2010 KASIM yolcusu haydii birlikte ılerleyelım.....

slm kızlar bende inşallah adet olursam bayram haftası 2.tüp bebek denememi yapıcam.beraber ilerleyebilecegimiz bi topik arıyodum sizi buldum çok sevindim.kısaca bahsedeyim kendimden ben 36 yaşındyım ilk denememi bursada yaptırdım tutdu.3aylıkken karnımda öldü.bende polikistik var eşimde sorun yok.zor adet oluyorum.kıbrısda oturuyorum bu sene taşındık.eşimin işinden dolayı.bunuda bi şans görüp burda ünlü bi dra gittim.rahim filmi çektiler tüpler açık ama normal hamile kalman zor dedi.hasta olmam için ilaç verdi 21 gün kullandım.biteli üç gün oldu hasta olunca hastaneyi arıycam inşallah başlıycaz.burda yöntemler nasıldır bilmiyorum.ama fiyatı yüksek 7bin civarı ki dahada artabilir ilaçlara baglıymış.bu topikde daha çok gittigimiz hastanelerle veya dr tavsiyelerini paylaşırsak.bizim için daha yapıcı olur diye düşünüyorum.birde kullandıgımız ilaçlar tahlil sonuçları gibi...ben ilkindede burdaki bitopikdeki arkadaşlarla ilerledim.daha çabuk zaman geçiyor.bilgi paylaşımı oluyor.ben sizi takip edicem.bizde kıbrıs tedavisini merak ediyoruz diyosanız sizde beni takip edin..herkese allah sabır ve kolaylık versin.umarım hepimiz mucizemize kavuşuruz...

canım ben de tüp bbek yaptırdım şimdi beklmedeyim yani 12 günü :1: istanbuldayım erdem hastanesinde ve dokotrumdanda memnunum ...

3500 tl ödedim 2 kutu gonal f ve bir kutuda lucrin kullandım hatta lucrin bitmedi bile yani eylül35

ruyalar ınş hepımızın yuzu gulecek canımmm

berna gecmıs olsun canım kurtulmussun :)

eylul ınş bu son denemn olacaktır.hayırlı haberlerı hepımız yazarız ınşşşşşş

cok para yha vallahı yazık gunah ınsanlara 1000 tl falan olsa tamam ama 4 5 6 hatta 7 8bın tl gıden bıle var
ınsan bır kere yaptırınca maddı manevı acaıp sarsılıor
asgarı ucretlen gecınen ınsanlar ne yapcak ?
allhım yardım et herkese
kımsenın emeklerını bosa cıkarma
herseyın hayırlısını ver herkese

cok para yha vallahı yazık gunah ınsanlara 1000 tl falan olsa tamam ama 4 5 6 hatta 7 8bın tl gıden bıle var
ınsan bır kere yaptırınca maddı manevı acaıp sarsılıor
asgarı ucretlen gecınen ınsanlar ne yapcak ?
allhım yardım et herkese
kımsenın emeklerını bosa cıkarma
herseyın hayırlısını ver herkese

amin canım emekler boşa çıkmaz inş.
çoğu yer zaten dolar üzerine çalışıyor internettte araştırınca çıkıyor şu kadar dolar bu kadar dolar:(
olmayan için gerçekten çok zorr...

Umut Tüp Bebek Merkezinde oluyorum tedavi.Herkesin sorununa göre de değişiklik gösterebiliyordur mutlaka ücretler..Bana extra hiç bişey yapılmadı, ameliyat,extra kan testi.. vs..

doğrudur canımm.ben erdem de yaptırıyorum :)

bnde yaptıramıordum seneye yaza dıe ancak oda ben ıse gırersem öle olacaktı
ama allh bana kapı actı
2 yıl dedim 2 ay sonra oldu :(
ınş bır dahaya gerek kalmaz

bnde yaptıramıordum seneye yaza dıe ancak oda ben ıse gırersem öle olacaktı
ama allh bana kapı actı
2 yıl dedim 2 ay sonra oldu :(
ınş bır dahaya gerek kalmaz

inş. canımm en kısa zamanda sende yaptırrısınn...sende melegine kavuşursun...

