• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

başakcım nasılsın, haklısın performans düştü:umursamaz:
sabah deneme sınavına gidip geldim, moralim sıfırrrr
bu ara genel kültüre yüklenmiştim 50 doğru yapmışm, tamam o güzel ama matematikten 10 doğrum var:gitme:şimdi matematiğe yüklensem tarih netlerim düşücek. gerçek sınavda matematik yapamazsam kazanmam imkansız.
türkçeden de 10 tane yapıp sınavın bimesine 20 dk. kala çıktım, çok şiddetli baş ağrısı çekiyorum:delphin:

başakcım nasılsın, haklısın performans düştü:umursamaz:
sabah deneme sınavına gidip geldim, moralim sıfırrrr
bu ara genel kültüre yüklenmiştim 50 doğru yapmışm, tamam o güzel ama matematikten 10 doğrum var:gitme:şimdi matematiğe yüklensem tarih netlerim düşücek. gerçek sınavda matematik yapamazsam kazanmam imkansız.
türkçeden de 10 tane yapıp sınavın bimesine 20 dk. kala çıktım, çok şiddetli baş ağrısı çekiyorum:delphin:

canım benım haklısn mat çok önemlı matden ıyı yapmak sart o da cok zor. en azından sundan iyi yapıyorum dedgm bı bölum de yok valla

canm benım de buaralar acayıp basım agrıyor cok calsamıyorm hatta hıc calsıamıyorm desem olcak baska bırsey de yapmıyorm

aaa senın söze cok az kaldı kızzyerimseniben

başakcım açık kalmış sayfa ama burda değildim :(
pikolata sıkma canını bak genel kültür iyiymiş..şimdide matematiğin üstüne düşersin bu arada unutmamak için genel k. çözersin..hallolur inşallah..sıkmayın canınızı valla ben çok rahatım..
bişey bildiğimdende değil işte çalışma isteğide yok..

bende bugün evdeydim annemin günü vardı güya kız uyuyacak bende çalışacaktım ama ne mümkün saatlerdir uyanık deli etti beni..annem aradı sonra uyanıksa gelin millet görelim diyor dedi..
bende giyindim gittim bide ne göreyim 20 yi geçik insan sanki düğün evi...bir ses bir uğultu ayy kafam şişti fazla duramadım..ikramları hüplettim kaçtım :)))
az önce geldim uyusada çalışsam diyorum ama canımda istemiyor..ite kaka temmuza kadar gideceğiz galiba böyle

merhaba arkadaslar;verimimiz düştü sahiden maalesef..elimizden geleni yaparız artık demi ama:))
bende bugün bi arkadastan uzman kariyer eğitim bilimleri yaprak testini aldım..baska birinden alınca sallamıyorum hemen çözüyorum..hedefim haftasonuna kadar 2000 soruyu bitirmekkaydirigubbakcemile4
nitekim az önce 398ini sevirdim..bi yüz daha çözücem dinlenip..hergün bu tempoya baya yol almış olurum artık..birde bi siteden beyaz kalem;uzman kariyer yargı türkiye denemeleri indirdim..
şimdilik böyle..siz neler yapıyosunuz??

bende bugün 76 mat sorusu yaptım hepsi bu akşam biraz çalıştım 2004 ve sonrası mat soruları daha kolay ama bu sene zor olur kesin ....ohaoldumsmile
gülşah bayağ soru çözmüşün süpersin ama tarihin coğrafyan çok iyi senin biraz da mata ağırlık ver bence...
başağım nerdesin fatoş kayıp eceler kayıpp aşkolun kimse yokkk pink pikoo patiska yok da yokk....

günaydın herkese..sabah 7 de kakltım 1 saattirde coğrafya çzöüyorum..4 test yaptım..
birazdan hazırlanıp pazara gideceğim...öğleden sonrada yengeme gideceğim..bu süre zarfında 1 saat öğlene kadar çalışsam geri kalanınıda akşam çalışırım..

kızlar napsakki..verim düştü düştü deyip duruyoruz..kendimizi canlandırmak için bişeyler yapalım..boşuna açılmadı bu topik değilmii..gaza getirelim birbirimizi
motivasyon düşmesineizin vermeyelim

evet valla ben bu ara yoğunum pek uğrayamadım millet deli gibi çalışıyor.dün tarihe başladım tekrar inkılapları tarih sıralamasına baktım soru çözdüm biraz sonra coğrafyadan 80 soru nüfus tarım madenlerden karışık çözdüm.bu ay çek kopartları bitircem ,akıllı tarihi ,akıllı coğrafyayı ve matematikten günde 50 soru hedefliyorum çok yavaşım matta

günaydın arkadaşlar yeni kalktım kahvaltı yapıyorum kendime bi paln yapcam bugün bu kaçıncı plan uygulamaya çalışcam....bugün tarih çalışcam geo başlıycam....

günaydın kızlar ben de kahvaltımı yaptım cografyadan bolgelere devam etcem

kızlar hılalın söyledgı gıbı kendımıze cekıdüzen vermemız lazım bu gidisle yerımızde saycaz

nıe kımse eskısı kadar grmıyor bakayım:olmaz:

gülsucum ıyı calsımalarkaydirigubbakcemile5

berry inşallah hedefini bitirirsin
gülsu başak sizede kolay gelsin canlarım..
bende şimdi tarih çalışacağım sonra ilgili soruları çözeceğim..

