• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

günaydın arkadaşlar

nasılsınız?
nihayet tarih özetlerimi bitirdim. tarihten hergün bir konu okuyacağım özetlerimden.
coğrafyadan 3. konudayım vatandaşlığa hiç başlamadım
matematikten de bulduğum bütün konuların sorularını defterime yazmıştım sonrada her konudan test çözmüştüm matematiğide özet çıkartmış gibi oldum
haftasonuna kadar matematikten test çözücem ygsye giricem ya biraz daha hızlanmam lazım matematikten

gülsucum elimde bölgelerle ilgili tablo var ececik ve bengisuya göndermiştim. istersen sana da gönderebilirim. kızlar isteyen olursa size de gönderebilirim.

günaydın arkadaşlar! dışarda hava çok güzel.......bugün arkadaşlarla çalışma günüm sabaha kadar 1000 soru çözebilirmiyim acaba? perşembeye zaman denemesi cumartesi türkiye geneli var inşallah netlerimi yükseltirimde(5 net yükselse bile razıyım yeterki yükselsin) yüksek bir moralle ders çalışmaya devam ederimkaydirigubbakcemile4 pinkycim lisanstan giriceklerin sınav süresi 120 dk ayrıca temmuza kadar dikkat edersen kilo falan kalmaz bende bugün itibariyle başladım sınav gününe kadar bakalım kaç kilo vericemkaydirigubbakcemile2

kızlar günaydın....
dün internette problem vardı, giremedim... Dün üslü sayılardan ve başka konulardan test çözdüm, kaç soru bilmiyorum... sonra da tarihten osmanlı duraklama ve gerileme dönemine çalıştım, bugün de testlerini çözerim...
hepinizi öpüyorum kaydirigubbakcemile3
iyi çalışmalar

günaydın arkadaşlar! dışarda hava çok güzel.......bugün arkadaşlarla çalışma günüm sabaha kadar 1000 soru çözebilirmiyim acaba? perşembeye zaman denemesi cumartesi türkiye geneli var inşallah netlerimi yükseltirimde(5 net yükselse bile razıyım yeterki yükselsin) yüksek bir moralle ders çalışmaya devam ederimkaydirigubbakcemile4 pinkycim lisanstan giriceklerin sınav süresi 120 dk ayrıca temmuza kadar dikkat edersen kilo falan kalmaz bende bugün itibariyle başladım sınav gününe kadar bakalım kaç kilo vericemkaydirigubbakcemile2

Oy canım supersin 1000 soru hadi bakalım tatlım, ya Decembere olan cevabımı sildim, yanlış bir bilgi vermiyim ben arkadaşa, Bende lisanstan giricem oy oy 120 dk mıydı karıştırdım o zaman. Yok cnm daha bir tek kilo almaya bileee tahammülüm yok, hadi bakalım bende başladım rejime, 3 ayda incecik fit olalalım şekerim.

Ecesu cnm iyiyimm bennn bugün wallaa canımmm, elindeki tablo nasıl birşey ki tatlım bende isteyebilirim aslında.
Başakcım cnm benimmm yaa çok tşk ederimmmmmmopuyorumnanaktan
Patiska ya cnmmm aferin wallaaaa,
Arkadaşlar bende bugün Yüzde problemlerini tekrar ediyorum,sonra ekonomik cografya videosunu izlicem allahın izniyle artık yaniiiiii..

Ecesu cnm bu arada ne gusel hep özetlerini çıkarmışsın, hayranım wallaa, çok iyi gidiyor çalışmaların. Daha iyi olcak inşallah.

ecesu patıska pinky öpuyorm sıız kocaman ben de kahvaltıdan önce ölçme degerlendrmeden bı test çözdm smdı kahvaltı yaptım cografyadan iklıme calıscam yada matematıkten problem vıdeosu izlıcem hangısını önce yapcam karar veremedım

kızlar tebrikleriniz için teşekkür ederimopuyorumnanaktandarısı tüm isteyenlerin başına.

ececik, kronik unutkan tarih soruma cevap verdiğiniz sağolun kızlar, öğrendiğim iyi oldu. caydırıcı bir soruymuşkaydirigubbakcemile4insan gücüyle, askeri gücün aynı şey olduğunu zannediyordum.

