- Konu Sahibi ALLAHvarGAMyok
-
soway umarım bu defa herşey güzel olur canım. yaa yatmaktan sıkılıyorum sürekli kalkıyorum. pazartesi işe başlasam mı kararsızım
slm arkadaşlar lütfen yardım edin bana.gece sabaha karşı mide bulantısıyla uyandım bi istifra bi istifra anlatamam sabah kalktığımdada başım dönüyordu,eşimle bizim koyduğumuz tanı dünkü yediklerimizden zehirlendik ama eşim istifra etmedi dün dışarıdan yemiştik hani ben hazırlamıyım yorulmayayım die eğer zehirlenmiş olsak ikimizde fena olmazmıydık,kızlarr sizce bişi olmuşmudur bebişlerime ya tutunamazlarsa çok korkuyorum,ellerim kollarım tutmuyo zor yazıyorum inanki yazıyıda,benim gibi olanınız varmı çok korkuyorum...
slm arkadaşlar lütfen yardım edin bana.gece sabaha karşı mide bulantısıyla uyandım bi istifra bi istifra anlatamam sabah kalktığımdada başım dönüyordu,eşimle bizim koyduğumuz tanı dünkü yediklerimizden zehirlendik ama eşim istifra etmedi dün dışarıdan yemiştik hani ben hazırlamıyım yorulmayayım die eğer zehirlenmiş olsak ikimizde fena olmazmıydık,kızlarr sizce bişi olmuşmudur bebişlerime ya tutunamazlarsa çok korkuyorum,ellerim kollarım tutmuyo zor yazıyorum inanki yazıyıda,benim gibi olanınız varmı çok korkuyorum...
patatiko hayırlı olsun tedavin umarım kaliteli embriyoların olur umarım ağrın az olur. ve umarım hamile kalıp bebeğini kucağını alırsın . hepimiz burada hamileliğimizi paylaşırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?