2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

canım tercihlerimizi yaptık.
denizliyi de yazdık mayıs sonu belli olacak

canım inşallah nişanlının tayini çıkar
doğuda yaşamak gerçekten çok zor
benim eşim asker olduğu için daha da zor durumdayım
lojman yok dışarda kalıyoruz, günlerce yalnız kalıyorum
kendimden çok eşimi düşünüyorum terör yüzünden
Allahım bütün askerlerimizi korusun :Saruboceq:

ayy tatlışlar coğrafya çalıştım 117 soru yaptım ama madenleri öğrenemedim yafuu yemek hazırlıyım kendime sonra konuyu bidaha çalışcam akşam da çalışamam kayınvalidegil gelecek geç saat başlarım herhalde napalım neyse çıkıyorum iyi çalışmalar...

kızlar bakalım bizler kpss ile nerelere atanıcaz.
artık doğu -batı neresi olursa ben gitmeyi düşünüyorum.yeterki olsun ama
tabi genelde eşimin işinin olduğu illere ağırlık vericez ama ya olmazsa o biyerde ben
biyerde mi olucak (( kafam karışıyor bunları düşününce

selam kızlar gülsu ece süper çalışmısınız..
ben bugün ütü yapıyorum. 4 makina ütü(
yarında öğleden sonra misafirim var.
ikramları bu akşamdan hazırlayacağım..temizliğide akşamdan yapacağım ki kızı öğlene kadar uyutabileyim yoksa insanların yanında çok huysuzluk yapar ve seste te asla uyumuyor velet..
ben haftaya pazar yola çıkacağım inş.
2 gün kayınvalidemde kalacağım sonra eve geçeceğim.

evet canım öyle olacak..ilk evlendiğimiz sene biz bunu göze alamadık
eşim istemedi..ama çevremize baktık hep 1 yıl ayrı kalıyorlar..
neyse ikna oldu..bide ben çevrenin laflarından çok bunaldım nolursa olsun dedim
bu çalışmayla bir yere atanamam ama mucize olurda atanırsam ayrı şehirde olsa gideceğiz.annem gelecek yanıma.

saol hilal tatlış ama daha konuyu çalışmam lazım yanlışım çok çıkıyor sen ne çalıştın...

tatlım anayasa caslırken nasıl olunursa oyleyım acayıp uykum geldı
canım matematıkten nıhat tası dınle o da baya ıyı dogan hoayı arattırmıyor valla bana da sağolsun gülsucum soylemıstı bana daolumunekankayizsmile

anaa 23 nisanda sözun mu var cnm cok az kalmıs gelın kızımız bizimzemuszemus tebrık ederım smdıden tatlım

tarihten genelgeleri tekrar ettim 90 tane soru çözdüm
yemek yapıcam şimdi sonra yine soru çözmeye devam edicem

ayy 2 saattır yatıyorum ama hıc uyumadım asagıdakı cocuga sinir oldum gürültusnden dön dolas 2 saat gectı kalktım ben de smdı muzlu süt iziyorumkaydirigubbakcemile3

pinky ecesu başak patiska gülsu pikolata sayamadığım bütün arkadaşlara merhaba!a.s.bu aralar pek nete giremiyorum çalışmalarımda yavaşladı:çok üzgünüm:mat moralimi bozuyor

canım bildiğim konular olunca çok hızlı çözüyorum valla bende dün bisürü sipariş verdim ama bak bi uzman kariyer yok,tuhh aklıma gelse onuda alırdım sayı problemleri çok kolay biraz üstüne durunca hemen denklemi kurarsın tatlım kolay gelsin.bu arada demek sözleniyosun ha senii gidiiolumunekankayizsmile23 nisan benim de doğum günümkaydirigubbakcemile2bu arada bilmediğin yok valla ne kadar sağlıklı şeylerle uğraşıyosun yeşil çay spor vs.maşallah tatlımaŞeniz

merhabalar kızlar. a.s.
ya inanılmazsınız, sizlerden her gün yeni birşeyler öğreniyorum. ben buraya gelmeseymişim sadece ihtiyaçtan debelenecekmişim. Nihat hocanın sitesine baktım şimdi. ben geometirden tam anlamıyla 0'ım.... sanırım ihtiyaçtaki dersler başlamadan önce oradan başlasam iyi olur..
bu arada bugün vatandaşlık konu tekrarı yaptım, ilk konuyu okudum, şimdi elimdeki kaynaklardan testlerini çözmeye başlayacağım.
az önce de tarihten konu dinledim, online dersim vardı. biraz tv izleyip belki vatandaşlık belki de matematik testi çözücem...

kızlar nasılsınız?
bugün tarihten 190, türkçeden 19, matematikten 70 soru çözdüm. şimdi por yapıyorum
başakcım ya çok saol, müsait zamanda bakayım nihat hocanın sitesine.
evet kızlar sözleniyorum, tebrikleriniz için çooook teşekkür ederimolumunekankayizsmileufff çalışmamı aksatmaz umarımkaydirigubbakcemile3

ecesu amin:Saruboceq:Allah askerlerimizi korusun. sen naptın çalışabildin mi bugün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…