2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

canlarım bı soru sorcam çözermısınz

1.soru: ekokları 40 olan ıkı dogal sayının toplamı en az kac olabılır cevap 13

ıkıncı bı soru: ebobları 8 olan ıkı basamaklı üç doğal sayının toplamı en az kactır cevap 56
ben 48 buldum

asuman hoca çok iyiymiş evet.bende ihtiyaçtayım ama bize asuman hoca girmıo.pek memnun deiliz hocadan.türkçecimiz ii.biz 2 ders görüyoruz,siz 3 ders görüyosunuz sanırım yeni başladınız

3 dersmi biz bu hafta matematik ve tarihe başladık.ben aşkın hocayı pek yeterli bulmadım kasımda başladım ekimde haftaiçi uygun yoktu.aslında eylül sonu bile olabilirdi.sizin coğrafyacı kim müsemma hoca varmış onun derslerine giricem salıya

hmmm ben yeni başladın sandım o yüzden sordum 3 ders mi görüyosunuz diye.coğrafyanız bitti yani.biz 2 ders görüyoruz,3 değil.türkçe ve tarih.coğrafyaya kim girecek bilmiyorum

arkadaşlar ekol hocada kpss tarih anlatımını bulamıyorum.kpss de sadece matematik çıkıo.tarih öss anlatımında cıkıo.ben mi bulamıyorum acaba?

başakcım 1. soru ekokları 40 sa çarpımda birbirine en yakın sayılardır(toplamda en azı istediğinde)
oda 8 ve 5 ten toplam 13 tür

2.sini bende 48 buldum..cevap yanlış olabilir canım

ohcanımadeysın 2.soru mutalaka yanlıs ozmana cevabı çünku sen cevap anahtarı gıbısın fıstıkımkaydirigubbakcemile3

canım bıtane daha sorsam

1den 100e kadar olan dogal sayılardan kactanesının pozıtıf bolen sayısı tektır cevap 10

Kızlar hepinize kolay gelsin, keyifleriniz nasıl? şu soruya bakar mısınız?

Çocuk bir bakıma(I) hamur gibidir. Annesinin, babasının

ona verdiği biçim, onun ileride(II) nasıl bir insan olacağı-

nın göstergesidir. Örneğin, eğer(III) bir çocuk sürekli

eleştirilirse kınama ve ayıplamayı öğrenir. Öç alma
ortamında büyürse(IV) kavga etmeyi öğrenir. Hoşgörüyle

yetiştirilirse sabırlı olmayı, aile içinde(V) dostluk ve arka-

daşlık görürse bu dünyada mutlu olmayı öğrenir.

Bu parçadaki numaralanmış sözlerden hangileri
çıkarılırsa anlamda bir daralma olmaz?

A) I. ve II. B) I. ve III. C) II. ve III.
D) II. ve IV. E) IV. ve V.

başakcım soruyu çok okudum..2 türlüde anladım..beynim çok sulandı bugün çok çalıştım ondanmı böyle oldu bilmiyorum ama ben 9 buldum..
yarın sakin kafayla bir daha bakarım olmazsa..

papato canım bende 2 ve 3 dedim yani c.

papota canım c sıkkı 2 ve 3

kzılar bende tarıh vıdeo ızledım uyukladım resmen pc basında bıraz uyuyım barı gece gec yattım sabah erken kalktım

gülsucum yapark dokumu ızlıon demı senı gıdı senılmaz:

ohcanımadeysın tatlım tesekkur ederım sorumla ılgılendgn için senın canınmı sıkkın canım

ay yok çok şükür canım sıkkın değilde..uykum geldii yoruldum bugün ondandır keyifisz duruyorsam..bişey yok yoksa...ingilizce canımı sıkıyor bi -tatlicadiarzu-sempatiksalakcinni

Cevap 2 ve 3 ama ben 1 ve 3 yapmıştım oradaki bir bakımayı kaldırınca anlam bozulmuyor ki ya ? 2009 kpss türkçe sorusuymuş bu.

Bu arada kızlar ingilizce sorularınız olursa elimde geldiğince yardımcı olurum bölümüm ing.

yok duymadım.coğrafyada bekir hocayı duyarak kaydolmuştum dersaneye,o da gitti ya da gidecek ihtiyactan.ben merkezdeyim,karanfilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…