Doğuma Hazırlık 2010 Mart Anneleri Bebek isimleri paylasiyor...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

valla ikisinin anlamlarıda çok güzel karar vermek zor
seymen güzel daha sıcak geldi bana tabii esas önemli olan sizin beyenmeniz içinize sinmesi

bana da Seymen daha sıcak geldi yazcım a.s

Nazenin ilk defa duyuyorum....degisik bir isim, anlami nedir canim...?
canım nazlı ince narin demek

Ben kızıma NıSANUR ismini düşünmüştüm ama eşim ısrarla yaşanmışlık istiyor.Sahabi efendilerimizin isminden yani.Şimdilik AYŞENUR gibi gözüküyor büyük ihtimalle.Çünkü kızıma o isimle htap ediyor bende alışıyorum zaten günden güne bu isme.Allah sağlıklı hayırlı etsin evlatlarımızı inş.

kulaga çok hoş geliyor sanki ayşeyle birlikte..

Sağol canım.Nur konusunda hemfikir olduk eşimle ama önüne koyacağımız isim konusunda çok gittik geldik.Birde hangi ismi seçsek ya arkadaşımın ismi ya akrabamızın ismi ya yeğenlerin ismi.En sonunda ayşeye karar verdik bakalım hayırlısı....

hayırlı olsun topic:)çok sevindim görünce valla.
biz türkçe ve unisex olmayan bir isim düşünüyorduk derken kuzey olsun dedik.
şimdi de canım sıkılıyor çağla şikel mi ney çocuğunun adına koymuş çok bozuldum valla.eşimde öyle çok tuttu ki bu ismi vazgeçiremiyorum.banane diyor ben onlardan önce düşündüm::1closedeyes hah ne olcak şimdi??

Canim bosver sen Caglayi felan...
Önemli olan sizin begenmeniz...Icinizden geliyorsa koyun bence...

adını koymak istemediğine göre çağla şikel'le çok biraraya geliyorsun heralde kaydirigubbakcemile3
onlar koydu diye neolacak sanki şahsen ben düşünmem böyle sürekli karşılaşacağım biri olmadığı sürece bence bi mahsuru yok aynı isim olması kiiii senin dediğin çağla şikel yerimseniben

Benim oğlumun adı da İhsan Arda olacak Allah'ım nasip ederse
İhsan benim babamın adı anlamı:
1. İyilik etme.
2. Bağış bağışlama.
3. Verilen bağışlanan şey.
4. Lütuf, iyilik

Arda: 1. Hükümdar veya kumandan asası.
2. İşaret olarak yere dikilen çubuk.
3. Meriç ırmağının Edirne yöresindeki önemli bir kolu.
4. Uygur yazılarında geçen çok eski bir Türk adı.
5. Sonra gelen

Arda'nın bu son anlamı kendine de uyuyor hem de 8 seneden sonra gelecek de kaydirigubbakcemile3

yeni konumuz hayırlı olsun :)
kızımın adını ben seçtim eşimde çok beğendi Allahtan...inşallah kendisi de sever büyüyünce
NıHAN SENA
Nihan : gizli ,saklı,sır,ulaşılması zor,beklenen,özlenen,gizemli aşk,sabah güneşi,hazine,beyaz kadın,güzel kadın anlamalarında kullanılmış.....asıl anlamı saklı gizli ama.....

Sena :Övgü demek...söylenişi hoş ve Kur'an da geçiyor.....

Naçizane önerilerim :)

Erva : çok güzel genç
Zeren: zeki , anlayışlı
Ebrar: hayır sahipleri
ıclal: büyüklük,ikram
Hafsa: anlamı bilinmiyor...Peygamber efendimizin eşlerinden biri
Eslem : daha sağlam, en selametli yol
Dila: içten, gönülden seven
Duru: berrak,temiz
Bilge: çok bilgili
ıdil : içten ve saf aşk ama sanırım kökeni Yunanca
Sezen : duyan , hisseden
Kübra : çok büyük,ulu
Berrin : en yüksek,en ulu
Berra : özü sözü doğru olan , cömert kadın
Yaren : dost,arkadaş

harika bir topık olmus kızlar..bızde poyraz istıyorduk gebelıkten once karar vermıstık ama yasadıgımız yerden bırı koydu..kucuk bır yerde yasıyoruz..coktaıcımıze sınmıstı ama kararsız kaldık...hep burada yasamıycaz ama bızımkının aynısı olmus dıyecekler...kuzey ı dusunmeye basladım..sızce hangısı guzel..poyraz..kuzey..asrın çınar...tuna..ılgaz...demir..ayaz...aras...atlas...

:)) maşaallah, yakışmış :smiley-cool:

Saydiklarin arasinda benim en cok CINAR hosuma gitti...
Digerleride güzel aslinda...ama Cinar daha cok dikkatimi cekti, daha hos geldi bana..

Saglicakla alin bebislerinizi kucaginiza Insallah:)
Isimleriyle yasasinlar :)
Süheyla ve Asli arkadasima katiliyorum, bende kizimin ismini Rüya koydum ve gercekten Rüya gibi, o bizim Rüyamizdi :))

Ben hamisken aklimdan gecen bir kac ismi yazayim belki hosunuza gidenler olabilir

Hazal
Yaprak
Yaren
Peri

Rüzgar (oglum olursa kesinlikle koyacagim)
Ali Yar (kuzenim ismini böyle koydu oglunun benim fikrimdi )
Eren
Demir

yok canım yaa herkes aaa .. da o adı koydu diyo valla hemende nasıl duyulmuş dedim .
biz bir de yollarda çok kayboluruz arabayla şehirlerarası yolda kaybolmuşluğumuz var yön duygumuz zayıf ondn da kuzey olsun dediydik bakalım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…