kızlar sabahtan dershaneye gittim geldimopuyorumnanaktan
kızlar haklısınız pek girilmiyor artık, ben de çok sık giremiyorum. ayın 23 ünü 24 e erteledik. istemeye gelicekler, söz yüzüğü takıcaz:kedi:bir yandan onun koşuşturması var, sürekli temizlik yapıyorum. akşama gene temizlik yapıcam. bu aralar o yüzden giremiyorum kızlar:umursamaz:

sakı tempo düşürmek yokkaydirigubbakcemilebu günle en önemli günler. son 2 ayda gece gündüz çalışıp 90 alanlar var, bu zaman kadar inekleyip son 2 ay gevşeyerek 70 küsür alanlar da var.hadi kızlar az kaldı.
şuan anayasa çalışıyorum, biraz anlatım bozukluğu çözüp temizlik yapıcam.

selam kızlar dün gece arkadaşlarla kaldım coğrafya ve anayasadan soru çözdük gece 4'e kadar gök gürültüsünden uyuyamadık zaten bir yağmur bir yağmureyvahedigeldismile .sabah dışarı çıktım eve daha yeni geldim biraz dinleniyim çalışmaya başlıycam...buarada haklısınız banada rehavet çöktü napıcaz bilmiyorum:(:(

güzel motive edici mesaj yazan arkadaslara teşekkürler;herkes haklı..yüzdük yüzdük kuyruguna geldik;salarsak kendimizi yazık ederiz bu kadar emeğe;toparlanalım...
birde arkaaslar ben her gün buraya yazmaya koşullandırıyorum kendimi böylece çalışmadan gün geçiremiyorum..hepimiz böyle yapsak;mecbur tutsak kendimizi iyi olcak..
pikolata canım hayırlı olsun..
başakçım;ohcanımadeysin;mavli;gülsu,bery sizler nasılsınız??

ben okuldan geldim;eşimin dogumgünü için bişeyler ldım ona ve bi yemek yedik birlikte;ona hediye almaya gittim ama dayanamadım yine kendime bi sürü şey aldım..rahatladım valla;
şimdi sıra derste;150 soru okulda çözdüm boş dersim vardı;eğitim tabi..şimdi yine 300 falan çözmem lazım..bu hafta eğitim haftası..hemde geçen aylarda çalışmadıgım haftaların acısını çıkarmış olurumm..

güzel motive edici mesaj yazan arkadaslara teşekkürler;herkes haklı..yüzdük yüzdük kuyruguna geldik;salarsak kendimizi yazık ederiz bu kadar emeğe;toparlanalım...
birde arkaaslar ben her gün buraya yazmaya koşullandırıyorum kendimi böylece çalışmadan gün geçiremiyorum..hepimiz böyle yapsak;mecbur tutsak kendimizi iyi olcak..
pikolata canım hayırlı olsun..
başakçım;ohcanımadeysin;mavli;gülsu,bery sizler nasılsınız??

ben okuldan geldim;eşimin dogumgünü için bişeyler ldım ona ve bi yemek yedik birlikte;ona hediye almaya gittim ama dayanamadım yine kendime bi sürü şey aldım..rahatladım valla;
şimdi sıra derste;150 soru okulda çözdüm boş dersim vardı;eğitim tabi..şimdi yine 300 falan çözmem lazım..bu hafta eğitim haftası..hemde geçen aylarda çalışmadıgım haftaların acısını çıkarmış olurumm..

tatlım benım gule gule gy aldıklarını. haklsın yüzdük yuzduk kuruguna geldık.vazgecmemek lazım valla ben seneye ıcın hazırlık yapıyorum yetıstıremıcem çunku:gitme:

kızlarr napıyosunz bakalım mıllet nerde ya:sinifsinif:

ben de yemekten kalktım.bugun bıraz cografyadan bölgelere calsıtım bıraz da yüzde kara problemlerıne calsıtım smdı onunla ılgılı soru çözuyorm zorlanıyorum yaa

kızlar yıne kımsecıkler yok ben bırakıyorum calsımayı artık. bugun 2bölge calsısıp sorularını bıtrdım bı kac kaynaktan.kac soru çözdm bılmıyorum ama.

matematıkten yuzde probelmelrını calsıp 2 test çözdm.
türkceden 2 test çözdm.
egıtımden gelısm psıkoljısınden de 165 soru çözdm.

yarında iç anadolu ve dogu anadoluyu bıtırcem. ve dıger kıtaptakı yuzde sorularını çözup vodeo izlıcem cok gıcık konu.
gelişimden kalan 7 testım var onu bıtırcem.tabı 1 2 test de türkceden çözerım.yarın kı planımı da yaptımkaydirigubbakcemile2

ayyy gıdıp kaydirigubbakcemile4bıraz tv izlıyım barı uyumu da calasaım da yok artık.

kızlar hepınıze ıyı gecelrŞeniz

iyi geceler arkadaşlar bende tarihten konu çalıştım 130 soru yaptım 56 geo sorusu işte bu kadar bide ütü yaptım oda bi çalışma deil miii boshayallersmile
şimdide yatıyorummm...

Back
X