• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

günaydın başağım arkidaşlar bende geç kalktım bi erken kalkamıyorum yahuuu
şimdi başlıycam ne çalşcama karar veriyim ececik nasılsın bugün kaç tanecik soru çözdün bakalım guclubacismile

günaydın başağım arkidaşlar bende geç kalktım bi erken kalkamıyorum yahuuu
şimdi başlıycam ne çalşcama karar veriyim ececik nasılsın bugün kaç tanecik soru çözdün bakalım guclubacismile

bende yeni kalktım sayılır canım 9 da uyanmıştım 2 dk daha derken bu 2 saat geçmiş kalkamadım çok pişmanım uyuduğuma kahvaltıda yapmadım sadece akşamları 1 öğün yiyorum yalnızken canım istemiyor,iştahım yok kemiklerim çıktı iyice napcam bilmiyorum,elime aldım soru bankasını başlıyorum bende biraz soru çözüp öğleden sonrada tarih tekrarıma geçicemzemuszemus

günaydın fıstıklar..
nasılsınız bakkkiiiimm..
ben cumartesi geldim evime..
pazar günü temziliğe başladım..canım kocam pek temzilik düşkünüdür(!) evi bi temizlemiş sormayın-tatlicadiarzu-
neyse zaten bahar temizliğide yapacaktım..parça parça yapıyorumm..
bugün halıları yıkamaya vereceğim..vakumlu poşet sipariş ettim netten hala gelmedi.o gelince kışlıkları ve yorganları koyacağım..salonuda temizledimmi bittiiiiii..
bu arada geldiğim beride çalışmıyorum rzilim rezil..
haftaya deneme çözmeye başlayacağım artık...
şimdide biraz soru çözeyim diyorum..ama neyden çözeceğim bilmiyorum offf çok kopukluk yaşadım ben..ders çalışıp ardından soru çözmeyi bi beceremedim..biraz ara girincede unuttum sanıp tekrar başlıyorum konu çalışmaya.ne zaman soru çözeceğim ben yaa:gitme:

hilalimmmmmmmm hoşgeldinnnn nerdesinn yaaaaaamafoldumbenözledim valla seni canım benim temizlik yapıyosun demek kolay gelsin bitanem,vakumlu poşetler süper işe yarıyor bende herşeyi kaldırdım ii oldu valla,aynen senin gibiyim konu çalışmaktan bazen soru çözemiyorum bazende sırf soru çözünce konuyu unutacakmışım gibi geliyor,elimde çok soru bankası var bir ona bir ona geçiyorum birine başlayıp 1 haftada bitirmeyi planlıyorum bakalım,canım gazeteden aldığın kitaplar geldimi bende soru bankası almıştım 1 ay oldu sanırım hala yok

kızlar bende 2 saat calsıtım bıraz ara vercem.1tane sayı problemelrı yaprak testı çözdm. ataturk inkılaplarından bıraz calsııtm.sıkıldım sonrada egıtımden 75 soru çözdm bıraz ara vereyım

hilalimmmmmmmm hoşgeldinnnn nerdesinn yaaaaaamafoldumbenözledim valla seni canım benim temizlik yapıyosun demek kolay gelsin bitanem,vakumlu poşetler süper işe yarıyor bende herşeyi kaldırdım ii oldu valla,aynen senin gibiyim konu çalışmaktan bazen soru çözemiyorum bazende sırf soru çözünce konuyu unutacakmışım gibi geliyor,elimde çok soru bankası var bir ona bir ona geçiyorum birine başlayıp 1 haftada bitirmeyi planlıyorum bakalım,canım gazeteden aldığın kitaplar geldimi bende soru bankası almıştım 1 ay oldu sanırım hala yok

hilalcim hoşgeldinn canım bende şimdi evden çıkıyorum dershane var bugün öptümm sizi

hoşbulduk canlarım valla bende sizi özledim..

ececim ya kitaplar geldi gelmesinede ben daha yarı anca ettim kitaplarıeyvahedigeldismile..şimdi tarih çalışıyordum yine..ben mi kalın kafalıyım tarih mi nankör çözemedim..yada aslında ben hiç öğrenemedimmi snaıyorum..malum sıfır tarih bilgisiyle başladım..hep bilmiyormuşum gibi geliyor..
bu arada canım sende çalışmıyorsan biz öldük mahvolduk dünyada yerimiz yokkaydirigubbakcemile3 maşallahın var senin harika çalıştın şimdiye kadar aramızda en güzel düzenli ve çok çalışan sensin..
çok iyi puan alacağına eminim benhihoyyyt

kızlar dershanem vardı bugün, anca gelebildim.
gelir gelmez 130 tarih çözdüm.:teytey:
kaç günlük tembelliğin üzerine kamyon çarpmış gibi oldumkaydirigubbakcemile3

ececim süpersin ya, maşallah deyim nazar değmesin. anayasaya başla bence. yasama, yürütme, yargıyı bitirsen 7 soru cepte. inan başına geçince kolay.hatta tarihten çok çok kolay. kitapta ne yazıyorsa direk çıkıyor.

başakcım ben de ınkılaplardan soru çözdüm. birazda matematik çalışıcam. problemlere bakarım.zemuszemus

gülsucum moralini bozma, yediiklim bana da zor geldi. yaprak testlerini aldım, inan 2 testini çözdüm ve moralim sıfır oldukaydirigubbakcemile3her soruda kaç dakika düşündüm.

hilalcim hoş geldinŞenizben de bayadır yoktum.tempomuzu acilen arttırmamız gerek.

bengisucum iyi dersler.benimde dershene vardı bugün, dayak yemiş gibiyim:delphin:

selam arkadaşlar! HıLALCıM hoşgeldin bende öğleden sonra çalışmaya başladım iki köklü sayılar videosu izledim birde ihtiyaç 5 tarih çözümlerini izledim

gülsucum çok teşekkür ederim tatlımm :1hug:
hilalcim hoşgeldin, ya ben de bugün temizlik yaptım, akşamı buldu vala, üstelik sadece haftalık temizlik.. ızmirden gelince halletmiştim bahar temizliğini..

sizler nasılsınız kızlar??? Umarım herkesin keyfi yerindedir.
ben bugün pek çalışamadım ya, problemlere bakıyorum bi yarım saattir falan. birazdan yaprak dökümü izlerken soru çözerim, sonrası allah kerim :)))

çook öpüyorum sizi

Son düzenleme:
mafoldumbenBugün en tembel benim demekki hiç birşey yapamadım bütün gün hastanedeydim yeni geldim ama ders çalışcaka hal kalmadı bende kanda aldılar kolumda agrıyo zaten ben bugün iptalım
O kadarda plan yapmıştım bugün çalışcaklarım için:utangac: dün 139 cografya ve 203 tarih sorusu çözmüştümbelki akşama çözebilirsem denicem soru çözmeyi
ohcanımadeysin hoşgeldin temizlik için kolay gelsin

Son düzenleme:
kzlar ben de tarıh çözuyordm 7gıbı dısarı cıktım kardesımle daha yenı geldım.ayy pazardan berı dısarı cıkmıyordum

Ati geçmiş olsun , önemli bişe yok umarım ?

yaa kızlar benim bu problemlerle başım dertte. daha çok soru mu çözmeliyim yoksa video mu izleyeyim karar veremiyorum. ne önerirsiniz... çok uğraşıyorum çözmek için ya.

Başakçım hoşgeldin canım

Back
X