heyecanını anlıyorum,bende ne zaman çıkıcak diye dört gözle bekliyordum.darısı başına,tez zamanda inşallahbizde hala diş yok
diş şekerimiz davetiyemiz mekanımız menü ve pastamız kurabiyemiz hazır diş bekliyoruz
küçücük bi diş sadece
olsun önemli olan adeti yerine getirmek,nasıl olursa olsun yapmışsın ya yeter canım...Eki Görüntüle 255730 Eki Görüntüle 255731 Eki Görüntüle 255732
biz parti yapmadık çeşitli ebeplerden....bursada çıksaydı dişi çok hayallerim vardı da...neyse....
şekerlerin erimesi dışında herşey güzel görünüyor,o da nazarlık olsundeniz in diş buğdayını annemlerde bayram için memlekete gittiğimiz de yapdık,önceden planlamamışdık çünkü görünürde diş yokdu ramazanın son haftasında patladı,bayram yoğunluğundan geç saate kaldı ama olsun güzel oldu.çok yoruldum ,sağolsun teyzeleri de babası da koşuşdurdular.teyzemizden biri netten çekdiğim diş şeklinde pastaya benzer çok gzl bir pasta yapdı tadıda çok gzldi,üzerine koyduğumuz bonibonlar dolapda renk vereceği aklımıza gelmedi ama gene de çok gzl şeker bir görüntüsü vardı,babamız fotolara göstercem diye kaldırınca hepimizin yüreği ağzına geldi bir an eyvahh düşürcek diye,görseniz sanki çocuk ve onun doğumgününü kutlanıyor gbiydi:) menüzmüzde diş buğdayı,kurabiye çeşitleri,börekEki Görüntüle 255818 Eki Görüntüle 255817 Eki Görüntüle 255814 Eki Görüntüle 255813 Eki Görüntüle 255796 ,diş pastası,kısır ,içecekler vardı,haa buarada şekilli şekerler almışdık,diş şeklinde şekeri son gün koçişim iş çıkışı capitolden almışdı,ama maalesef son gün bakmadım erimişler( çokk üzüldüm ona,zaten geç saate kaldı deniz in de uykusu iyice geldi diye sinirlerim bozulmşdu bir de so anda şekerleri erimiş görünce neyse bunlar dışında gzldi:) kızım tam bir melek gbiydi,incili elbisesinin içinde,bir de anneannesini yıllar önce hacdan getirdiği inci kolye takdık dişleri inci gbi olsun diye :) meslek seçimi için mimar için metre,sporcu için top,dr.için steteskop koycakdık bulamadık(oyuncakçılarda yokdu maalesef,eşim onun yerine reçete koy dedi ama onu da aceleden unuttuk:)mause,yağız abisinin oyuncak bilgisayarı (gerçeğini koysaydık kesin pc secerdi)kitap,makas,ayna koyduk veee deniz kendini çekenlere boz vermekden onları görmedi önce snra en renkli olan topu seçdi,babasından geçmiş bir özellik iyi top oynuyor hanfendi:)ondan öncede 32 tane buğday serpdim kafasından 32 diş için galiba:)
bizden böyle tüm bebeklere inci gibi dişler dileğiyle......
çok renkli,eğlenceli bir güne benziyor,demire de doktor olmak yakışır.bakalım bizimki neye karar vericek...Biz de ramazan ve bayram nedeniyle biraz gecikmeli bir parti yaptık Ankara'da. Açık havada yapıldı partimiz çünkü bol çocuklu bir organizasyondu, biz de benim kınamı yaptığımız mekanı ayarladık :) Hey gidiiii...
Menüde: Peynirli ve kıymalı börek, patates topları, mercimekli köfte, rus salatası, semizotu salatası, köz patlıcan salatası, krem peynirli dereotlu kanepeler, salamlı-peynirli kanepeler, zeyrinyağlı biber dolması, vişneli muffin, çikolatalı muffin, limonlu beyaz çikolatalı kekler, mantar kurabiye, şekerli kurabiyeler vardı. Diş pastamızı damla çikolatalı muzlu yaptırdık, genelde herkes seviyor diye. Sofraya oturulmadan önce atıştırılsın diye çocuklar için şekerlemeler ve marshmallow ikram ettik minik süslü kürdanlara batırılmış... Diş buğdayını sadece buğday olarak kaynattık, üzeri için esmer şeker, pudra şekeri, fındık, badem ve ceviz, bonibonlar, diş jelibonları vardı.
Meslek tepsisine biraz geyik de kattık: Hesap makinesi: Matematikçi Makas: Terzi Flüt: Müzisyen Şırınga: Doktor fln gibi klasik meslekler dışında espri olsun diye oyun kağıtları koyduk, kumarbaz olur mu diye, ya da yarış arabası, rallici olur mu diye :) Demir tepsiyi ilk incelerken elini önce rubik küpe değdirdi, sanırım çok zeki olacam demek istedi :)) Sonra da şırıngayı çekti aldı tepsiden..
Bol hediyeli, bol neşeli bir gündü. En kötü günümüz böyle olsun diyorum. bütün bebeklere de uzun bir ömür ve sağlıklı güzel dişler diliyorum
Eki Görüntüle 256023 Eki Görüntüle 256022 Eki Görüntüle 256020 Eki Görüntüle 256021 Eki Görüntüle 256018 Eki Görüntüle 256019
bizde hala diş yok
diş şekerimiz davetiyemiz mekanımız menü ve pastamız kurabiyemiz hazır diş bekliyoruz
küçücük bi diş sadece
diş buğdayı sert kabuklu oluyormuş bakıcam bende carrefoura vardır heralde.normal baklagıl satan bı yerden diş buğdayı diye aldık biz, bilemedim farkını
valla bence de hiç abartılı diil, yap eda, çok güzel hatıra olcak
Bizimde hazırlığımız tamam mekanımızda bugün belli oldu, animatör ablalarıda gelcekçocuklar oyun odasına anneler keyife
Bu işide halletmiş olmaktan mutluyum valla, davetiye, yiyecekler, kurabiyeler, hatıralıklar hepsi için anlaştım hemde Allah'a çok şükür düşündüğümden ucuza geldi, bizim büyük çocukta bu işe çok sevindi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?