2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

merhabalar kızçelerr

bir soru kafama takıldı size sormak istedim.

sancak sistemini 3. mehmet mi 1. ahmet mi getirdi. 1. ahmet yazanda var 3. mehmet yazanda. kafes usulu ilk padişah 1. ahmet diye biliyorum. bu durumda 3. mehmetin getirmiş olması gerekmez mi pöfff

Ne kadar talihsiz yorumlar

Ne kadar negatif düşünceler,

Gerçekten şimdi aklıma geldi, aslında aklıma da gelmedi. Ben bu forumda büyük çoğunlukla makyaj konusuna bakardım. Yine makyaj konusuna bakmak için girmiştim, anasayfada tesadüfen bu başlığı gördüm, herkes birşeyler yazmış ben de yazayım dedim. Birisi netlerimi sordu-hatırlayamadım kim olduğunu-o sorduğu için yazdım ve iyisini kötüsünü de seçmeden o an çözdüğüm neyse onu yazdım.

Allah biliyorya asla sözü geçen şekilde bir niyetim yoktu. İnsan bir başkasının canını sıkıp nasıl kendi stres atabilir ki? İstemeyerek bu duruma katkım olduysa çok üzülürüm; ama siz isteyerek ve bilerek moral bozucu sözler söylüyorsunuz. Sınav arifesi bunu tartışma meselesi yapıp kimsenin canını sıkmak istemiyorum-hakkımda kötü düşünseler bile.

Umarım herkesin gönlünden geçen olur. Kolay gelsin.

Son düzenleme:

sancağa çıkmaya 3. mehmet zamanında son verildi
sancağa çıkmadan tahta oyuran padişah 1.ahmet bildiğim kadarıyla

sıcaktanmıdır nedir bilmiyorum kızlar canım hiç çalışmak istemiyor yaaa..ilham gelse bariii türkçe bitse de coğrafyaya geçsem

sancağa çıkmaya 3. mehmet zamanında son verildi
sancağa çıkmadan tahta oyuran padişah 1.ahmet bildiğim kadarıyla

peki canım şöyle diyeyim

3. mehmet sancağa çıkılmasını kaldırıp kafes usulunu de ilan etti mi yoksa birşey yapmadı sadece sancağı kaldırdı yerine birşey getirmedi kafes usulunu 1. ahmet mi getirdi.

kızlar lütfen ortamı germeyelim, bu foruma isteyen istediği zaman yorum yazabilir:enbuyukkk: burası tapulu malımız değil.hepimiz emek verdik, bunun aksini söyleyen yok. lütfen gereksiz alınganlıklar yapıp sinirinizi başkasından çıkarmayın.

Son düzenleme:
kayscnm kötü niyetli olmadığını biliyorum, stresten gerginlik olabiliyor böyle.aslında güncel bilgileri paylaşsak iyi olur ama gece o saatte çoktan uyumuş olurum. aklımıza geleni buraya yazalım, ya da denemelerde karşımıza çıkanı. mesela 1 tane yazayım:
2009 Dünya ekonomik forumu ısviçre Davos ta yapıldı. denemede karşıma çıkmıştı.

kızlar ben de çalışamıyorum, bir kaç kişiyle konuştum. herkes bırakmış çalışmayı, aslında kötü yapıyoruz kendimizi salmakla ama toparlayamıyorum. akşam bakabilirsem matematik defterime göz atayım diyorum.

başakcım ben soru çözmeyi bıraktım konu tekrar ediyorum.

bir tanede benden olsun patiskacım
2012 olimpiyatları londrada

kızlar siz ne diyorsunuz kafes sistemini kim getirdi.

başakcım ben soru çözmeyi bıraktım konu tekrar ediyorum.

bir tanede benden olsun patiskacım
2012 olimpiyatları londrada

kızlar siz ne diyorsunuz kafes sistemini kim getirdi.

cnm kitaba baktım. tam emin değilim ama 1.Ahmet ekber ve erşat sistemini getirdi yazıyor kitapta. yani bu sanırım kafes sistemi oluyorkafamçokkarıştıya da olmuyor, bilemiyorumkaydirigubbakcemile3

gülşah olsa bilirdi, gülşahhh hadi dön tatilden.nerelerdesinolumunekankayizsmile

patiskacım napıosun, ben internet başında vakit öldürüyorum:kedi: ihtiyaçın denemeleri sinirimi bozmaya başladı. sanırım devamını çözmeyeceğim.12. denemede tarihten 7 yanlışım çıktıbilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile3 Allah iyiliğini versin...bende bişey falan içirdi bişi yaptı da öyle oldun sandım...bu arada bugün ve evvelki gün bebek aspirini içmiştim kanı sulandırır ya etkisi olur belki diye...bide çok dua ettim bugün yarın olayım diye....Allah kabul etti demin oldummm:sm_cool:

ayyy ben kalktığımdan beri öyle kötüyüm ki....tekrar yapayım dedim tarihten falan,resmen gözlerim kapanıyodu sıcaktan hemde hasta olcakmışım demek onun etkisinden....

geceleride uyuyamıyorum gündüzde 12de 1de kalkıyorum....sınav günü napcam bilmem...

neyse hastada oldum ya şimdi son gaz bakarım biraz daha....valla ocak ayından beri çalışıyorum,elimden geleni yaptım artık hayırlısıysa olur değilse olmaz...ama inşallah oluuurrrr:Saruboceq:

saolun yinede canlarım tam oturmadı cevap kafamda akannehir

2012 salon atletizm sporları istanbulda
UNDP deki görevini kemal derviş helen clarka bıraktı.

kızlar ben de çıkayım artık nettenkaydirigubbakcemile ne çalışıcam bilmiyorum, kafama göre takılırım artık.

bildiğim kadarıyla 3.ahmet sancağı kaldrdı
1.ahmette kafes usulunu getirdi ama tarihim çok iyi değil
bak benimde kafamı karıştırdın
cevaplayan oldumu görmedim bende bi bakıyım

pardon 3.mehmet
böyle biliyorum ama o zaman 1.ahmet sancağa çıkmadığına göre kafeside kendisi getirdiğine göre
o nasıl eğitildi orda soru işareti oluyor

electra doğru cevabı öğrenince bize de yazdershanenin ilk günleri böyle bir sınav sorusu çıkmıştı. herkes tartışıyordu. en son kim sancağa çıktı vs. aklımda tutsam şaşardım zaten-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…