- 16 Mart 2007
- 3.099
- 512
- 688
- 40
- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #6.361
canım bildiğim konular olunca çok hızlı çözüyorum valla bende dün bisürü sipariş verdim ama bak bi uzman kariyer yok,tuhh aklıma gelse onuda alırdım sayı problemleri çok kolay biraz üstüne durunca hemen denklemi kurarsın tatlım kolay gelsin.bu arada demek sözleniyosun ha senii gidiiolumunekankayizsmile23 nisan benim de doğum günümkaydirigubbakcemile2bu arada bilmediğin yok valla ne kadar sağlıklı şeylerle uğraşıyosun yeşil çay spor vs.maşallah tatlımaŞeniz
kızlar nasılsınız?
bugün tarihten 190, türkçeden 19, matematikten 70 soru çözdüm. şimdi por yapıyorum
başakcım ya çok saol, müsait zamanda bakayım nihat hocanın sitesine.
evet kızlar sözleniyorum, tebrikleriniz için çooook teşekkür ederimolumunekankayizsmileufff çalışmamı aksatmaz umarımkaydirigubbakcemile3
ecesu amin:Saruboceq:Allah askerlerimizi korusun. sen naptın çalışabildin mi bugün?
geldim başağım bide alışveriş yaptık eşim için ondan geç geldik ama bütün akşam gitti işte dışarı çıkıncada böyle oluyorrr ...
şimdi ne çalışsam acabaa nerdesinizz yafuuu fatoşşş sana da küsümm haberinn olsunn...
başakcım msjını yeni gördüm canım iyiyim,sen nasılsın güzelçalışmışsın bugün eğitim konularını bitirebildinmi canım bilmiyorumkismilebende az önce parmağımı çamaşır kurutmalılğa kıstırdım açamadık 3 yerden acayip yanıyor allahtan sol elim kıstı morarmış birazda:sinifsinif:
canım cok gecmıs olsunmafoldumben
6tane egıtım dersı var cnm 3 tanesını bıtrdm 2 sını taa onceden bıtrmrıstım ama ınsan unutuyor arada soru çözuyorum işte
bıtane de pragraf yaprak test çözdm smdı de yatıyorum hepıınıze ıyı gecelr kızlar
cevap için sağol başakcım artık ders çalışıp sonra soru çözücem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?