2010 Kasım Annelerinin Doğum Hikayeleri...

benimde benzer hikayem var suni sanciyla 25 kasim dogum yaptim. annem ve babam, babaannem öldu diye memlekete gitmislerdi. dr. 27 kasim suni sanciyla dogum yapmamizi onerdi. annem o gun kadar ben donerim dedi. 24 kasim aniden bir kac damla suyum geldi esim hastaneye goturdu. acilmam 1 sm falandi dr. yarin erkenden gelin suni sanci yapariz dedi. ben o gece hic uyuyamadim. normal dogumdan cok korkuyordum. 25 kasim ablam esim ve kiz kardesim beni hastaneye goturduler. dr. beni iceri gotururken esim, kardeslerim arkamda kendimi hic tutamadim agladim. ablam arkamdan "hic korkma her sey guzel olucak" dedi. esimde cok heyecanli gulumsedi. beni sanci odasina aldilar suni sanci uyguladilar. ilk basta adet sancilar gibi hafif sancilarim vardi. 3 saat sonra gercek sancilarim basladi "lutfen ben yapamicam galiba ben sezeryan istiyorum" dedim ama nafile bebek artik yoldaydi. suyum geldi 1 saat sonra 2 kez ikinmayla bebegim dogdu veeeeeee dunyalar benim oldu. iyiki dogdun iyiki varsin kizim

benim bebişim oglusum bes aylıktan beri ha geldi ha gelcekti hep yatarak gecirdim gebeligimi, haftada bir hastaneydik yani cıgluk cıglıga geliyo diye tasınıyoduk hastaneye her neyse dogum aralıgın basında olcaktı aslında bizim ki iki kasım oldu.Öylesine kontrole giittik doktor bak tı baktı senin oglanın kafası gelmiş rahim catında dar hadi doguma dedi sezaryan la alıcak benim fırlamayı , sasırdık tabi bende hiç bi heyecan yok serumlar baglandı kontroller yapıldı tam amelyata gircez en son ne zaman yemek yedin dediler biraz once dedim ( he bu arada hamileliginde 35 kilo alan ben habire yiyorum) olmaz dediler bugun git yarın gel eee orasıda devlet dairesi sayılır . biz eve gittik hazırlımızı yaptık falan yattık beni uyku tutmuyo alıstım hamılelige dogurmak istemiyorum resmen sardı beni bi heyecan sabaha kadar uyku yok .Sabah 8 de gittik butun hazırlıklar yapıldı ama heyacanım gecti bi sakinlik bi sakinlik ta ki hayatımın askı biricik kocama sarılıp onu arkada bırakana kadar , bide bende paNİK ATAK VAR basladım titremeye buz gibi koridorlardan gectik ameliyathaneye girdik anestesi uzmani sarıldı bana sakinlestirdi her seyi iince ince anlattı lolal anestezi yapıldı saate baktım 09:00 ben gözlerimi kapattım baslamalarını bekiyorum karnımda bi serinlik ve sanki siliyolarmıs gibi bi his dedim heralde temizliyolar gözümü actım doktoruma ne zaman basıyıcaksınız diye sordum bana baktı güldü elini havaya kaldırdı ve o an viyak viyak bebişimin cıglıgı inanamadım bu kadarmı cabuk bu kadarmı olagan üstü bi ses duyucaktım sildiler falan yanıma getirdiler o kadar minikki bi avuc bişey pespembe rengi benim gözler şarıl şarıl agladım tabi . onu götürdüler bende yaptım işte süper bisey yaptım gururuyla uyuya kalmısım . saat 09 :15 hayatımın degiştigi an odaya cıkınca hemen getirdiler yanıma YAGIZALPimi aglamaktan ölcumlerini yapamamıslar verdiler emzir diye bizimki ögrenmişte gelmis vatos gibi yapıstı bırakmıyo yarım saat emdi nerdeyse , uyudu sonra aldılar onu tekrar emmede hiç proplem yasamadık o gün bu gündür aclıga hiç dayanamaz ... ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİN İNŞ.....:

Kendm bekarım ama cok seviyorum böyle doğum hikayeleri okumayı. çoğunu okurken gözlerim doluyo ağlıyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı eş, kolay doğum ve hayırlı evlat.

içimden cok fena sövmek geldi. ama icimde kalsin, allah herseyin hesabini gorecek nasilsa! sen de bunu dusunerek sabret..
allah bebeklerimizi bagislasin...

Allahım banada böyle kolay doğum nasip etsin tüm hamişlerimizede kolay doğumlar nasip etsin inşallah bizimde 25 kasım tahmini tarihimiz ama prensesim 1hafta önden gidiyor dr umuz 18 kasım demişti ama 2 kez kanamam oldu sonuncusu geçen gün oldu erken doğum riski var uzan dedi dr inşallah bende normal doğum yaparım sağlığıyla sıhhatiyle sağlıklı gelsinlerde fark etmez ama inşallah normal ve kolay doğum yapabilirim sezeryan olmaktan çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…