• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

Ecesu canım eğer zahmet olmazsa bana da gönderebilir misin coğrafyayla ilgili olan şeyi... ben henüz coğrafyaya hiç başlamadım, korkuyorum da zaten...

merhaba kızlar
kaç gündür giremedim kaydedeğer çalışmadım çünki
şimdi başlıyorum
atatürk ilkelerine bakacam
ecesu merhaba canım nasılsın
gülsu başak pikolata ececik patiska hilal pinky mavli kronik öpüyorum hepinizide şekerler

canımcım nerelrdesın sen bakayım :olmaz:

fatoşum hoşgeldin canımopuyorumnanaktanbende matematikten 2 video izledim 200 tanede soru çözdüm,yatmadan öncede türkçe çözerim biraz ii geceler canlarımsositososito

başakcım sorma çok ama çok az çalışabildim
giremiyorum çalışmayınca:utangac: nasılsın canımopuyorumnanaktan
ececilk hoşbulduk canım yine güzel soru çözmüşsün tebrik ediyorum seniopuyorumnanaktan

günaydın hanımlar

daha uyuyor musunuz? hadi uyanın artık
fatoşçum iyiyim canım sen nasılsın?
patiska canım mail adresini gönderirsen hemen göndereyim

dün gece 1 de yattım bende matematikten 40 tane daha soru çözdüm öyle yattım

ececsu tatlım gunaydın opuyorumnanaktan

fıstıklar sıze de günaydın yenı kalktım ben de kahvaltı yapıp dusa grıp oyle baslıcam calsımaya kocaman öpuyorm sızı

Merhabalar herkese opuyorumnanaktan
Nasılsınız bakalım 2 gündür uğrayamıyorum bağlantımda sorun vardı düzeltmeye üşendim :emir_bebek:
pikolata netlerim uzuuun zamanda bu kadar yükseldi zira bu benim tarihimde bir ilkti türkçeye bu şekilde çalışmaya başlayalı 1.5 ay oluyor
Tr geneli denemeye mi girdin sen ? Hangisiydi netlerin nasıl tarih sorusunun cevabını merak ettim bende bekliyorum kaydirigubbakcemile5
ececikkk35 bölümün nedir merak ettim :kedi:
Bugün annemler dışarıda sessizliğin tadını çıkarıyorum sabah 8 de başladım tarih çalışmaya şimdii kahvaltı zamanı cokacimcoook
Sonra da akşama kadar tarih görüşmek üzere herkese iyi çalışmalar sengözlerimebaksanab

kızlar ben kahvaltımı yaptım duşumu aldım smdı baslıyorrm calısmaya sız napıyısnz bakalm ecesu cabuk dersın basına

gülsucm nerlerdesın

bayanlar merhabalar.a.s.
konu anlatımlı ihtiyaç kpss setim var. birde soru bankası almak istiyorum.
hangi markayı önerirsiniz.
birde yaprak test kullananınız var mı.

slm kızlar bugün bende erken uyandım ama nete hiç girmedim takılıp kalırım diye
dershanede hocaların verdiği testleri toparladım okadar çoktu ki baya vaktimi aldı sonra
coğrafyadan iklim çalıştım 80 soru çözdüm şimdilik böyle
ELECTRA bende de ihtiyaç var onun dışında yediiklim soru bankası seti var henüz başlamadım
ama almadan önce çoğu kişiden duymuştum iyi diye sonra yargı olabilir

merhaba kızlar...
Bugün internette problem vardı, bitmeyen bakım çalışmaları Çok üzgünüm çoook
obeb-okek ve problemlerinden 100 tane kadar soru çözdüm... şimdi biraz köklü sayıları hatırlamaya çalışacağım, sonra da 19da ihtiyaç online matematik dersim var...
Umarım hepiniz iyisinizdir.
görüşmek üzere...
Ecesu canım çok saol, gönderiyorum özelden mailimi...