bu bayramdanda zevk almıorum artık :(

moralini yüksek tut canımm belki bir dahaki bayrama bbeşinle giriceksin onları düşün olumlu düşün olumlu olsun başkalarına moral veriyorsun ya canım kendine de öyle moral ver...en önemlisi stresten uzak durman moralmanda kendini yüksek tut..
yok öyle zevk almıyorum falan bu çocuksuz geçen son bayramınmış gibi düşün seneye bebenle gidiceksin el öpmelerine....

arkadaşlar bende kasımda tedavi görenlerdenim salı günü yumurtalarım toplandı ama sadece dün aradıklarında 3 tanesi döllenmeye başlamıştı. şuanda durum ne bilmiyorum çok stresiliyim hastaneden gelecek haberi bekliyorum. eğeer embriyoların gelişimi durmazsa sanırım yarın transfer olurum. allh hakmızında hayırlısını nasip etsin..

Geçmiş olsun Hasretimsin83.
Aynı evredeyiz seninle demekki...

Çarşamba günü yani dün yumurtalarım toplandı, arayacaklarını soylemişlerdi .. Ama hala aramadılar ...Döllenemiyolar mı acaba :(( Çok korkmaya başladım... Yumurta toplandıktan kaç saat sonra aradılar seni hatırlıyomusun ?

Son düzenleme:
kızlar stres yapmayın kendinize....
sağlıkla döllenen bir tane yumurta bile yeter böle düşünün 3 tane döllenmiş işte inşallahta bol bol hücresi olsun benim eylül ayı sonunda 12 yumurtam çıktı 8 i olgundu 4 ü döllendi 1 i transfer oldu ama negatif malesef... şimdi donmuşlarla denicem aralık ayı gibi içini ferah tutun olucağı varsa olucaktır böle düşünün 9 hücreliydi embiryom oldukça hızlı geldi bu hale ama olmadı malesef hakkınızda hayırlısı olsunn

demekki en çok paraya ben yaptırıyorum.türkiyede yaptırdıgım 5bine yakındı.onuda kredi çekmiştim.yalnız yine bunun gibi bi topikden benim drun hastasından ögrendigim embriyo dondurmak için para almıyolarmış.biliyosunuzki türkiyede buda paralı ve pahalıdır diye hatırlıyorum.bide burda transferde emriyo sınırı yok zaten bana 3 tane koyarlarda yaşımdan dolayı..ama yaşı küçük olanlarada bildigim kadarıyla sınır yok.hatta cinsiyet belirleme var.oda sürekli kızı veya erkek olanlara serbst yani ilk çocuklara yapmıyolar.ekstra durumlarda yapıyolar.benim ilk bebek ölünce ikinciyo genetik testi istedim dr embriyonun kalitesini bozuyo,tutunmayı zorlaştırıyo dedi.bende korktum.hemde çok pahalıymış.ayyy bi hasta olsamda başlasam.ben 12 günü beklerken çok ananas yemiştim.tutunmya yardımcı olur diye okudum.yedim valla.sizde araştırın.

moralini yüksek tut canımm belki bir dahaki bayrama bbeşinle giriceksin onları düşün olumlu düşün olumlu olsun başkalarına moral veriyorsun ya canım kendine de öyle moral ver...en önemlisi stresten uzak durman moralmanda kendini yüksek tut..
yok öyle zevk almıyorum falan bu çocuksuz geçen son bayramınmış gibi düşün seneye bebenle gidiceksin el öpmelerine....

ay cok aglattın benı ya :)
ınş dediğin gıbı olur
annemler ıle kayınvalıdemlerede acıorum
ıkı tarafında torunu yk eger olursa ılk olacak benım melegım
hayırlısı olsun
arada bır bunalıma baglanıorum elde olmadan

Back
X