2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

mavlıcım sen nasılsn

kızlar ben de daha sadece 36 tanecık noktalama işertelerı sorusu çözdm
sımdı dogan hocadan matematık taraması çözcem sonra bı dusa grerıcm ve porgram gelsıtrmeden konu calsırım

gülsucm tatlım calsıyor musun

basakcım düşe kalka gidiyor tarih fena değil alıştım.matematik çalışmak istemiyorum zorluyorum kendimi.vatandaşlı dersanede 6 hafta sonra başlıcak bende ihtiyacın videolarından başladım vatandaşlığa

kızlar napıyosunz calsıyormusunz

ben de dusa grdım cktım kendıme geldım masamı düznlıyorum dagılmız bı 15 dakıka sonra baslarım calısmayaa

merhabaa dışarı çıktım geldim yediklimin deneme sınavları vardı çözümlü onu aldım çok üşüdüm başağma da anlattım ya burda hava çok soğudu...
şimdi biraz işim var onu hallediyim başlayacam inşallah tarih ve mat çalışcam bugün....
hilalciimm demek hava güzel sahile gittinizz ohh nasıl imrendimm ....
başağım süsünü püsünü bitir başla artık kuzucummopuyorumnanaktan
ececik fatoş çalışıyorsunuz galiba yoksunuzz...

Kızlar bende Osmanlı kültür ve uygarlıgının videsunu seyrediorum, ardından bir diger haftanın videosunu izlicem.

kızlar bende dışarıdan yeni geldim
dışarıya çıkmadan önce
tarih çözüyordum yarım kaldı onu bitiricem
yemekten sonra da kongrelere başlayacağım

kızlar napıyorsunuz..gülsum gel canım senide götüreyim valla çok güzeldi..çoluk çocuk açıldık..yoruldular zaten eve gelince hemen uyudu bende geçtim video izliyorum tarihten..
bitene kadar uyanmasa barii

merhaba kızlar
gülsucum gece geldim ben sen yoktun aynı saate denk gelmedik demekki
iyi soru çözmüşsün dece
ben hiç çalışmadım bugün
oğlumun okulunda ev ziyareti yapıyorlar gittikleri çocuğun anneside arkadaşımdı benide çağırdı bende gittim
29 çocuk 2 öğretmen 3 veli yani kafam kazan gibi şuan ordu gibiydiler resmen
2 hafta sonrada ben alacam ama nasıl olacak bilmiyorum gözüm korktusempatiksalakcinni
geceye kaldı çalışmalar tarih çaılşacam bugün
hepinizi öpüyorum kızlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canlarım napıyosunuz
ohh be program gelıtrmeden konularım bıttı soru çözcem sımdı dızı baslayıncaya kadar cok öpuyorm sızı

kızlar lise mezunlarının gırecegı kpss sınavı ne zaman bılgınız varmıı özeldenn yazarsanızz sevınırım

offfffffffffffff offfffffffffffff ya ben bu ihtiyacın videolarını izleyemiyorum malum kota sorunum var o yüzden arkadaşıma rica ettim idm programıyla kaydetmiş kendi pcsıne şimdi onun pcde sorun çıktı aldım videoları ama hata veriyo acmıyo rica etsen ben ve benim gibiler gibi videolara ulaşamayanlar için rapid yapabilirmisiniz bizde oradan indirsek

merhaba herkese... bugün iki anlatım bozukluğu, iki de matematik testi çözdüm. dersim vardı aslında online ama hoca hastaymış, sonra da diziye takıldım... şimdi matematik testlerine başlayacağım..
hepimize kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…