2010 KASIM yolcusu haydii birlikte ılerleyelım.....

cumartesi kan testi yaptıracağım çünkü benim 12 gün değerim 192 idi geçen sefer. yani erken yaptırsam çıkarmış bu defa yaptıracağım umarım hayallerim kırılmaz

teşekkürler arkadaşlar toplandı 8 adet bakalım yarın haberalıcam merkezden ben memolilde tedavi oluyorum ben aslında pko luyum doktor bu sefer farklı bir tedavi uyguladı az yumurta istedi birde ben daha öncekilerde ossss oldum çokk kötü nefes bile alamadım

slm cnm benim evet 2 tane transfer etiler biri normal kalite diğeride çok az kaliteliydi dr ikisinide verelimm dedi bende ok edim,benim transferen sonra bi ağrım olmadı gayet güzeldi,sende belirti falan varmı?belirti arar durdum kendimde.

yok canım hiç belirti yok. ama geçen sfer de yokttu bu defa hiç yok. geceleri karnım çok şişiyor o da afedersin gazdan. bakalım hayırlısı olsun

saol tatlım ıı yım cok sukur ılaclardan dolayı cok mıde bulantısı cekıorum
cumrtesı gunu ıgnelere baslıorum allh kımset ederse
evet canım cok sukur gectı hıc gecmeyeck sanıordum ama gectı :)

gunaydınnnnn esra canım arada gelebılıorum kk yaa
neler yapıyorsun transfer oldumu yada nerdesın unuttum senı anlatabılırmısın canım allah kolaylık versın hepınıze

gulum allh kolaylık versın bnde bu hafta baslıorum ıgnelere
hakkımızda hayırlısı olsun su mbarek gunlerde ınşş

gunaydınnnnn esra canım arada gelebılıorum kk yaa
neler yapıyorsun transfer oldumu yada nerdesın unuttum senı anlatabılırmısın canım allah kolaylık versın hepınıze

tatlım nelerdesın sen ya neden gırmıorsun ..yok kız ne transferı daha bu hafta ıgnelere baslıyacagm hayırlısıylan .sankı hıc tedavım ılerlemıor :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…