eda fotolar bi harika gerçekten kıyafet uyumunuza bayıldımsize pastada çok güzel görünüyo havada süperdi zaten herşey yolunda gitmiş anlaşılan. Kuzeyin saçlarda bitirdi beni ne güzel öyle kıvır kıvır maşallah hiçte ağlamamış bizim kız olsa tüm fotolarda salya sümük olurduk
eda maşallah diyorum başka da bişey demiyorum:)))
hersey mükemmel olmus edacim
Eda süper olmuş ya,
şimdi gördüm resimler,
kuzayin kıyafetini anne mi dikmişti, çok süper olmuş
sağolun kızlar
evet annem dikti benim elbisemi de annem dikti :)
istediğim modeli bulamayınca diktirmek zorunda kaldım anacım çok yoruldu ama değdi :))
aaaaaaa senin elbisen de çok iyi, annen terzi mi?
güzel dikmiş, tabii dikişlerini ve kuplarını göremiyoruzyakından bakmak lazım
çok sağol canım ya
yağışlı bekliyodum valla bi sıcaktı gölge aradık
anası gibi kıvır kıvır
uyutmaya çalışsak ağlardı kalabalık meraklısı öyle uykusu vardı ki hiç kaçırmadı eğlenceyi
ne güzel valla canım bizde kalabalık göedükmü kaçıcak delik arıyoruz şimdiden düşünüyorum doğum gününde ne yapıcaz diye kardeşimin düğünü vardı geçen ay burnumdan getirdi gelin odasında geçirdik biz düğünü şanslısın valla keşke bizim kızda kalabalığı sevse
Annene bi maşallah dabenden valla süper olmuşsunuz bayıldım ben ellerine kollarına sağlık
eda hersey cok guzel olmus :)
imran da kuzey gibi kivircik sacli. hic kesmedik bekliyorum lule lule asagi sarksin diye ama yok saclari uzadikca bonus kafa oluyor
bayılırım bonus kafalaı çocuklara benn
haha :) benim oglumu gorsen seni ayiltamayiz o zaman :) bu kis da gecsin diyorum kafasini isitsin diye yaz gelene kadar kafamiz daha da buyur
eda hersey cok guzel olmus :)
imran da kuzey gibi kivircik sacli. hic kesmedik bekliyorum lule lule asagi sarksin diye ama yok saclari uzadikca bonus kafa oluyor
inş bonus kafa olur bizimki çok seviyorum öle ya
Allahtan düz değil saçı uzadıkça kestirme ihtiyacı görmicez
lady harika olmuşsunuzbişey diyecem eşini ilk başta ilhan mansıza benzettim,dedim aaa ilhan mansızı getirmiş partiye maşallah allah bozmasın,torunlarınında diş buğdayını yapmayı nasip etsin işallah.
lady harika olmuşsunuzbişey diyecem eşini ilk başta ilhan mansıza benzettim,dedim aaa ilhan mansızı getirmiş partiye maşallah allah bozmasın,torunlarınında diş buğdayını yapmayı nasip etsin işallah.
aslinda emin degilim, ilk saci oldugu icin kesince duz mu cikar gene boyle mi olur bilemiyorum. annemin dedigine gore arkasindan duz cikacak olsa simdiye luleleri sarkarmis. erkek kardesim 5 yasinda ve o da bonus kafa. yegeninin saclari dayisina benziyor diye seviniyor kusum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?