2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

yok duymadım.coğrafyada bekir hocayı duyarak kaydolmuştum dersaneye,o da gitti ya da gidecek ihtiyactan.ben merkezdeyim,karanfilde.
Bekir hoca yargıya geçti.ben akıllı coğrafyayı ve muhteşem soru bankasındaki coğrafyayı bitirmek üzereyim.bugün 100 ün üstünde soru çözdüm coğrafyadan birazdan tarihe başlıcam 17 18 ve 20 yy çalışıcam tekrar ve tekrar yoruldum valla coğrafya ve tarihten ful çıksa vatandalışlık kötü benim

evet başakım tatlışım dizimi izledim annemler geldi onlarda oturamıyor sen ders çalışcan diye şimdi biraz mutfakta işim var sonra hemen başlıycam coğrafya çalıştım 2. konuyu birazda çalışabilirsem mat çalışıyım görüşürüz bery ne güzel coğrafya bitmiş çok imrendimm yafuuuu....

ay bende bittim artık güneydoğu anadolu doğu anadolu ve iç anadolu özet ve tekrarım var ama kitaplardan soru çözüyorum sürekli tarihi kafam pek almıyor.neyse yarın görüşürüz devam edeyim derse hazır ev sessizkenkafamçokkarıştı

iyi geceler kızlaar
akşamdan beri bir türlü başlayamadım ben
gündüz çok çalışmışım kafam durmuş
şimdi yatsammı vatandaşlığa baksammı karar veremedim
en iyisi çalışayım uykum yok zaten
anayasa offfffffffff

evet biliyorum yargıya gectiğini.kemal hocayla ikisi gecti,şanssızlık işte.neyse ne güzel coğrafya bitmiş.bizim haftaya türkçe bitcek.biz aralık grubuyuz bu arada

fatosbrn napıyosun bakayım
bende matematıkten 2test çözdm sımdı irem yayıncılgın yaprak testlerı var inkılapklardan onları çözuyorm

ayy bende coğrafya çalıştım ikinci konu da amma uzun beee fenalık geldi yapamıyorum pek hep ezber hiç sevmem arkadaşlar coğrafyaya nasıl çalışıyosunuz başlamıyım diyorum duramıyorum sonrada sinir geliyorrr

bugün matda çalışmadım çok huzursuzum bugün verimsiz olduuu evde kaldım yaaa sempatiksalakcinni:hulya:

başak anayasa çalışıyordum yeni bitirdim 40 da soru çözdüm
sen uyudun sanırım(yeni gördüm mesajını)
gülsu bende gündüz coğ.ikinci konuyu çalışmıştım dediğin gibi fenalık geldi göller akarsular dağlar ovalar platolar oy oy oy ben genelde canlandırma yapıyorum yada bağlantı kuruyorum
mesela platolar akdenizdekiler ben akdenizdeyim benim platom taşeli iç anadoludakiler annemler orda onarınkiler şunlar falan diye
çok saçma gelebilir böyle daha kalıcı oluyor bendekaydirigubbakcemile3

heyyyy herkez uyudumu
topiğin gece kuşu benmiyiimsengözlerimebaksanab
gerçi bide başak var yanılmıyorsamolumunekankayizsmile
nese bende uyuyum bari sabah kalkamıyorum yoksaa

günaydın güzeller ohh ne güzel akşam herkes burdaymış geçte yatmışsınız tabii şimdi uyuyorsunuzdur
bende 7 de kalktım zor açtım gözlerimi duşumu aldım şimdi çalışmaya başlıyorum dün akşam geç gelmiştim fazla çalışamadım mat.tan 60 soru çözebildim sadece sabahda tarihten 80 çözmüştüm

bugünde yine tarihten biraz çözerim önceki konular tekrar olmuş olur öğleden sonra yine dersaneye gidicem çok kar var burda zor yürüyorum düşcem diye kaydirigubbakcemile3

çok sık giremiyorum artık sanki motivasyonum düştü gibi bide aöf ye çalışmaya başlamam lasım of off delikafadulden

günaydın kızlar ende şimdi spor yapacağım..bahar geliyor..kilo vermem lazım..bide burda sıcaklar erkenden geliyormuş..mayısta bile durulmuyormuş..bakalım ben bu sene daha ilk kez göreceğim ama sıkılaşmam lazım..kız uyurken yapayım,duş alıp derse oturcam

günaydınkızlar kimsecikler yok herkes uyuyo sanırım bende daha kahvaltı yapmadım,gece yatmadan 60 geometri çözdüm bugün üçgenlere devam edicem ne var ne yok bitiricem inşlh

günaydın kızlar yine güzel çalışmışınız ben bu ara hastayım fazla çalışamıyorum ama türkçeden soru çözdüm biraz yine iyileşiyim bende sizin kadar çözecem inş. bu arada çalışacan arkadaşlar baya az çoğunuz evdesiniz galiba....

geçmiş olsun..hemen iyileş aramıza katıl canım..

ececik.sanada günaydın canoo

merhaba hanımlar,

ben tarih çalışmaya başladım. okuyup soru çözecektim. içim rahat etmedi sanki bişeyleri unutacakmışım gibi geldi. ben de özet çıkarmaya başladım. ilk türk devletlerini bitirdim. ilk türk islam devletlerinde de kültür ve medeniyet kaldı. bugün dışarıya çıkacağım. öss başvurumu internetten yapamadım. bir liseye gitmem gerekiyormuş. önce onu halledeceğim. sonra bir arkadaşa gidicem.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…