2010 Kasım Fıstıklarının Fotoğrafları

ayy bunların hepsi de çok şeker. maşallah maşallah maşallah... hepsine hayırlı sağlıklı ömürler. Allah bu melekleri korusun.

maş. büyümüş canım hem de çok gzl olmuşşuan kaç kilo?annesütü mü verdin sadece

saol tatlım, hastane çıkışında 2950 gr. dı, 1 aylıkken kontrole gittiğimizde 4080 gr.dı, 25 aralıkta bi sonraki kontrolümüz bakalım ne kadar olmuş...

başta sütüm çok değildi onun için dr. mama takviyesi yaptırdı, sonra sütüm çoğaldı şimdi sadece anne sütüyle besleniyo , yani yaklaşık 1 aydır böle...

off tüm bebeklere kocamann bir maşallah hepsine de baktım tümü birbirinden şirin bunların .. çok seviyorum böyle minik kuzuları.. allah analı babalı büyütsün prens ve prenseslerinizi

kızlar maaşallah miniklerin hepsine yaaa ...Allah nazarlardan korusun hepsini tam ısırmalık olmuşlar...

sezencim fınfıkcım pembe tavşanlı tulumda herkesde var anlaşılan kızlar bendede var:)))

propp iloşun bebesi çok saçlı seninki kel benim kız belkide kel karizmatik erkeklerden hoşlanır kimbilir
kız benim bebem hep kel kalacak değil ya aaaaa...
he he zaten bu topiği gelinini bulmak için açtın senn anlamadım sanmaa eskiden hamamda kız beğenirlermiş sende topiktee dimii

hihihihih çok mu belli ettim niyetimi ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…