2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

[COLOR="Blue"]ohh be zarzor calsıtım pogram gelstrmeden bı konuyu daha soruların da çözdm sımdı dıger 2 kıtaptan da çözcem veeee gerıye zannedersem 1 konum kalcak

pıkocum ıyı yolculuklar tatlım
gülsucum ıyı calsımalar
fatosbrn calsıyomusun cnm
[/COLOR]

fatoşum ablasının çocukları gelmiş bide kendi çocuğu öldüm valla yaa başağıma da anlattım sinirden inan ağladım...
şimdi test yapıyorum

burdayım canım ders çalışıyordum
Allah Allah ne düşüncesiz insanlarmış hayır kendileri evde nasıl duruyordu onu anlamadım
inşallah yatılı değillerdir
çarpanlara ayırmayı bitirdim 32 tanede soru çözdüm
uyusammı devammı etsem çalışmaya karar veremedim

başak gülsu uyudunuzmu kızlar
ben yatıyorum aslında uykum yok ama sabah zor kalkıyorum
herkeze iyi geceler

100 tane coğrafya sorusu yaptım yatıyorum ama geç yatan fatoşa ve başağa küstüm beni bu gece yaln ız bıraktınız zor çalıştımmm....

merhaba arkadaşlar
pikolata çok teşekkür ederim canım, yarından itibaren ben de izleyeceğim Doğan hocayı... :1hug:
ben bugün deneme sınavı çözdüm sonuçlar pek parlak çıkmadı moralim bozuldu....bilmiyorumkismile gerçi moral bozmanın pek bi faydası yok ama...
şimdi biraz anlatım bozukluğu çözüp yatıcam... herkese iyi geceler...

günaydın arkadaşlar,

kimse yok herkes uyuyor mu?
ben sabah erken kalktım
tarihten yine tekrar yaptım dağılma döneminden başladım
cemiyetlerin sonuna kadar ezberledim nerdeyse
soru çözücem artık
öğleden sonra kuaföre gidicem gelincede yeni konuya geçerim

günaydın ecesu nasılsın bende 10buçukta kalktım kahvaltı yappıyorum zorla canım da istemiyor
bende birazdan tarih çalışmaya başlıycam....
herkes çalışıyor galiba....başağım daha uyanmadın mı çalışıyormusun bebişkooo
ececik,fatoşum,nerdesiniz gerçi fatoşum oğluyla ilgileniyor sabahları galiba...
hilalciğim de sabah yürüyüşünde herhalde bende herkes nerde yorum yaptım kendimce....bayanssulusmile

günaydın kızlar ben da yenı kalktım fff yaa saat 12 oldu ve geç kalkınca o kdar yorgun oluyorum kı sankı hıc uyumamıs gıbıyım gülsucum enım de canım ısteemıyor hıc ama bısıler yıyıp baslarım calsımaya basım berbat agrıyor ne calsıcam hıc bılmıyorum da belkı de dogan hocadan son taramam kaldı onu çözerım acılırım bıraz

sen ne calsıyosun cnm

günaydın kızlar..gerçi bana akşam olacak nerdeyse..sabah 6 da kalktım 1 sattlik yürüyüşü yaptım kahvaltı,kızla ilgilenme uyutma derken birazda çalıştım bu saate kadar.
biraz sonrada kısır,tatlı falan yapacağım arkadaşlarla sahile gideceğiz..kamelyalarda çay içeceğiz hava yine yaz gibi maşallah..
gelin buyrun..
ben yemeyeceğim ama diyetimi bozmam..
gelince çalışırım artık inşallah.

Günaydın kızlar a.s.diyeceğim ama öğlen olmuş geç girdim bugün kulube.

Ya malum ben çeyiz hazırlıkları yapıyorum, yine daldım alışverişe kızlar.

Şimdi başlıcam inşallah derslere. Dün 100 soru matematik karaköklerden çözdüm, Türkçeden de 85, Bugün tarihten 2 video, yine vatandaşlıktan videolar seyretmem gerekiyor. Ve analitik geometriye başlıcam.

Öpüyorum hepiniziii canlarım sırnaşık şey

selam kızlar sizde olmasanız bu ara sıkıntıdayım rejim ve ders beni yordu üstüne bahar yorgunluğu.kızım hasta ve evde dün akşam yeni aldığım karekök yayınları 9. Sınıf mat kitabindan 40 soru çözdüm.bugün devam edicem.motivasyonumdüştü akşam çalışamıyorum.salonda çalışıyorum ben eşimin çalışma odasında olmuyor heryer onun tıp kitapları dolu.akşam televzyon seyredince bizimkiler ben çalışamıyorum

Canım benim kolay gelsin.Geçmiş olsun canım iyileşir en kısa zamanda inşallah.Aynı canım bende zorlaya zorlaya çalışıyorum, dayanıcaz inşallah az dahaopuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar bende bu hafta doğru dürüst ders çalışamadım 2 gündür de şehir dışından misafir geldi mutfaktan çıkamadım ama ümitliyim birkaç arkadaş çalışma grubu kurmuş benide çağırdılar haftada iki akşam sabahlıycaklarmış ben 1 gece ancak kalabilirim ama oda çok yararlı olur haftaya bende katılıcam inşallah!....

Mavli merhabaa canım. Verimli olur canım beraber çalışmak, destek olursunuz birbirinize.
İyi çalışmalaropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…