- Konu Sahibi ALLAHvarGAMyok
slm kızlar bende inşallah adet olursam bayram haftası 2.tüp bebek denememi yapıcam.beraber ilerleyebilecegimiz bi topik arıyodum sizi buldum çok sevindim.kısaca bahsedeyim kendimden ben 36 yaşındyım ilk denememi bursada yaptırdım tutdu.3aylıkken karnımda öldü.bende polikistik var eşimde sorun yok.zor adet oluyorum.kıbrısda oturuyorum bu sene taşındık.eşimin işinden dolayı.bunuda bi şans görüp burda ünlü bi dra gittim.rahim filmi çektiler tüpler açık ama normal hamile kalman zor dedi.hasta olmam için ilaç verdi 21 gün kullandım.biteli üç gün oldu hasta olunca hastaneyi arıycam inşallah başlıycaz.burda yöntemler nasıldır bilmiyorum.ama fiyatı yüksek 7bin civarı ki dahada artabilir ilaçlara baglıymış.bu topikde daha çok gittigimiz hastanelerle veya dr tavsiyelerini paylaşırsak.bizim için daha yapıcı olur diye düşünüyorum.birde kullandıgımız ilaçlar tahlil sonuçları gibi...ben ilkindede burdaki bitopikdeki arkadaşlarla ilerledim.daha çabuk zaman geçiyor.bilgi paylaşımı oluyor.ben sizi takip edicem.bizde kıbrıs tedavisini merak ediyoruz diyosanız sizde beni takip edin..herkese allah sabır ve kolaylık versin.umarım hepimiz mucizemize kavuşuruz...
canım ben de tüp bbek yaptırdım şimdi beklmedeyim yani 12 günü