2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

fotoscum nasılsın? sınavdan sonra platese başlıyorumkaydirigubbakcemile3hatta hafta sonu plates çemberi ya da lastiği alıcam. hangisini alayım karar veremedim.

kızlar ben de coğrafyadan hızlı bir defter tekrarı yaptım. fizyolojik nüfus yoğunluğu en fazla Marmara en az ıç Anadolu yazmışım, doğru muCADIARZU

pikolatacım canım çoğu yer ahmet diyor ama bana kafesle yetişmiş birinin kafes sistemini getirmeside saçma geliyor. öss de sorulmuş sanırım itirazlara rağmen 1. ahmet olarak kabul etmişler. çıkarsa artık ahmet demeyi düşünüyorum. ama böyle itirazlı bir soruyuda soracaklarını zannetmiyorum.

bana doğru gibi geldi yazdığın.
içanadolunun tarım alanları geniş olduğu için fizyolojik nufusu az olabilir. marmara zaten o nufusla herbirşeyde birinci

kızlar merhaba, matematikten soru çözüm dersi yaptık canlı, sonra da eşimle hollanda uruguay maçını izledim. şimdi de yatakta biraz soru çözüp bırakacağım....

kızlar notlarıma ve kitaba baktım, sancağa çıkan son şehzade 3. mehmet... 1. ahmetten itibaren kafes ekber ve erşed sistemi getirilmiş... yani ahmet ne kafese kapatıldı, ne sancağa çıktı

stresten deil pikoo sen savunma canım ben gerçekleri söyledim buda en doğal hakkımm kimse karışamaz...

stresten deil pikoo sen savunma canım ben gerçekleri söyledim buda en doğal hakkımm kimse karışamaz...

ben de bu forumda gerginlik istemiyorum cnm, bu da benim en doğal hakkım:1closedeyes: şurda hepimiz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. yorum yazana sen sonradan geldin yazma demeye kimsenin hakkı yok.

günaydın mavlicim, maşallah erkencisin.

kızlar bir sorum var:
teşviki sanayi kanununun kabul edilmesi Devletçilikle mi bağlantılı? ya ben değil diye biliyordum, dün kitaba baktım devletçilik yazıyor. kafam çorba gibi oldu resmen. tekrar yapsam mı yapmasam mı anlamadım.

ben de böyle durumlara sinir oluyorm canım demek ki sende yazdın ki bazı şeyler hemen üzerine alıp cevap verdin ...

teşviki sanayi başarısız olunca devletçiliğe geçildi diye biliyorum bende

ben de böyle durumlara sinir oluyorm canım demek ki sende yazdın ki bazı şeyler hemen üzerine alıp cevap verdin ...

demek ki sende yazdın ki bazı şeyler hemen üzerine alıp cevap verdin demekle ne demek istediğini anlamadım cnm. lütfen ortamı germe. herkes buraya ne çalıştığını, kaç net yaptığını vs. yazabilir. bunda alınacak ne var anlamıyorum

teşviki sanayi başarısız olunca devletçiliğe geçildi diye biliyorum bende

ben de kesin öyle biliyorum. hatta soruları hep böyle işaretlerdim, doğru çıkardı. hem de ihtiyaçın cep kitapçığında yazıyor. bir kaç kaynağada bakayım en iyisi.

kızlar hava aşırı sıcak -tatlicadiarzu-
sabah idareye baktım biraz. yüzeysel, artık aklımda ne kalırsa. sanki bu yıl idari vesayet ya da yetki genişliği gelicek gibi.onları okudum.
şimdide matematikten defter tekrarı yapayım diyorum.

Arkadaşlar elinde tarihi yerler antik kentlerle ilgili notlar olan varmı ?
Kitabımda rastlamadığım şeylerle karşılaşmaya başladım perge assos hangi kentlerde vs. şeklinde
Yardımcı olan olursa duacısı olurum :)

kızlar günaydın...
Mavlicim maşallahın var :))) geçen günkü gibi günaydın deyip yatmaya gitmedin umarım :)))))
2009 sorularını çözdüm ben de, şimdi bitti... tarihi şöyle bir defterden tekrar edeyim diyorum...
Pikocum bence yanlış yazılmıştır, Atatürk de aslında liberalizmi savunuyordu ama sizin de dediğiniz gibi teşviki sanayi başarısız olunca devletçiliki kabul etti...
Kronik unutkan kaynak olarak yok ama sen aklına takılan yerleri sor, bildiğimiz kadarıyla cevap vermeye çalışalım...
Gülsu'm sen nasılsın canım ?
Pinky, Başak, Ecesu nerelerdesiniz yahu? hele ecesu tam firari

