- 25 Kasım 2009
- 2.367
- 78
- 318
- Konu Sahibi Pimpirikli
- #7.401
patiskacım sorunun cevabı 157 dimi,
evet 157.
Gülsu ve fatos teşekkürler canlarım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
patiskacım sorunun cevabı 157 dimi,
patiskam canım çok tşk ederim, ne gusel moral vermişsin ya çok teşekkür ederim, şu kısa zamanda hızlandırılmış bir şekilde çok çalışıp devam edersek hepimiz yaparız inanıyorum,
kızlar bir sorum olacak,
türk dil kurumunun milliyetçilik ilkesiyle ilgisi vardı peki halkçılıklada ilgisi var mıdır? vardır değil mi?
saol canım..bakalım önümüzdeki denemelere..bunun kadar kolay olacaklarmı..bide tarihten asıl sorunumun kronoloji olduğuunu anladım.mesela bir soru soruyor diyorki bu ıslahat hangi yüzyıla ait..orda padişahının hangi yzüyılda olduğunu bilsem işaretlicem..olayları ve hangi padişahlara ait olduğunu biliyorum ama..kızlar merhaba... Hilalcim süper vala, sınava doğru bi de artınca seni kim tutar :)))
benim de akşam tarih dersim vardı, ondan sonra biraz dinleneyim dedim, bu saat oldu.
şimdi geometriden video izlemeye başlayacağım... geometriyle aram yok pek ama bakalım, önyargılı olmamak gerek değil mi :))))
sizi seviyorum kızlar ya iyi ki varsınız...
saol canım yaa inşallah bunun gibi olmasada yakın bişey olsa:Saruboceq:iyi geceler kızlar
gülsucum ben burdayım canım nasılsın
hilal süpersin çok güzel netlerin
patiska bakıyorum soruya yaparsam yazarım
gülsucum sağol tatlım bende özledim siziopuyorumnanaktan
bu sefer gitmem artıkın
dilbilgisi soruları çözüyorum
niye haşladın kendinikaydirigubbakcemile3