2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

tünaydın bende bugün hafif hafif anayasaya başlıyorum tarih tekrar ve 19 yüzyıla başlıcam bu arada tarihe 17. Yüzyıldan başladım.matematik te temel kavramlar en gıcık konu kurallarını ezberlicem kızım evde zor olacak.

canım sende asker veya polis eşi misin?

canlarım gunaydınn ya ben bu saate kadar uyudum kac ke uyanduım kalkamadım moralım bızuldu valla öglen oldu dün erken kalkmıstım ögleye kadar ne guzel calısmıstım

canlarım gunaydınn ya ben bu saate kadar uyudum kac ke uyanduım kalkamadım moralım bızuldu valla öglen oldu dün erken kalkmıstım ögleye kadar ne guzel calısmıstım

günaydın canımmm kaçamak yapmışsın bugün bende erken kalktım ama daha şimdi başlayabildim:kedi:

eccecık tatalım ıyı calısmalar ne calısyorsun

ben de kahvalatı yapcam dusa grcem sonra tarıhten ataturk dönemı dıs polıtıkaya calıscam

ay ben cografyayaı bıraktım hıc calısmıyorum

günaydın arkadaşlar ne yapıyounuz çalışkan kuzular ben de 12 de kalktım yine kar yağıyor hava buz gibi bunu niye yazıyorum başakım anlamıştır mutfakta biraz işim var bilmiyorum ne zaman başlarım dün mat çalışamadım coğrafya dan bugün karışımı çalışcam inşallah tarihi bende bitirdim bi de kartlardan okudum inkılapa geçecem inşallah
başak ecesu nasılsınız
canıma deysin sen bölüm mezunuydun deil mi memurluk için mi giriyosun eğitim bilimleri çalışıyorum demiyosun da merak etttim tatlışş....

arkadaslar bende calısmaya baslıyım dıyorum bi türlü ya ama cok istıyorum özel sektör mahvedıyor ınsanı

iyiyim gülsucum ben de. süslendim püslendim arkadaşa gidicem. önce öss başvurumu yapıcam. nette kaydım var şifremde var aslında ücreti de netten yatırdım. ücreti yatırdığım sistemde görünmüyor. bankayı kaç kere aradık bir şeyi halledemediler. bugün de okula gidicem. lise diploması istiyorlarmış. ben diplomayı nerden bulcam şimdi. kara kara düşünüyorum. üniversite diplomasıyla başvuru olmaz demişler. gideyim bakalım olmazsa bankaya tekrar gidicem.

gülsucum gunaydın ayy ben de 12 de kalktımbilmiyorumkismile

havanın kotu olmasına sevındım canım evdesın calısmak zorundasınkaydirigubbakcemile3

ben de kahvaltı yaptım sımdı atturk donemı dıs polıtıkaya baslıcam

eccecık tatalım ıyı calısmalar ne calısyorsun

ben de kahvalatı yapcam dusa grcem sonra tarıhten ataturk dönemı dıs polıtıkaya calıscam

ay ben cografyayaı bıraktım hıc calısmıyorum

canım üçgende kenar uzunlukları çalışıyorum yapamadıklarım çok çıkıyo ya uzunluklardan bulduğum heryerden konusunu çalışayımda bol bol soru çözücem

ececık canım bende geometrıyı bıraktım zaten henuz dersanede gormuyıryoruz benım hocam bı geo kıtabı vernmsıtı öss muthıs zor bıraktım ben de

kızlar ben hala tarıh calısmaya basllamadım matematıktek obeb sorularım vadıda ona takıldım çöz çöz bıtmıyo bu kıtapta bı konuyla ılgılı 7 test var 16 sar sorudan hoca al demsıtı oss kartezyen zor olanı

bende alayım barii o zaman o kitaptanhihoyyyt

arkadaşlar bi pasta yaptım bi tanede coğrafya testi çözdüm daha tarih çalışcam ecesu öss ye neden giricen tatlım coğrafya dan bir sorum var
aşağıdaki verilenlerden hangisi erezyonun azaltılması için yapılması gereken çalışmalardan değildir
a eğimli yamaçlar ağaçlandırılmalı
b nöbetleşe ekim yapılmalı
c eğimli yamaçlara taraçalama yapılmalı
d nadas yönetimi yaygınlaştırılmalı
yamaçtaki tarlaların eğimi dik sürülmeli

gülsucum cayı koy gelıyorum pastanı yemege

tatlım sorunun ccevabı nadas uygulaması nadas yerıne nöbetlese ekım yapılması gerekır cavap d

buarada defterımden bakarak soyledım bıde ben buları özetlemıstım coktannnnnnnnnn unutmusum

evet canım d şıkkı benim az kaldı coğrafyamm birde onu bitirsemmalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…