2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

aaa herkes yatmışş beni hep yalnız bırakıyosunuz bi tane coğrafya testi çözdüm üff çok uzun bu coğrafya konuları insan sıkılıyor çalışırken dizi izlerkende mat yaprak testi çözdüm bitane 64 mat sorusu olduu yarın coğrafya ve mat çalışmam lazım bugün az çalıştım töhhhh
fatoşş nerdesin kuzucum sana kızıyorrum çalışmayı bıraktın geceleride yoksunn başağım da yok uyudun mu uykucu tatlışş...
pikoo daha çok çalışmam lazım obeb okek yafuu değişik sorular var yapamadıklarm da varr
uykum geldii yatıyorum iyi geceler arkadaşlar...

merhaba kızlar
ecesu geçmiş olsun canım
gülsu haklısın canım bende kendime kızıyorum
bugün sadece mattan oran orantıyı bitirdim 20 soru çözdüm okadar
bende yatacam iyi geceler canımcım
iyi geceler herkese

ececık tatlım sen nasılsn neler yapıyorsun

iyiyim fıstıkım opuyorumnanaktanbende bugün annemle gezdim geldim yazık kadıncaz sıkıldı sonrada matematikten 2 video izleyip 210 tanede soru çözdüm baştan tekrar ediyorum matematiği de herkes uyumuş sanırım bende yatıyorum ii geceler herkesemirmirmirmir

Gunaydın ecesu, Pek iyi sayılmazdım canım ama bugün yine daha iyiyim diyebilirimm sende iyisindir inşallah..gunaydın kızlar,ececik,gülsu,fatos, pikolata, patiska,berry,mavli ve diğer kızlar herkesee öpücükleropuyorumnanaktan. Ben dün öğleden sonra hiç giremedim,kızlar iyice boşlamaya başladım ben yine dersleri , ara verince devamı gelmiyo, bugün çalışmaya başlıcam yine,sayı ve kesir problemlerinin videolarını izlicem kızlar, sonrada cografya.

Kızlar tarih ne kadar nankör bir ders ya, sanki hiçbişey bilmiyormuşum gibi geliyor, sizede oluyor mu ya. Of yine stres yaptım ben videoları dinlemeye başliima.s.

günaydın pinkycim evet unutmuşum hiçbişey bilmiyomuşum gibi geliyor halbuki en çok tarih çalışıyorum :umursamaz:herkese günaydınn uyanın artık herkes ders başınaahihoyyythihoyyyt

günaydın kızlar ben daha yenı uyandım dusa grcem kahvaltı yapcam sonra anyasa calsıcam öyle cok ezberlemıyorum

ayy cografyanın 2.konusu ne kadar uzun oyle ona da baslamam lazım

günaydın ecesu nasılsın tatlış geçmiş olsun tarihten hangi konuyu çalışıyosun bende birazdan coğrafya çalışcam evet başağımm çokkkk uzunn sağlık su olsun bebişş....bayanssulusmile
fatoşum tatlışım gel geceleri beklerimm...kaydirigubbakcemile3

sağol gülsucum. iyi olmaya çalışıyorum. hayırlısıyla şu doğudan bir gitsek. :Saruboceq:
tarihten 1. inönü savaşına kadar özet çıkarttım. kongrelerden itibaren tekrar edicem.
sonrada soru çözerim bir sürü soru var.
tarihteki en sevdiğim konuya geldim milli mücadele dönemi...
sonrada ilkeler, inkılaplar ve dış politika kalıyor.

kızlar eşim göreve gidince bende bursaya gidicem kısmetse
psikolojim bozuldu iyice yalnız kalamıcam gibi geliyor
4 aydır eşim evdeydi iyice alıştım şimdi çok zor gelecek

tatlısım günaydın basladn mı calsımaya ben de dusa grdım kahvaltı yaptım sıze bı bakayım dedım bırazdan baslıcam

günaydın kızlar bende şimdi başlıcam
bende netten ihtiyaç yayınları almıştım dün aradılar uzaktan eğitim için ama düşünmediğimi söyleyince kapattılar derse katıl fln demediler fırsatı kaçırdım böylece

kzlar nasıl gıdıyo calsımalrınız ay ben anyasada cok zorlanıyorum kafamçokkarıştıkafam basmıyor bı turlu uykum da geldıakannehir

ececsu cnm sızın tayın işi ne oldu
gülsucum ne calsıyorsun

ben de bıara baslamıstım üçgenelre sonra bıraktım zaten dersanede de görmuyoruz kımse yapmak ıstemıyor geo

aaa dershanede neden görmüyorsunuz? gerçi biz görüyoruz da ne oluyorkaydirigubbakcemile3sınıfın yarısı derse girmiyor bile. ben de öyle dinleyip çıkıyorum, sınavda çoğu kişi yapmadığından standart sapması yüksek oluyormuş.konuları biraz hafifletirsem bakayım diyorum.

başakcım nasılsın? sorma anayasa korkulu rüyam, hiç aklımda kalmıyor yamafoldumbensürekli okumalıymışısız, hocamız öyle söyledi. elinize alıp her fırsatta okuyun dedi. dolmuşta vs....

ben de sabahtan beri osmanlı kültür uygarlığı tekrar ettim. misafir gelicek biraz temizlik yaptım ve soru çözücem

ececim süpersin ya matematikten nasıl çözdün o kadar soruyu:hooray:ben baya yavaş çözüyorum, hızlanmam gerek. dershaneden matematik çözümlü soru bankası vereceklermiş, onu bitiricem. bir de uzman kariyerin çözümlü soru bankasını aldım yeni.sen de var mı uzman kariyer, güzelmidir acaba?
bugün sayı problemlerine bakayım diyorum

meliscim sorma ben de problemlerde acayip kasıldım ya. diğerlerinde az çok işlemi çözüyorum ama problemlerde denklemi kuramadım mı olmuyor.

pinkcim ara verme, bende soğudum ama şuan acayip bir istek geldizemuszemus problemlerden videoları ekol hocadan mı izliyorsun? tarihten ve tüm sözel derslerden unutma sorununu ben de yaşıyorum.

ecesu ben de Van'a gelebilirim:sinifsinif: 23 nisanda sözüm var ve sözlüm şuan Van da . tayinini istedi ama 1 yıldan önce geçemezmiş. gelin olarak uzaklara gidicem sanırım:sinifsinif:

kızlar sabah kalkınca gerinme hareketleri yaptım. elimi kolumu sağa sola açıp kapadım, eğilip kalktım,azıcık hopladımkaydirigubbakcemile2sonra derin nefes aldım. banyoya girip bacaklarıma kollarıma soğuk su tuttum.veee inanın acayip açıldımaslında bunu tv de bir doktor tavsiye etmişti, hiç uygulamamıştım. normalde sabah kalkıyorum va ben açılana kadar akşam oluyorkaydirigubbakcemile3bugün biraz daha kolay açıldım. hepinize tavsiye ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…