2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlar bugun baya dizilere takılan var basta ben olmak üzere

ay nasıl uykum geldım ama 3 saat tv basından kalkmayınca calısmadan yatmak olmaz smıd görusrz kızlar

bende tarihten konu çalıştım 100 tanede soru yaptım yarın bi de başka kitaptan çalışıp biraz daha çözecem inşallah
şimdi de mattan soru yapıyorum yine kimse yok başağım fatoşum gelin yaaa beni yalnız bırakmayın hadi bekliyorum....

merhaba kızlar
ben çalışmıyorum canım istemedi dizi internet derken oyalanıyorum
gülsucum güzel çalışmışsın tebrik ederim tatlım
çalışmadığım için gelemedim ama içim rahat etmedi bi size bakiim dedim
başakcım sanada iyi çalışmalar

yatıyorum kızlar ben çalışmıyorum uyuyayım bari
gülsu öpüyorum canım iyi çalışmalar sanaopuyorumnanaktan
başakcım sanada

32 mat sorusu yaptım bende yatıyorum iyi geceler kime diyosam her gece bu saatte görünemz biri var misafir napar bilmem ona diyorum herhalde bilmiyorumkismile

herkes yatmışmı ben çok fena grip oldum kızlar heryerim ağrıyor ama yinede boş durmadım osmanlıya kültür uygarlık vs.çalıştım,140 tanede soru çözdüm bu arada soruları elimdeki kitaplardan,lise tarih kitapları bile var vede netten buluyorum.ellerim alerji olmuş ya o kadar acıyoki neden oldu anlamadım bileklerime doğru dağılmış ufffff şu griptende nefret ediyorummafoldumbenbirde dün gece üst kattakiler olay çıkardı oğlu annesini dövmüş içip içip aklım çıktı polis molis bıktım şunların gürültüsünden

Ececik çok geçmiş olsun, geçer canım alerji olmuştur belki geçer. bahar aylarında da hep grip oluyor canım benimde üzerimde hep halsizlik uyku var maalesef. Geçmiş olsun

Günaydın kızlar, günaydınlarrr herkeseee a.s.

bugün en erkenciniz benim yine herhaldesırnaşık şey

günaydın benıde katın aranıza. önlisans mezunuyum. evlıyım calıyorm 2,5 yasında bır kuzunun annesıyım esım askerde vs... daha sayayımmı bilmiyorumkismile
gunde 2saat ders calısabılıuroum haftada 3-4 gun ev fazla ne yapıcam ben mafoldumben

Mavli merhabaa canım. Verimli olur canım beraber çalışmak, destek olursunuz birbirinize.
İyi çalışmalaropuyorumnanaktan
günaydın a.s.pinky bery başak iyi dilekleriniz için sağolun arkadaşlar evet bekar olmak tabiki avantaj bizim evde biraz zor olsada:hulya: size muhtaç bir çocuğunuzun olması ders çalışmayı zorlaştırır tabiki(Rabbim banada nasip eder inşallah!) dün akşam vatdan temel kavramları çalıştım 108 soru çözdüm coğrafyadanda 60 soru bugünde dışarı cıkıcam hasta ziyaretine falan bir iki yere uğrıycam öğlene kadar anayasa hukukundan biraz çalışayım barisositososito

günaydın ve hoşgeldin arkadaşım daaaa biz sana ne diycez şimdi 27.01 mi :roflol:
çalışmalarında başarılar:lepi:

Günaydınlar, ben de geldim artık düzenli ve sıkı çalışacağım ama şu mevsim geçişlerinden dolayı çok mızmızım canım bu güzel güneşli havada o ağır ders kitaplarına gömülmek istemiyorrr, kendimi bir motive edebilsem süper olacak, herkese bol motivasyon şimdiden.

hoşgeldinn aramıza:teselli:

hoşgeldin winshton ayy sorma o uyku halini,havalar iice ısınınca yandıkkafamçokkarıştı

günaydın kızlar ben çoktan uyandım hataa o kadar uykum varki başım ağrıyorrr..6 da kalktım galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…