kızlar deneme sınavım vardı sabhtan,şimdi netlerime bakıcam. sonra evi süpürücem. kuzenim geliyor 2 saat sonra, 1 hafta bizde kalacak. bugün ınkılaplara bakayım diyorum.

kronik unutkan, netlerini ne kadar zamanda bu seviyeye getirdin,konuların bitti sanırım. ben de karar verdim, türkçeye ağarlık vericem biraz:hulya:biraz da tarihe, coğrafyaya...ufff hepsine yüklenmem lazımkaydirigubbakcemile3

pinkycim kolay gelsin, inan bazen 1 kilo bile insanı sinir diyor. sanırım sadece biz takıyoruz kafamıza, inan erkek arkadaşın anlamayacaktır bile. benimde 1 kilo vermem gerek, direk yüzüm kilo alıyor, kendimi şişmiş hisseediyorum.

ecesu ne güzel terih bitmiş, bir ara matematikten ben de soruları not alıyordum, sonradan saldım. devam ettirseydim iyi olcaktı:sinifsinif:

başakcım konular bitince soru çözmesi çok vakit almıyor, yetiştirirsin. ben de bugün yedi iklimin tarih, coğrafya, anaysasını siperiş verdim. inşallah güzel çıkar.

kızlar bugünkü denemeden hemen bir soru:
II. Mahmut döneminde gerçekleştirilen:
1. Divan'ın kaldırılması
2. Takvimi Vakayi nin çıkarılması
3. Eşkinci ocağının kurulması
gelişmelerinden hangisi yönetim alanıyla ilgilidir?
ben sadece 1 dedim, cevap 1 ve 2.
nasıl 2 oluyor, Takvimi vekayi resmi gazete değilmiydifisfisfisyönetimle nasıl bir bağlantısı var.

2010 yılında Dünya Gençlik Kongresi TÜRKıYE'DE yapılacak.

kızlar buda sınav sorusuydu, belki gelir diye sizlerle paylaşayım dedim.

ufff hafi kaçayım ben misafir gelecek hala buradaymsırnaşık şey

Hepinize Allah zihin açıklığı versin, bol sorulu günler:içelim:

canım takvimi vekayi, yargının kitabında eğitim kültür alanında geçiyor bende, bende anlamadım, resmi gazetenin yönetimle nası bi ilgisi var ki.Yönetimle ilgili haberler vs mı yayınlanıyomuş acaba.

başakçım ben de seni öpüyorum canım

pikolata paylaştığın için sağol bence de sorunun cevabı sadece 1

pinky mail gönderdim canım umarım işine yarar

matematikten sayılarla ilgili video izledim.
en sinir olduğum konu kaç değer alır falan diyor ya mutlaka eksik sayıyorum yanlışım çıkıyor. 60 tane soru çözdüm mattan

¤ decemBer ¤;12487949 .!.:
teşekkür ederim ilginiz için. soruyorum o vakit..kaydirigubbakcemile2

ben kpssye gircem ama zerre bilgim yok. aslında memur olmaya da niyetim yok ama ailem çok ısrar ediyor o yüzden sadece sınava gireceğim...

mimarlık mezunuyum, sadece genel yetenek ve genel kültür sorularına gireceğim değil mi? geçen senenin sorularına baktım biraz. sınavda kaç dakika veriyolar bu sorular için?

evet genel yetenek genel kültür.sınavda120 soru var.120 dk da süresi var

Son düzenleme:
ınşallah canım inşallaahhhhhh , çok çalışalımm hiçç moral bozmak yok, KAZANICAZ

pikolata,mavli,ecesu,patiska,pinky,bengisu günaydın şekerler ,bikaç kilonuzu takmayın kızlar kafanıza eminim çok yakışıyordur size isterseniz bana verebilirsiniz 4 kilo almam gerekkaydirigubbakcemile3fatoşum nerdesin göremedim seni,gülsucum sende girmedin,hilalcim kayınvalidendesin sanırım yarınmı geçiyodun annenlere çabuk gelin ya özledim sizi,bende kahvaltı yaptım şimdi başlıycam çalışmaya ne çalışıcam karar veremedim:sinifsinif:

Back
X