2010 Kasım Annelerinden Doğumgünü Hazırlıkları

yasına giren butun bebekler ıyıkı dogdunuz ıyıkı annenızın kuzularısınız.

hepınızın partısı guzel olmıs kızlar hepinizden bişeyler çaldım haberınız olsun

bende 13 kasımda kutlıcam kızımı dogumgununu resımlerı eklerım

Burcu canım demırın videosunu izledımde yurumeye baslamıs masallah ona

yakısıklı demır ı op benım ıcın olurmu bu arada pastayada bayıldım .

Son düzenleme:

ohooo :) yalarım bile.. hadı darısı sızın basınıza atlatın hayırlısıyla ılk dogumgununu, biz de seni ve mirayı optuk

selam kızlar baktığım kadarıyla pastalar ve kutlamalar harika olmuş bebişlere nice uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum:)
bizde parti yaptık ama ikramları çekmedim(aslunda çekmek aklıma bile gelmedi
ama ikramlar avcı böreği
çikolatalı fındıklı kurabiye
meyve parçalı sakızlı kurabiye
patatesli banyo böreği
tuzlu simit
pasta
içecekler meyve vb
pastaöız buydu

yaşına girmiş tüm bebeklerin d. günü kutlu olsun hepinizin resimleri çok güzel inş.. 2 yaşlarınıda sağlıklı mutlu kutlarız

bizde yasımıza gırdık...kızımı ugur bocegı yaptım.....sımdılık 2 resım yukleyebılıyorum...pastanın yakın resmınıde eklerım daha sonra

Eklentiler

• $1.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 58
  • $2.webp
    42 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
bizde yasımıza gırdık...kızımı ugur bocegı yaptım.....sımdılık 2 resım yukleyebılıyorum...pastanın yakın resmınıde eklerım daha sonra

ayyy maşallah kızın pek şeker olmuş canım:)aynı pastayla dün yeğenimin 3 yaşını kutladık bizde:)bu sene kirpi ve uğur böcüğü çok moda:))maşallah tekrar nice yıllara

fanatik fenerli dayımızın hediyesi küçük kanarya oldu kızım çok yorucu ama çok güzel bir gündü pastamız çok lezzetliydi çılgınpastacıblogspott tan aysu ablama çooook teşekür ediyorum kurabiyelerimizde onun doğum günü hediyesi :) aile arasında yapıcaktık başaramadık duyan geldi 30 kişiydik annem ve ablam mutfaktan hiç çıkamadılar bütüngün esila hiç uyumadı gecede 2 de yattı öldüm bittim çoook yoruldum ama kelebeğim için değer....

ya sen deryanınkuzusumusun nurtide.....resimler aynı olunca çıkardım...

mutlu yıllar dileyeyim buradanda

deryacık resimler harika çok güzel görünüyo herşey sarı lacivertte çok yakışmıl kuzuna bu renklere aşığım ben zaten bayıldım ayrı bi hava katmış :)

deryacık resimler harika çok güzel görünüyo herşey sarı lacivertte çok yakışmıl kuzuna bu renklere aşığım ben zaten bayıldım ayrı bi hava katmış :)

saol arkadaşım artık maça gitmek şart oldu dedim babasına burun kıvırdı götürmem ben kızımı maça dedi

cincikcim deryacim hersey harika olmus rabbim uzun hayirli ömürler versin yavrulariniza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…