• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

takvimi vakayi de daha çok devletin yönetimle ilgili haberleri ve yeni çıkan yasalar yayınlanıyormuş o yüzdenmi aldı acaba yönetim diye off böyle sorulara sinir oluyorum

ececik canım bencede öyledir. Şu anda da öyle ya, Resmi gazetelerin demek ki yönetimle ilgisi var.

kronik unutkan, netlerini ne kadar zamanda bu seviyeye getirdin,konuların bitti sanırım. ben de karar verdim, türkçeye ağarlık vericem biraz:hulya:biraz da tarihe, coğrafyaya...ufff hepsine yüklenmem lazımkaydirigubbakcemile3

pinkycim kolay gelsin, inan bazen 1 kilo bile insanı sinir diyor. sanırım sadece biz takıyoruz kafamıza, inan erkek arkadaşın anlamayacaktır bile. benimde 1 kilo vermem gerek, direk yüzüm kilo alıyor, kendimi şişmiş hisseediyorum.

ecesu ne güzel terih bitmiş, bir ara matematikten ben de soruları not alıyordum, sonradan saldım. devam ettirseydim iyi olcaktı:sinifsinif:

başakcım konular bitince soru çözmesi çok vakit almıyor, yetiştirirsin. ben de bugün yedi iklimin tarih, coğrafya, anaysasını siperiş verdim. inşallah güzel çıkar.

ben yediiklimim dershanesine gidiyorum soru bankalarını verdiler ve ne yazıkkı soruların cevap anahtarında çok hatalar var bunu dershanedeki hocalarda söledi ama yapcak bişey yok bizler yanlış olanları bulup hocalara soruyoruz yanıltmak istemem seni ama gerçi bir çok kitapta hatalar var bundada olması normal gibisempatiksalakcinni

ecesu tatlım bana da yollarmsın neydı o

coğrafyadan bölgeler başakçım. akarsular, barajlar, tarım, iklim,yerleşme, nüfus madenleri tablo yapmışlar bölge bölge. kitaptan çalışmaya bile gerek yok bana göre.
maille gönderdim canım diğer arkadaşlara özelime mailini atarsan göndereyim olur mu?

merhaba arkadaşlar daha yeni başlıycam çalışmaya ecesu bana da gönderir misin tatlışş
...

kızlar merhablar 4e kadar calsıtım sonra tv ızledım uykum gelldı bıraz yattım yenı kalktım smdı yemek yıcem sonra baslarım calsımaya ülsucum ben yollamnıstım sana

kızlar yarın hocaya sorayım doğru cevabı size yazarımzemuszemus
şimdi tarih çalışıcam , bugün tek tarihten 60 soru çözdüm, sabahta denemeye girdim.
ecesu bende istiyorum, çok teşekkür ederim şimdidenopuyorumnanaktan

kızlar tarihten önerebileceğiniz site var mı? yoksa sadece bol soru çözsem yeterli mi?

Kızlar merhaba...
ben bugün hiç ama hiç çalışmadım :çok üzgünüm:
uyandığımda canım istemedi, sonra zaten eşimin izin günüydü, hava da çok güzeldi, dışarı çıktık...
geldiğimizde akşam olmuştu zaten... az önce de biraz bakayım dedim, kafamı veremiyorum.. O yüzden bugünlük izin vermiş oldum kendime... Yarın telafi edicem ama....
siz nasılsınız?

pikolata,gülsu maili gönderdim.
patiska iyim canım sağol
bugün matematikten 2 tane video izledim obek okeke kadar geldim
bir sürü test çözdüm ama saymadım

merhaba kızlar
kaç gündür giremedim kaydedeğer çalışmadım çünki
şimdi başlıyorum
atatürk ilkelerine bakacam
ecesu merhaba canım nasılsın
gülsu başak pikolata ececik patiska hilal pinky mavli kronik öpüyorum hepinizide şekerler

slm kızlarr
bütün gün dershanedeydim hocalar birsürü test verdi haftaya kadar bitirmem lazım
türkçeden paragrafa geçtik hiç sevmiyorum oku oku bitmiyor :(( ama
sevmek zorundayım çok soru çıkıyor

Back
X