- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #6.341
kzlar nasıl gıdıyo calsımalrınız ay ben anyasada cok zorlanıyorum kafamçokkarıştıkafam basmıyor bı turlu uykum da geldıakannehir
ececsu cnm sızın tayın işi ne oldu
gülsucum ne calsıyorsun
meliscim sorma ben de problemlerde acayip kasıldım ya. diğerlerinde az çok işlemi çözüyorum ama problemlerde denklemi kuramadım mı olmuyor.
pinkcim ara verme, bende soğudum ama şuan acayip bir istek geldizemuszemus problemlerden videoları ekol hocadan mı izliyorsun? tarihten ve tüm sözel derslerden unutma sorununu ben de yaşıyorum.
ecesu ben de Van'a gelebilirim:sinifsinif: 23 nisanda sözüm var ve sözlüm şuan Van da . tayinini istedi ama 1 yıldan önce geçemezmiş. gelin olarak uzaklara gidicem sanırım:sinifsinif:
kızlar bakalım bizler kpss ile nerelere atanıcaz.
artık doğu -batı neresi olursa ben gitmeyi düşünüyorum.yeterki olsun ama
tabi genelde eşimin işinin olduğu illere ağırlık vericez ama ya olmazsa o biyerde ben
biyerde mi olucak(( kafam karışıyor bunları düşününce
başakcım nasılsın? sorma anayasa korkulu rüyam, hiç aklımda kalmıyor yamafoldumbensürekli okumalıymışısız, hocamız öyle söyledi. elinize alıp her fırsatta okuyun dedi. dolmuşta vs....
ben de sabahtan beri osmanlı kültür uygarlığı tekrar ettim. misafir gelicek biraz temizlik yaptım ve soru çözücem
meliscim sorma ben de problemlerde acayip kasıldım ya. diğerlerinde az çok işlemi çözüyorum ama problemlerde denklemi kuramadım mı olmuyor.
pinkcim ara verme, bende soğudum ama şuan acayip bir istek geldizemuszemus problemlerden videoları ekol hocadan mı izliyorsun? tarihten ve tüm sözel derslerden unutma sorununu ben de yaşıyorum.
ecesu ben de Van'a gelebilirim:sinifsinif: 23 nisanda sözüm var ve sözlüm şuan Van da . tayinini istedi ama 1 yıldan önce geçemezmiş. gelin olarak uzaklara gidicem sanırım:sinifsinif:
gülsucun senii sevsinn emiii olumunekankayizsmile başağımm...
ececim süpersin ya matematikten nasıl çözdün o kadar soruyu:hooray:ben baya yavaş çözüyorum, hızlanmam gerek. dershaneden matematik çözümlü soru bankası vereceklermiş, onu bitiricem. bir de uzman kariyerin çözümlü soru bankasını aldım yeni.sen de var mı uzman kariyer, güzelmidir acaba?
bugün sayı problemlerine bakayım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?