- 16 Mart 2007
- 3.097
- 510
- 688
- 40
- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #9.561
stresten deil pikoo sen savunma canım ben gerçekleri söyledim buda en doğal hakkımm kimse karışamaz...
günaydın mavlicim, maşallah erkencisin.
kızlar bir sorum var:
teşviki sanayi kanununun kabul edilmesi Devletçilikle mi bağlantılı? ya ben değil diye biliyordum, dün kitaba baktım devletçilik yazıyor. kafam çorba gibi oldu resmen. tekrar yapsam mı yapmasam mı anlamadım.
ben de böyle durumlara sinir oluyorm canım demek ki sende yazdın ki bazı şeyler hemen üzerine alıp cevap verdin ...
teşviki sanayi başarısız olunca devletçiliğe geçildi diye biliyorum bende
:roflol: patiskacım aynen öyle yaptım:roflol: ama ben öyle fazla uyuyamam zaten 9.30da kalktım 2008 çıkmış soruları çözdüm ama netten çözdüm elektrik kesildi kafamı toplayamadım yani 93 net çıktı 2006 2007 sorularından sonra çok iyi değil sonuçta bu soruları çalıştığımız kitaplarda özelliklere testlere koyuyolar daha iyi olması lazımdı ama neyse artık bu saatten sonra yapılacak bişey yok biraz dinleneyim 2009 çözücem.....birde bişey sorucam arkadaşlar bana herkes songün çalışma diyo siz napıcaksınız songün bakmazsam sanki herşeyi unutucakmışım geliyo.... pikocum teşviki sanayi izmir iktisat kongresi kararları doğrultusunda çıkarılıyor ama ülkenin içindeki sermaye yetersizliğinden dolayı devletçilik uygulanıyo diye biliyorum ben ....kızlar günaydın...
Mavlicim maşallahın var :))) geçen günkü gibi günaydın deyip yatmaya gitmedin umarım :)))))
2009 sorularını çözdüm ben de, şimdi bitti... tarihi şöyle bir defterden tekrar edeyim diyorum...
Pikocum bence yanlış yazılmıştır, Atatürk de aslında liberalizmi savunuyordu ama sizin de dediğiniz gibi teşviki sanayi başarısız olunca devletçiliki kabul etti...
Kronik unutkan kaynak olarak yok ama sen aklına takılan yerleri sor, bildiğimiz kadarıyla cevap vermeye çalışalım...
Gülsu'm sen nasılsın canım ?
Pinky, Başak, Ecesu nerelerdesiniz yahu? hele ecesu tam firari
:roflol: patiskacım aynen öyle yaptım:roflol: ama ben öyle fazla uyuyamam zaten 9.30da kalktım 2008 çıkmış soruları çözdüm ama netten çözdüm elektrik kesildi kafamı toplayamadım yani 93 net çıktı 2006 2007 sorularından sonra çok iyi değil sonuçta bu soruları çalıştığımız kitaplarda özelliklere testlere koyuyolar daha iyi olması lazımdı ama neyse artık bu saatten sonra yapılacak bişey yok biraz dinleneyim 2009 çözücem.....birde bişey sorucam arkadaşlar bana herkes songün çalışma diyo siz napıcaksınız songün bakmazsam sanki herşeyi unutucakmışım geliyo.... pikocum teşviki sanayi izmir iktisat kongresi kararları doğrultusunda çıkarılıyor ama ülkenin içindeki sermaye yetersizliğinden dolayı devletçilik uygulanıyo diye biliyorum ben ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?