mekan neresi bende mekan arıyorum da
Erenköy'de Defne Parti evin'de yapcam.Gittim şimdi, içime sindi, oyun odasında çocuklar oynuyor ve kamera var, sende ekrandan seyredebiliyorsun, hiç onlarla ilgilenmene gerek yok yani.yiyecekleride çok beğendim açıkcası.Kuzenim kızının 1 yaş doğumgününü burada yaptı, ailece memnun kaldılar
Erenköy'de Defne Parti evin'de yapcam.Gittim şimdi, içime sindi, oyun odasında çocuklar oynuyor ve kamera var, sende ekrandan seyredebiliyorsun, hiç onlarla ilgilenmene gerek yok yani.yiyecekleride çok beğendim açıkcası.Kuzenim kızının 1 yaş doğumgününü burada yaptı, ailece memnun kaldılar
kızlaaar bu cumartesi diş buğdayı partisi yapmaya karar verdik ,
pasta ve kuabiye siparişini verdim,
yardımcı olan arkadaşıma teşekkür ederim,
etiler karanfilköy'de k.v.bahçesinde yapıcam, gelme durumu olan herkesi beklerim,
menü:
peynirli börek,
zeytinli poğaça
tavuklu salata
elmalı kurabiye
zeytinyağlı biber dolma
diş buğdayı
pasta
...
giderken de hatıra olarak diş kurabiyesi vericez nasip olursa..
nasıl menüm,
eksik var mı,
bir çeşit salata daha yapsak mı?
50 kişi çağırdım ama sanırım hepsi gelemez..olsun yeter gelenler,
maksat oğluşuma hatıra olsun...
kızlar diş pastasına fiyat aldınızmı?20 kişilk 120tl dediler kalitesli bir yerde...
süper !
benimki de parti evinde şişlide yeri
büyük küçük herkes gelicek
yaklaşık 40-50 kişi
Bakın benim menüme,
50 kişiyiz, 5 saatte orda olacağız
• Pizza 40cmx60cm (salam, sosis, peynir, mısır, domates) veya misket köfte
• Mini tek ısırımlık unsuz kek ve cheesecake
• Mini tek atımlık kiş veya mini tek atımlık cupcake
• Kol Böreği (seçenekleratatesli, kabaklı, ıspanaklı)
• Zeytinyağlı Yaprak Dolması
• Patates salatası
• Kısır
• Pasta 50 kişilik
• Sınırsız çay, filtre kahve ,meşrubat limonata, meyve suyu, strafor tabak bardak,çatal bıçak,
- yer kirası, animator, temel süsleme dahil 1200'e anlaştım.
Neredeyse anadolu yakasındaki tüm parti evlerini gezdim, hem mekan hem fiyat hem menü olarak gerçekten çok iyi diyebilirim.Çok yerle fiyat karşılaştırdım.Pastalarını daha önce yemiştim.Özel olarak istediğim butik pastayı yapıyorlar.Fotoğraf ve video çekimide olacak:)daha da ne olsun
hiç birşey düşünmeden gidicem,kutlamamı yapıp rahat kafayla dönücem valla:)
süper !
benimki de parti evinde şişlide yeri
büyük küçük herkes gelicek
yaklaşık 40-50 kişi
Bakın benim menüme,
• Patates salatası
• Kısır
• Pasta 50 kişilik
• Sınırsız çay, filtre kahve ,meşrubat limonata, meyve suyu, strafor tabak bardak,çatal bıçak,
Neredeyse anadolu yakasındaki tüm parti evlerini gezdim, hem mekan hem fiyat hem menü olarak gerçekten çok iyi diyebilirim.Çok yerle fiyat karşılaştırdım.Pastalarını daha önce yemiştim.Özel olarak istediğim butik pastayı yapıyorlar.Fotoğraf ve video çekimide olacak:)daha da ne olsun
tel veya adresi özelden atarmısın ben bahçelievlerde oturuyorum çok güzelmiş
tel veya adresi özelden atarmısın ben bahçelievlerde oturuyorum çok güzelmiş
Canım yazmıştım zaten Adres: 19 Mayıs Mh. Şahin Sk. Özgen Apt 10/A
Tel: 0216 360 6335 / 0542 343 2575
Ama sen bahçelievlerdeyim demişsin sana çok uzak değil mi?
internet adresinide buldum ama burda yazmak yasakmış defnepartystore diye bulabilirsin.
Bakın benim menüme,
• Patates salatası
• Kısır
• Pasta 50 kişilik
Menüyü sen yapmıosun onlar yapıo anladığım kadarıyla ama sırf karbonhıdrattan olusan bı menu farkında mısın? Salata gibi birşeyler ekleseniz keşke, hamur hamur, hamur, sonra pirinç bulgur :S Ayrıca 1200 tl ne demek yahu, diş buğdayı için hem de, doğum gününde 5000 tl harcarsın.. Beni çok tutumsuz olmakla itham ederler hep, bundan sonra buranın tutumsuzu sensin ben attım üzerimden bu sıfatı çok şükür
bende bu cumartesi evde yapıyorum kısmetse,menüyü o zaman yazarım çok abartmam sanırım..misafirlere ne tür hediye vermek lazım karar veremedim.kesede çikolata,diş kurabiyesi,diş fırçasıvs.başka ne olabilir,buzdolabı süsü düşündüm nazar boncuklu falan nereden alabilirim.siz verdinizmi hediye..
Valla hediye vermiycez ama hediye bekliyoruz:)))
Bakın benim menüme,
• Patates salatası
• Kısır
• Pasta 50 kişilik
Bir de diş buğdayı kurabiyesi istedim ama ondan henüz emin değilim, zaten pastamızda diş şeklinde olacak:)) Ben her parti evinden böyle menü istedim. sizde isteyin, fiyat isteyin, sonra gidip bir de bakın mekan nasıl diye, öyle hemen karar vermemek lazım.Öyle yerler varki ,istedikleri fiyatı duyunca ne diyeceğimi bilemedim.
güzelmişbenimki diş şeklinde beyaz bir pasta sadece birde isim yazılacak şunun gibi
Eki Görüntüle 261224
Menüyü sen yapmıosun onlar yapıo anladığım kadarıyla ama sırf karbonhıdrattan olusan bı menu farkında mısın? Salata gibi birşeyler ekleseniz keşke, hamur hamur, hamur, sonra pirinç bulgur :S Ayrıca 1200 tl ne demek yahu, diş buğdayı için hem de, doğum gününde 5000 tl harcarsın.. Beni çok tutumsuz olmakla itham ederler hep, bundan sonra buranın tutumsuzu sensin ben attım üzerimden bu sıfatı çok şükür
ÇOK İYİ!!
herşey içinde bide
avrupa yakasında yok malesef böyle bi yer ..
Keşke avrupa yakasında bir yer bilseydim, sana tavsiye edebilirdim ama bakırköyde , bahçeşehirde falan bazı yerler gördüm sanki araştırırken.Yer seçiminde en önemlisi tavsiye üzerine gitmek ama.
canım ben kurabiyeden vazgeçtim zati bir sürü yeme içme var, ee pasta olcak, ee çocuklar animatörle eğlenecek daha abartmayacağım,inşallah sağlıkla o güne ulaşalımda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?