2010 Kasım Fıstıklarının Fotoğrafları

ya resim yüklemek ne zor ya foto mak.ile çekilenlerin boyutları dana gibi kalıo küçült falan derken oooo ben een iisi cepten çektiğim resim koyayım ama yeni değil bu resimler

en üsttekini hastanede çekmişim:S

maşallah özgül...çok tatlı....ama kıayamam ona ellerinde serummu vardı....

neyse geçti bitti şükür..

sana nurtiriadan mesaj attım...o benim yiğit2010 :)

seninkininde gamzesi var dimi...yiğitinde var ama gizli gamze arada gösteriyo bize :)

allahım ya bu nası bı guzellıktır ama olmadı kı sımdı ınsan sırf bu yuzden bır erkege katlanabılır allahım yenır bu yaaa asıda olmus yazık nası aglamıstır

anam kısçem maşallah sana ya ne tatlısın valla

Bu ne tatlı bir gülüş yarabbim maşallah bebeğine canım...

mesafe bebeğine..ne tatlılık öyle bayıldım....canım aşıdan sonra nasıl ağlamıştır

maşallah rabbim özene bezene yaratmış

Sağ olun kızlar..Bu kadar tatlı, masum olmasalar ağlamalarına nasıl dayanırdık ki ? Allah tüm bebişlere ve ailelerine sağlık sıhhat versin..

Verem aşısı da tuttu gibi..Ateşsiz çok az bir huysuzlukla atlattık..:97:

saol canım benim:)evet malesef 2 elini de serum yüzünden 2 şer defa dedilerbi de serumlar damardan çıktı süreklineyse çok şükür geçti..
gördüm ya maşallah avatarındaki haline bakıorum da maşallah kocaman olmuş

küçücük meleğim.. Aşıya gitmeden önce mutlu hallerinden ...annesini kuzusuna maşaallah..
Eki Görüntüle 134162 Eki Görüntüle 134163 Eki Görüntüle 134164 Eki Görüntüle 134166

kırkbinkere maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh,allahım nazarlardan esirgesin ikisinide.

kıslar bütün bebişlere maşşallah!

hepside çok tatlı ve ısırmalık. hepsini mis gibi kokluyorum.

işte bnm çirkinim :)

Uploaded with ImageShack.us

Küçücük meleğim.. Aşıya gitmeden önce mutlu hallerinden ...Annesini kuzusuna maşaAllah..
Eki Görüntüle 134162 Eki Görüntüle 134163 Eki Görüntüle 134164 Eki Görüntüle 134166

Eki Görüntüle 144037 Eki Görüntüle 144036
buda benim oğlum ilk doğduğunda ve 15 gün önceki resmi

hepsine masallah cok tatlilar

ayyy masaalah gozlere bak boncuk boncuk
denildigi kadar cok tatli bor cocuk diger butun cocuklar gibi

sağol canım .............çok haklısın tüm bebekler gibi benim oğlumda tatlı çok masumlar ve bize çok ihtiyaçları var rabbim kuzularımızı nazardan,hastalıkdan ve kötülüklerden korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…