- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #6.141
günaydın a.s.pinky bery başak iyi dilekleriniz için sağolun arkadaşlar evet bekar olmak tabiki avantaj bizim evde biraz zor olsada:hulya: size muhtaç bir çocuğunuzun olması ders çalışmayı zorlaştırır tabiki(Rabbim banada nasip eder inşallah!) dün akşam vatdan temel kavramları çalıştım 108 soru çözdüm coğrafyadanda 60 soru bugünde dışarı cıkıcam hasta ziyaretine falan bir iki yere uğrıycam öğlene kadar anayasa hukukundan biraz çalışayım barisositosositoMavli merhabaa canım. Verimli olur canım beraber çalışmak, destek olursunuz birbirinize.
İyi çalışmalaropuyorumnanaktan
günaydın ve hoşgeldin arkadaşım daaaa biz sana ne diycez şimdi 27.01 mi :roflol:günaydın benıde katın aranıza. önlisans mezunuyum. evlıyım calıyorm 2,5 yasında bır kuzunun annesıyım esım askerde vs... daha sayayımmı bilmiyorumkismile
gunde 2saat ders calısabılıuroum haftada 3-4 gun ev fazla ne yapıcam ben mafoldumben
Ececik çok geçmiş olsun, geçer canım alerji olmuştur belki geçer. bahar aylarında da hep grip oluyor canım benimde üzerimde hep halsizlik uyku var maalesef. Geçmiş olsun
günaydın benıde katın aranıza. önlisans mezunuyum. evlıyım calıyorm 2,5 yasında bır kuzunun annesıyım esım askerde vs... daha sayayımmı bilmiyorumkismile
gunde 2saat ders calısabılıuroum haftada 3-4 gun ev fazla ne yapıcam ben mafoldumben
Günaydınlar, ben de geldim artık düzenli ve sıkı çalışacağım ama şu mevsim geçişlerinden dolayı çok mızmızım canım bu güzel güneşli havada o ağır ders kitaplarına gömülmek istemiyorrr, kendimi bir motive edebilsem süper olacak, herkese bol motivasyon şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?