2010 kasım bebeklerinin diş buğdayı partileri....

mekan neresi bende mekan arıyorum da

Erenköy'de Defne Parti evin'de yapcam.Gittim şimdi, içime sindi, oyun odasında çocuklar oynuyor ve kamera var, sende ekrandan seyredebiliyorsun, hiç onlarla ilgilenmene gerek yok yani.yiyecekleride çok beğendim açıkcası.Kuzenim kızının 1 yaş doğumgününü burada yaptı, ailece memnun kaldılar

al canım telefonları var bende , sana uygun bir yerdeyse görüş derim ama günlerimiz çakışmasın biz 2 ekim'i kaptık internet adresleri var ama bulamadım şimdi 0216 3606335

al canım telefonları var bende , sana uygun bir yerdeyse görüş derim ama günlerimiz çakışmasın biz 2 ekim'i kaptık internet adresleri var ama bulamadım şimdi 0216 3606335

süper !
benimki de parti evinde şişlide yeri
büyük küçük herkes gelicek
yaklaşık 40-50 kişi

süpersinn!!!

kızlar diş pastasına fiyat aldınızmı?20 kişilk 120tl dediler kalitesli bir yerde...

çokmuş :))
ben 90tl ye yaptırıyorum
deli mavi arkadasımın telini verebilirim istiyosan yerin nerde

Bir de diş buğdayı kurabiyesi istedim ama ondan henüz emin değilim, zaten pastamızda diş şeklinde olacak:)) Ben her parti evinden böyle menü istedim. sizde isteyin, fiyat isteyin, sonra gidip bir de bakın mekan nasıl diye, öyle hemen karar vermemek lazım.Öyle yerler varki ,istedikleri fiyatı duyunca ne diyeceğimi bilemedim.

Menüyü sen yapmıosun onlar yapıo anladığım kadarıyla ama sırf karbonhıdrattan olusan bı menu farkında mısın? Salata gibi birşeyler ekleseniz keşke, hamur hamur, hamur, sonra pirinç bulgur :S Ayrıca 1200 tl ne demek yahu, diş buğdayı için hem de, doğum gününde 5000 tl harcarsın.. Beni çok tutumsuz olmakla itham ederler hep, bundan sonra buranın tutumsuzu sensin ben attım üzerimden bu sıfatı çok şükür

Son düzenleme:

Kih kih :)))) sen uzun zamandır altın gününe falan gitmiyorsun heralde, kırk yılda bir karbonhidrattan bir şey olmaz:))Doğumgünü kışa geliyor kuzumun , ben kışın pek dışardan keyif almıyorum,şimdi diş buğdayını doğumgünü gibi yapcam, doğumgünüde evde biz bize olur.Valla diyorum ya böyle parti evi gbi bir şey düşünüyorsan en uygun yer burasıdır heralde, ben her yeri dolaştım Allah'tan eşimde benimle birlikteydide diğer yerlerden sonra o da burayı çok uygun buldu. Yani şöyle düşünmek lazım, bir yeri 4-5 saatliğine kapatıyorsun, yeme içme sınırsız.Ablam bundan 3 sene önce dandik sayılabilecek bir düğün salonunda kına yaptı, sadece yeri kiraladık düşünün yiyecek içecek hiç bir şey yoktu, 600tl verdik.Zaten butik pastalar çok pahalı, ee evde de olsa bir sürü börek çörek yapıcam bunlarda bedava olmuyor, insanlar gelmeden temizlik, insanlar gidince temizlik valla tüm bunları düşününce bana verilmeyecek bir para gibi gelmiyor.Yoksa inan bizde az cimri değilizdir

bende bu cumartesi evde yapıyorum kısmetse,menüyü o zaman yazarım çok abartmam sanırım..misafirlere ne tür hediye vermek lazım karar veremedim.kesede çikolata,diş kurabiyesi,diş fırçasıvs.başka ne olabilir,buzdolabı süsü düşündüm nazar boncuklu falan nereden alabilirim.siz verdinizmi hediye..

Son düzenleme:

Valla hediye vermiycez ama hediye bekliyoruz:)))

ÇOK İYİ!!
herşey içinde bide
avrupa yakasında yok malesef böyle bi yer ..

bizim pastamız yuvarlak olucak
diş şeklinde istemiştim ama yuvarlak daha kaliteli olur dedi pastacı arkadasım
kafana göre takıl dedim bende:))
ama diş şeklinde kurabiyelerimiz olucak
fiyatları gayet uygun istersen grüştürebilirim

benimki diş şeklinde beyaz bir pasta sadece birde isim yazılacak şunun gibi
Eki Görüntüle 261224
güzelmiş

çok ucuz kız burcu :s herseyi var içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…