selam kıslarrrr
anama geldim sonunda..cmt yola çıktım kayınvalidemlere gittim 2 gün kaldım bugünde burdaydım...yollarda kız uyudu ama ben ona bakacğım aman düşmesin diye zerre kadar uyumadım.zaten 2 sindede gece yarısı yolculuğu yaptımki cadım uyusun.
gelince 2 saat falan yattım ama kafam kazan gibi.
odamı dolabımı yerleştirdim beşiği kurdum..
çalışma masamı hazırladım düzenledim.
bugün bi dedeme gitmem lazım..hasta ve bana çok düşkün..
gelmeden şu kadar gün kaldı diye hergün sayıyormuş..
bu gece başlamayı düşünüyorum.
annem bugün dinlen yarın başla diyor ama daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum..
planımı da yaptım..
hergün 2 video izleyeceğim..matematik hariç..
izlediğim videoyla ilgili kitaplardan soru çözeceğim..bide ayrıyeten günde en az 100 matematik çözeceğim..
iyice kaplumbağa olmuşum matematikte..hızlanmam lazım..bazı teknikleride çözmeye çözmeye unutmuşum..çözdükçe aklıma gelir eski yerlerine otururlar.

ayyy çok heyecanlıyım..uzun zamandır çalışmıyorum..hevesliyim.
burdan bomba gibi gitmem lazım.

sizi çok özlemişim..hızlıca göz gezdirdim yazdıklarınıza hepsini ayrınılı okuyamadım

kronik harikasın ben 105 net yapsam daha ne isterimkiiiiii

Son düzenleme:
ben 70 net yaptım moralim çok bozuk...konular bitince umarım netler artar.daha vatandaşlık başlamadı...tempom düştü.bugün tarih çalışcam bakalım ve matematik

kızlar pek giremiyorum,kuzenim varboshayallersmilesabah dershanem vardı sonra alışverişe çıktım sadece 100 tarih çözdüm. şimdi hız problemlerini dinleyeceğim.
kronik unutkan girdiğim sınav Türkiye geneli değildi.80 netim var. sorular çok zor değildi yani netim bu sorulara düşük. türkçeden umut verdinzemuszemus

tarih sorusunun cevabını öğrendim. takvimi vekayı siyasal olarak düşünülebilrmiş. çünkü devlet gazetesiymiş ve çıkan yenilikler, gelişmeler vs..bu gazete aracılığla halka duyurulurmuş.

kızlar tek tek sayamıyorum isimlerinizi, hepinizi çok ama çok öpüyorumopuyorumnanaktanhadi çalışmaya devam, bu 1 hafta pek giremiyorum nete. kuzenim hafta sonu öss ye gşrecek, pek müsait olamıyorum.

kızlar merhaba

bugün çok kötüyüm moralim çok bozuk :gitme:
bu gece evde yalnızım eşim 2 günlüğüne göreve gitti :çok üzgünüm:
uzun zamandan sonra ilk defa yalnız kalıcam
bu gece bana uyku yok sabahlarım artık

başakçım ya ben bugün hiç çalışamadım
hilalcim maşallah çok hevesli gördüm seni
bery sınava daha çok var netlerini yükseltirsin merak etme
patiska maili gönderdim canım

Şimdi gördüm Ecesu çok saol:1hug:
ama rahatlatmaya çalış kendini.... ben de çok yalnız kalıyorum 2 aydır, ama alışmaya başladığımı bile söyleyebilirim.. Bu arada bi evcil edinsen? benim bi pisim var, yanımdan ayrılmaz, ne gece ne gündüz ve gerçekten bi nefes oluyo evde

kızlar nasılsnz ay benım moralım bozuk nıe bılmıyorm dokunsalar aglıcam sankı onun ıcın bıraktım calsmayı 5 gıbı yattım 7bucuga kadar uyudum sonra kalktım yemek yedım.cografya ıklımden soru çözdm bıde ölçmeden 1 test çözdm bıde sayı kesır problemlerınden çözdm

smdıden dızı ızlıcem hıc calsasım yok

Back
X