2010 KASIM yolcusu haydii birlikte ılerleyelım.....

testi şuan yaptırmayı düşünmüyorum, önce adet günümün geçmesini bekliycem, gecikme olursa ozaman yaptırcam cnm, hayırlısı...

soway umarım bu defa herşey güzel olur canım. yaa yatmaktan sıkılıyorum sürekli kalkıyorum. pazartesi işe başlasam mı kararsızım

canım yorucu bır işte calısmıorsan bnce normal hayatına don derım
cunku rızkı varsa her turlu olur nasıl olsA

slm arkadaşlar lütfen yardım edin bana.gece sabaha karşı mide bulantısıyla uyandım bi istifra bi istifra anlatamam sabah kalktığımdada başım dönüyordu,eşimle bizim koyduğumuz tanı dünkü yediklerimizden zehirlendik ama eşim istifra etmedi dün dışarıdan yemiştik hani ben hazırlamıyım yorulmayayım die eğer zehirlenmiş olsak ikimizde fena olmazmıydık,kızlarr sizce bişi olmuşmudur bebişlerime ya tutunamazlarsa çok korkuyorum,ellerim kollarım tutmuyo zor yazıyorum inanki yazıyıda,benim gibi olanınız varmı çok korkuyorum...

Ay canım çok üzüldümm..İnşallah bişey olmamıştır..Sanmıyorum etkilensin ama doktoruna sor canım. Bizede haber ver mutlaka..Merak ederim ben..
Dualarım seninlee..Stres yapma korkma canım..Seninle olacaklarsa zaten ne olursa olsun bişey olmaz..Kendini rahatlatmaya calıss..

Canım transferin 3.günü bu bulantıyı yaşayan arkadaşlar olmuş. Korkma yani..

canım benım bndede 5 gundur asırı ıstıfra var tıksıntı olayı
kıme sorsam var
ya hava değişikliğinden yada kullandıgımız ılacların etkısınden
korkma bnce

benim de bu defa çok midem bulanıyor. bişey olmaz bir de isalim ben. ilaçların etkisi olabilir bence de. progestanı ben fitil kullanıyorum.geçen sefer de öyle olmuştu benim.inşallah sıkı sıkı tutunurlar da bunlar hiç önemli olmaz

kızlar bugün çok şükür iyiyim geçen sabahki istifradan sonra bişi olmadı,bu arada ananas yedim 3 4 gün dün bi yerde kanı sulandırıyomuş yemeyin dediler dün yemedim,sizce ne yapsam yemeye devam etsemmi?
zeynepela senin nasıl gidiyor sen ananas yiyormusun??

merhaba canım iyi sayılır abah benim de mide bulantım çoktu şimdi iyiyim aananas şu anda bile yiyorum geçen sefer de yemiştim ben iyi diye biliyorum dut kurusu kabak çekirdeği de aldık kabız olmuyayım diye de bir kaç tane kuru kayısı yiyorum yarın işe başlasam mı karar veremiyorum

evet yarın 3. günüm canım bildiğim kadarıyla transferden sonra bir kaç gün devam etmek gerekiyor sonra bırakmalıyız canım ama kabız olmamaya çalış ben Allah nasip ederse cumartesi test yaptıracağım geçen sefer 7. gün idrar testinde silik çıkmıştı 12. gün 192 çıkmıştı bakalım bu defa nedense daha nötr umutsuzum ama müslüman umutlu olmalı bakalım hayırlısı olsun canım umarım hayırlı sonuçlar alırız

patatiko hayırlı olsun tedavin umarım kaliteli embriyoların olur umarım ağrın az olur. ve umarım hamile kalıp bebeğini kucağını alırsın . hepimiz burada hamileliğimizi paylaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…