• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

canlarım nasılsınız bende bugün tarihten 1 video izledim,310 tarih,110 tanede karışık soru çözdüm çok uykum geldi birazda uyumadan türkçe çözüp yatıcam ii geceler fıstıklaryerimseniben

karşımda saat var her baktığımda 23:45 bende şaşırdım daha erken diyorum meğer pil bitmiş bilgisaayara bi baktım 1 olmuşkaydirigubbakcemile3

kızlar ben de geometri ile ilgili bi video izledim, eşim çalıştırmaya başlayacak beni... yatarken de problemlere ve milli mücadele testlerine bakıcam, o arada uyuyakalırım zaten.
iyi geceler hepinize. kolay gelsin çok

iyiyim fatoşum hoşgeldin gitme bidaha banyomu yaptım yine haşladım kendimi kaydirigubbakcemile3ayy yorgunluk geldi çalışamayacam yatıyorum tatlışlar :hulya:bugün mat çalışamadım yarın sabah çalışacam inşallah vatandaşlığa da ne zaman başlasam geo da sürünüp duruyor patiska fatoş siz ne çalışıyosunuz.iyi geceler...

gülsucum sağol tatlım bende özledim siziopuyorumnanaktan
bu sefer gitmem artıkın
dilbilgisi soruları çözüyorum
niye haşladın kendinikaydirigubbakcemile3

patiskam canım çok tşk ederim, ne gusel moral vermişsin ya çok teşekkür ederim, şu kısa zamanda hızlandırılmış bir şekilde çok çalışıp devam edersek hepimiz yaparız inanıyorum,

kızlar bir sorum olacak,

türk dil kurumunun milliyetçilik ilkesiyle ilgisi vardı peki halkçılıklada ilgisi var mıdır? vardır değil mi?

milliyetçilikle ilgisi var canım..türk dili milli bir unsurdur..hani diyoruzya yabancı dili türkçemize karıştırıyorlar,dükkan isimleri tabelalar ingilizce türkçe karışımı,milli benliğimizi yok etmeye çalışıyorlar..ordan aklına gelsin..
halkçılıkta eşitlik anlamında..herkes eşit,mustafa koç ta dağdaki çobanda aynı haklara sahip..aysun kayacı zihniyeti değil yanikaydirigubbakcemile3

kızlar merhaba... Hilalcim süper vala, sınava doğru bi de artınca seni kim tutar :)))
benim de akşam tarih dersim vardı, ondan sonra biraz dinleneyim dedim, bu saat oldu.
şimdi geometriden video izlemeye başlayacağım... geometriyle aram yok pek ama bakalım, önyargılı olmamak gerek değil mi :))))
sizi seviyorum kızlar ya iyi ki varsınız...
saol canım..bakalım önümüzdeki denemelere..bunun kadar kolay olacaklarmı..bide tarihten asıl sorunumun kronoloji olduğuunu anladım.mesela bir soru soruyor diyorki bu ıslahat hangi yüzyıla ait..orda padişahının hangi yzüyılda olduğunu bilsem işaretlicem..olayları ve hangi padişahlara ait olduğunu biliyorum ama..
sonra inkılaptada diyorki hangisiilk önce olmuştur..oda kronolojiyle alakalı..böyle nerden baksan 4 soru vardıkafamçokkarıştı

iyi geceler kızlar
gülsucum ben burdayım canım nasılsın
hilal süpersin çok güzel netlerin
patiska bakıyorum soruya yaparsam yazarım
saol canım yaa inşallah bunun gibi olmasada yakın bişey olsa:Saruboceq:
gülsucum sağol tatlım bende özledim siziopuyorumnanaktan
bu sefer gitmem artıkın
dilbilgisi soruları çözüyorum
niye haşladın kendinikaydirigubbakcemile3

valla çok özlettin kendini kuzum bi daha bu kadar ara verme

patiska o tarz soruları bulmaca gibi çöz...ilk 9 rakamı çıkar..sonra 2 haneliler kalıyor 90 tane 2 haneli var(10 dan 99a kadar) 90*2=180 rakam toplamda 189 oldu rakamlar
363 ten 189 u çıkar 174 rakam kalır..bunu 3 hanelileri bulmak istediğimiz için 3 eböl 58 çıkar..
90+9+58=157

szi şimdi uyanınca bu saatte bu kadının ne işi var diyeceksiniz..
kız emmek için uyanmıştı..bende hazır uyanmışken kendimi erken kalkmaya alıştırayım dedim.oturdum..
biraz tarih baktıktan sonra yürüyüş yapacağım inşallah çok ses çıkmaz.

gunaydın kızlar, hilalcim sende benim gibi erkencisin.

cevabın için çok teşekkür ederim hilalcim.

Tür tarih kurumunda milliyetçilik ve halkçılık varmış.Hoca videoda anlattı Ama Türk dil kurumunda sadece milliyetçilik var o zaman değil mi.

Tarih kurumunda neden halkçılık var peki, Halkın geçmişini,tarihini aydınlatmak amacı olduğu için mi? Halk içinde birşeyler yapılıyor değil mi yani Tarih kurumunda.

Hilalcim bu konuda kafam karıştıda, kusura bakma çok soru sordumbilmiyorumkismile

pinkym yanlış yönlendirmeyeyimde bende bildiğim kadarını anlatacağım..milliyetçilik ve halkçılık ayrılmaz bütün gibi..birbirini tamamlayan ilkeler..
halkçılık herkes arasında eşitlik,egemenliğin kuvvetin yönetimin doğrudan halkın elinde olması anlamına geliyor...türk tarih kurumunun açılmasının amacıda senin değidin gibi türk geçmişini,türklerin hizmetlerini araştırmak ve yayınlamak,halkı aydınlatmak...bu bağlamda halkçılıkla alakalı...tarih zaten direk milliyetçilikle bağlantılı..geçmişimize sahip çıkmış oluyoruz..onunda bağlantısını şöyle düşünebilirsin..milliyetçiler eski türk devletlerine ve osmanlıya çok bağlı ya oradan aklına gelebilir..
ay saçmaladımmı bilmiyorum ama ben kafamda şekillendirdiğim gibi anlattım

tamam hilalim canım çok teşekkür ederim, aklıma yerleşti, tekrar çok çok teşekkürler ilgin için.

öpüyorum canımm

kolay gelsin.

günaydın arkadaşlar bende kalktım kahvaltı yaptım birazdan başlıycam bakalım,konu çalışmayıp sırf soru çözünce içime sinmiyor çalışmamış gibi hissediyorum:sinifsinif:

daha uyanmayanlar mı var yoksakaydirigubbakcemile

ben de 2 test çözdm sayı ve kesır problelerınden ay ne degısık sorualr var ya

smdı de bırazcık egtımden yaprak test çözeyım

gülsucum uyanmadın mı

Arkadaşlar bende sizin gibi kpss'ye hazırlanıorum. Dünden beri aklımda ama bir türlü fırsat bulup yazamadım. Önlisans düzeyindeki formlar sanırım bu ay içinde dağıtılacak birbirimize haber verebilirmiyiz. Ben çok yoğun çalıştığım için unutmayım diye korkuyorum.

kızlar dün internette sorun vardı giremedim.
sabahları çok geç kalkıyorum yarından itibaren erken kalkıcam. bugün coğrafyadan tarıma baktım, duşa girip hayvancılık ve madenlere bakıcam.100 türkçe çözücem. matematikten hız problemlerini bitiricem. tarihten de canım ne istersekaydirigubbakcemile3

Back
X