2010 Kasım Fıstıklarının Fotoğrafları

ayy hadi hayirlisi bakalim biraz buyusunler bakalim birbirlerini begenceklermii ayy yirim ben tatli kizini ismi ne cnm gelinimin?
adı edanur canım.. ben de senin oğluşu yerim maaşallah kuzuna

yemek yasak şekerim sıkar biraz uzaktan uzaktan sevdiler anca

ayy isr teyzesii biraz daha buyusun ben isircam zaten oglumu simdi cok kucuk die kiyamiomm

adı edanur canım.. ben de senin oğluşu yerim maaşallah kuzuna

yemek yasak şekerim sıkar biraz uzaktan uzaktan sevdiler anca

yi cnm damadini demek eedanur gelinimin ismi YUSUF&EDANUR cok yakistilar yahuu herikisinede masaallah

Eki Görüntüle 117350

bu da azra kuşun iki gün önceki hali

masallah azara kizimiza yaa cok tatli hepsi ALLAHIM hepsine hayirli saglikli uzun omurler versin masallah kuzularimiza

masallah azara kizimiza yaa cok tatli hepsi ALLAHIM hepsine hayirli saglikli uzun omurler versin masallah kuzularimiza [/QUOTE]

teşekkürler teyzesi. senin tombişin de çok tatlı maşşallah. Allahım hepsine hayırlı ömürler versin.

püü ne zamandır bakmamışım buraya.. maşallah kasım bebeklerimize hepsi ayrı bir güzel yaa.. hepsini sıraya diziceksin teeek tek ısırıcaksın :))

kızlar bebeklerınızz cok tatlılar maşallahh,bende suanda 37+4 te beklemedeyım.Oğlum olacak hayırlısıyla. Allah tüm bebeklere sağlık versın ve ısteyen herkese bu duyguyu nasıp etsın

kızlar bebeklerınızz cok tatlılar maşallahh,bende suanda 37+4 te beklemedeyım.Oğlum olacak hayırlısıyla. Allah tüm bebeklere sağlık versın ve ısteyen herkese bu duyguyu nasıp etsın

ben senin gününde doğurmuştum :) hayırlısıyla kavuş işallah bebeğine allah sağlık sıhhat versin

Uff bayildim bebislerinize kizlar ya, hiç çirkin bebek yok degil mi? Hepsi ayri bir guzel. Allah'im hepsin yiyesim geldiiiiiii canlarummmmmm

Buda benim kizim. 35 gunluguz :) dun çektim. babasi tulum aldi kizima dun, bende hemen giydirdim

Son düzenleme:
oyyy maşallah pek tatlı . saçlara bakk
ciciside pek güzelmiş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…