- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #4.061
canım sende asker veya polis eşi misin?günaydın kızlar ende şimdi spor yapacağım..bahar geliyor..kilo vermem lazım..bide burda sıcaklar erkenden geliyormuş..mayısta bile durulmuyormuş..bakalım ben bu sene daha ilk kez göreceğim ama sıkılaşmam lazım..kız uyurken yapayım,duş alıp derse oturcam
geçmiş olsun..hemen iyileş aramıza katıl canım..
ececik.sanada günaydın canoo
canlarım gunaydınn ya ben bu saate kadar uyudum kac ke uyanduım kalkamadım moralım bızuldu valla öglen oldu dün erken kalkmıstım ögleye kadar ne guzel calısmıstım
eccecık tatalım ıyı calısmalar ne calısyorsun
ben de kahvalatı yapcam dusa grcem sonra tarıhten ataturk dönemı dıs polıtıkaya calıscam
ay ben cografyayaı bıraktım hıc calısmıyorum
geçmiş olsun..hemen iyileş aramıza katıl canım..
ececik.sanada günaydın canoo
arkadaslar bende calısmaya baslıyım dıyorum bi türlü ya ama cok istıyorum özel sektör mahvedıyor ınsanı
kızlar ben hala tarıh calısmaya basllamadım matematıktek obeb sorularım vadıda ona takıldım çöz çöz bıtmıyo bu kıtapta bı konuyla ılgılı 7 test var 16 sar sorudan hoca al demsıtı oss kartezyen zor olanı
arkadaşlar bi pasta yaptım bi tanede coğrafya testi çözdüm daha tarih çalışcam ecesu öss ye neden giricen tatlım coğrafya dan bir sorum var
aşağıdaki verilenlerden hangisi erezyonun azaltılması için yapılması gereken çalışmalardan değildir
a eğimli yamaçlar ağaçlandırılmalı
b nöbetleşe ekim yapılmalı
c eğimli yamaçlara taraçalama yapılmalı
d nadas yönetimi yaygınlaştırılmalı
yamaçtaki tarlaların eğimi dik sürülmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?