- Konu Sahibi Pimpirikli
- #7.021
kızlar nerdesınz yaa
aa hılalcım burda nasılsn cnm
gülsuuuuu nerdesınnn
aa hılalcım burda nasılsn cnm
gülsuuuuu nerdesınnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başakcım nasılsın, haklısın performans düştü:umursamaz:
sabah deneme sınavına gidip geldim, moralim sıfırrrr
bu ara genel kültüre yüklenmiştim 50 doğru yapmışm, tamam o güzel ama matematikten 10 doğrum var:gitme:şimdi matematiğe yüklensem tarih netlerim düşücek. gerçek sınavda matematik yapamazsam kazanmam imkansız.
türkçeden de 10 tane yapıp sınavın bimesine 20 dk. kala çıktım, çok şiddetli baş ağrısı çekiyorum![]()
güzel motive edici mesaj yazan arkadaslara teşekkürler;herkes haklı..yüzdük yüzdük kuyruguna geldik;salarsak kendimizi yazık ederiz bu kadar emeğe;toparlanalım...
birde arkaaslar ben her gün buraya yazmaya koşullandırıyorum kendimi böylece çalışmadan gün geçiremiyorum..hepimiz böyle yapsak;mecbur tutsak kendimizi iyi olcak..
pikolata canım hayırlı olsun..
başakçım;ohcanımadeysin;mavli;gülsu,bery sizler nasılsınız??
ben okuldan geldim;eşimin dogumgünü için bişeyler ldım ona ve bi yemek yedik birlikte;ona hediye almaya gittim ama dayanamadım yine kendime bi sürü şey aldım..rahatladım valla;
şimdi sıra derste;150 soru okulda çözdüm boş dersim vardı;eğitim tabi..şimdi yine 300 falan çözmem lazım..bu hafta eğitim haftası..hemde geçen aylarda çalışmadıgım haftaların acısını çıkarmış olurumm..