- 25 Kasım 2009
- 2.367
- 78
- 318
- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #7.221
selaam arkadaşlar! patiskacım moral için sağol 2 ay sıkı çalışsak yaparızda nasıl sıkı çalışıcam onu bilmiyorum hep bişeyler çıkıyoama uğraşıcam bakalım yarın sabah denemem var 80 net yapabilsem yarın için onada razıyım aaaah inşallah yaparımda sıkı çalışmak için motive olur:sinifsinif:
slm kızlar kimsecikler yok ben çok fenayım iyileşemedim hatta bugün daha kötü oldum konu çalışamıyorum boş durmayayım dedim yatıp kalkıp soru çözdüm tarihten 230,matematikten 100,coğrafyadan 150,türkçeden 20 soru çözdümkaydirigubbakcemile2bizimkilerin fabrikasında biri vardı gece işteyken eşi eve sevgilisini almış biri arayıp eşine söylemiş oda evde basmış hemde çıplak adamı öldürmüşakannehiryazık oldu adamcağıza hapislerde sürünecek kadına hiçbişey olmayacak
arkadaşlar ben 1 mayısta çalışmaya başlıyacam inş yetiştiririm ama eğitim çalışmayacam ne olur beni motive edin yaparsınız detin kardeşimin düğünü vardı hiç çalışamadım.hep çok yoğndum
inşallah canım hadi bakalım ne çalışıyosun?mavli üzülme canım,düzelicek dah aiyi olacak inşallah, bende bugünden itibaren sıkı çalışmaya başlıyorum, bu akşamdan.
mavlicim ihtiyacın tarih videolarını bitirmeye çalışıyorum,şu anda kurtuluş savaşı muharebelerindeyim 2. inönü savaşına geldim. bitecek inşallah bikaç gün içinde tüm tarih videoları, sonrada tüm coğrafya videolarını bitiricem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?