- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #9.541
merhabalar kızçelerr
bir soru kafama takıldı size sormak istedim.
sancak sistemini 3. mehmet mi 1. ahmet mi getirdi. 1. ahmet yazanda var 3. mehmet yazanda. kafes usulu ilk padişah 1. ahmet diye biliyorum. bu durumda 3. mehmetin getirmiş olması gerekmez mi pöfff
sancağa çıkmaya 3. mehmet zamanında son verildi
sancağa çıkmadan tahta oyuran padişah 1.ahmet bildiğim kadarıyla
başakcım ben soru çözmeyi bıraktım konu tekrar ediyorum.
bir tanede benden olsun patiskacım
2012 olimpiyatları londrada
kızlar siz ne diyorsunuz kafes sistemini kim getirdi.
etrafında seni sinir edebilecek biri varsa benim kayınvalideciğime hiç gerek yok canım. aslında çok etrafında olmasına da gerek yok, zira kendisi 1600 km ötemden beni delirtebiliyor :mymeka:
şaka bi yana, gününden önce gelmesi için bişe yok mu ki? ya da ertelemek için ilaç alabilirsin, çok rahatsız edici geçiyorsa. balayımızda kullanmıştım, bi sıkıntı yaratmadı.
ama tabii ne kadar olsa hormonal dengenle oynamış olacaksın, ama yine de çok ağrılı falan oluyorsa, ben alırdım hap
cnm hiç sorma ya, ben de tüm bildiklerimi unuttum sanki, sınavda bir şey yapamayacakmışım gibi hissediyorum.eyvahedigeldismile
bu arada ben de bir kaç güne adet oluyorum. sabah uyuz gibi kalktım, hiç keyfim olmaz bu günlerde. hep mayışık olurum.:gitme:
peki canım şöyle diyeyim
3. mehmet sancağa çıkılmasını kaldırıp kafes usulunu de ilan etti mi yoksa birşey yapmadı sadece sancağı kaldırdı yerine birşey getirmedi kafes usulunu 1. ahmet mi getirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?