- 16 Mart 2007
- 3.097
- 510
- 688
- 40
- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #9.581
pikolatacım matematiği saymazsak diğer konuları bitirdim tekrar yapıyorum şimdi. vatandaşlık tekrarını da bitirdim sayılır uluslararası kuruluşlara geçicem. akşamada tarihe başlayacağım. benim sorunum matematik çok yavaş çözüyorum bi de konuları unutmuşum hep. inşallah defterime bakıpta hatırlamaya zamanım kalır.
ben bir yandan da ev topluyorum. 23 gün kaldı artık... eşimden dolayı stresli olmasam çalışıcamda hergün görev hergün görev sabaha kadar kapıda camda bekliyorum uyku yok. sözde bu hafta sadece mat çalışıcaktım ama nerdeeeee... tekrarları bitiremedim.neyse koskoca 2 gün var daha elimden geleni yapmaya çalışıcam. hiç deneme çözmedim ben napıcam bilmiyorum valla.
Arkadaşlar elinde tarihi yerler antik kentlerle ilgili notlar olan varmı ?
Kitabımda rastlamadığım şeylerle karşılaşmaya başladım perge assos hangi kentlerde vs. şeklinde
Yardımcı olan olursa duacısı olurum :)
benim geldi... önce posta dağıtıcınızı arayıp sormanı öneririm ellerinde mi dağıtıldı mı diye. Eğer yoksa daha fazla bekleme osym merkezinden çıkarıyorlar. Geçen yıllarda son gün gelenler bile var ama riske atmamak lazım yine de.
suan tek bıldiğim hiçbirsey bılmedgımkaydirigubbakcemile3
sana cevap verme gereği duymuyorm pikooooo guclubacismile
saol patiskam iyiyim bugün bağa gittim çok iyi geldi sabah biraz tarih çalıştım şimdi 1-2 saat daha çalışırım herhalde sen ne yaptın patiskam bayağ çalışmışınnn
fatoşumm geldiii bi ara tatlış napıyosun çalışıyor musun halaa...
başağıımm bugün görüşemedikk össledimm olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?