:roflol: patiskacım aynen öyle yaptım:roflol: ama ben öyle fazla uyuyamam zaten 9.30da kalktım 2008 çıkmış soruları çözdüm ama netten çözdüm elektrik kesildi kafamı toplayamadım yani 93 net çıktı 2006 2007 sorularından sonra çok iyi değil sonuçta bu soruları çalıştığımız kitaplarda özelliklere testlere koyuyolar daha iyi olması lazımdı ama neyse artık bu saatten sonra yapılacak bişey yok biraz dinleneyim 2009 çözücem.....birde bişey sorucam arkadaşlar bana herkes songün çalışma diyo siz napıcaksınız songün bakmazsam sanki herşeyi unutucakmışım geliyo.... pikocum teşviki sanayi izmir iktisat kongresi kararları doğrultusunda çıkarılıyor ama ülkenin içindeki sermaye yetersizliğinden dolayı devletçilik uygulanıyo diye biliyorum ben ....

iyi yapmışsın, bugün ben de 10u geçiyordu uyandığımda
canım vala bana da aynı şekilde, hatta dün akşamki canlı derste hocalar bu akşamki dersten sonra bırakın artık dediler... herhalde en son gün çalışmamak mantıklı, dinlenmek gerek... içimiz rahat eder mi bilmiyorum ama yorgun argın sınava girersek sonuç daha kötü olmasın... bu kadar öğretmenin falan vardır bi bildiği herhalde...

patiskacım ben burdayım kaçmadım bir yere sadece topiğe yazmıyorum. bende tekrar yapıyorum vatandaşlık konularından sadece uluslarası kuruluşlara bakıcam onlarında birçoğunu biliyorum zaten. şimdi yürütmenin tekrarını bitircem özetlerimden okuyorum. vatandaşlık bitince tarih, sonrada coğrafya...son güne kadar çalışmayı düşünüyorum çünkü lys ye girdiğimde de son akşam tarih notlarıma baktım çok faydası oldu. hatta gece 2 ye kadar çalışmıştım. birçok şeyi öyle hatırladım.

bende senin gibi nasıl gidicem diye düşünüyorum. eşim bi de görevde olucak sanırım. burası da çok karışık dışarıya çıkamaz olduk artık. tek başıma merkeze nasıl gidicem bilmiyorum. 1 saatlik yol sınav öncesi yolda korkudan ne hale gelirim kimbilir... zaten doğuda olmanın verdiği stres var hayırlısıyla bir kurtulsak...sınavı falan hiç takmıyorum allahım hayırlısı neyse onu versin.

kronik unutkn ben de denemlerde karşılaşmıştım ama tam emin değilim.CADIARZU
sanırım sende ihtiyaçın denemelrini çözüyorsun, sence sınav formatına ne kadar yakın?
mavli 2009 sorularını çözme bence, ya da çözüceksen de moralini bozma:lepi: ben bir kaç gün önce çözdüm ve sınavı kazanacağım ümidini yitirdim. öylesine girip çıkıcam.
ecesuAllah yardımcınız olsun:Saruboceq: sağ salim git gel inşallah. nasılsın çalışabildin mi, deneme falan çözdün mü? en son annenlerin yanına gittiğini hatırlıyorum. sonra benim nişan vs.oldu formu tam takip edemedim.

kızlar bu sınav cidden çoook ama çok düzenli bir çalışma istiyomuş:gitme:matmetikten defter tekrarı yaptım ve bunu anladım. takır takır çözdüğüm konuları yapamıyorum. dershane biteli 2 hafta oldu keşke bitmeseydi.

patiskacım denmelere devam etmemi önerir misin? ihtiyaçtan en son 12 yi çözdüm. diğerlerini çözüp moralimi bozmasam mı? zaten 14 e hiç bakmayım diyorum.13 de zor diyorlar.

kızlar ben sınav modunda değilim, sizde de aynı durum var mı, yoksa tek bana bana mı özel?
sanki okuğumu anlamıyorum, soru çözesim yok, zihnime perde inmiş gibi. hani insan cin gibi olur takır takır çözer ya, hiç öyle değilim. uyuşuk, miskin...sınavda da bu modda olursam:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…