- Konu Sahibi CatladaPatla
-
çatladapatla topiğin hayırlı olsun canım.
ayy biz ne güzel karar vermiştik DEMİR olacaktı oğlumuzun adı şimdi kararsız kaldıkakannehirakannehir.sizde yardım edin bakıyım.iki isim seçeneğimiz var DEMİR VE SEYMEN.anlamlarınıda vereyim sizde bize tercihinizi söyleyin.
DEMİR: (Tür.) Er. - Dayanıklı ve kullanış sahası geniş, mavimsi esmer renkli bir maden.
SEYMEN:Bayram günlerinde, düğünlerde, törene yerli giysilerle, atlı ve silahlı olarak katılan yiğit.
bana da Seymen daha sıcak geldi yazcım a.sçatladapatla topiğin hayırlı olsun canım.
ayy biz ne güzel karar vermiştik DEMİR olacaktı oğlumuzun adı şimdi kararsız kaldıkakannehirakannehir.sizde yardım edin bakıyım.iki isim seçeneğimiz var DEMİR VE SEYMEN.anlamlarınıda vereyim sizde bize tercihinizi söyleyin.
DEMİR: (Tür.) Er. - Dayanıklı ve kullanış sahası geniş, mavimsi esmer renkli bir maden.
SEYMEN:Bayram günlerinde, düğünlerde, törene yerli giysilerle, atlı ve silahlı olarak katılan yiğit.
valla ikisinin anlamlarıda çok güzel karar vermek zor
seymen güzel daha sıcak geldi bana tabii esas önemli olan sizin beyenmeniz içinize sinmesi
bana da Seymen daha sıcak geldi yazcım a.s
kulaga çok hoş geliyor sanki ayşeyle birlikte..
hayırlı olsun topic:)çok sevindim görünce valla.
biz türkçe ve unisex olmayan bir isim düşünüyorduk derken kuzey olsun dedik.
şimdi de canım sıkılıyor çağla şikel mi ney çocuğunun adına koymuş çok bozuldum valla.eşimde öyle çok tuttu ki bu ismi vazgeçiremiyorum.banane diyor ben onlardan önce düşündüm::1closedeyes hah ne olcak şimdi??
hayırlı olsun topic:)çok sevindim görünce valla.
biz türkçe ve unisex olmayan bir isim düşünüyorduk derken kuzey olsun dedik.
şimdi de canım sıkılıyor çağla şikel mi ney çocuğunun adına koymuş çok bozuldum valla.eşimde öyle çok tuttu ki bu ismi vazgeçiremiyorum.banane diyor ben onlardan önce düşündüm::1closedeyes hah ne olcak şimdi??
:)) maşaallah, yakışmış :smiley-cool:Benim oğlumun adı da İhsan Arda olacak Allah'ım nasip ederse
İhsan benim babamın adı anlamı:
1. İyilik etme.
2. Bağış bağışlama.
3. Verilen bağışlanan şey.
4. Lütuf, iyilik
Arda: 1. Hükümdar veya kumandan asası.
2. İşaret olarak yere dikilen çubuk.
3. Meriç ırmağının Edirne yöresindeki önemli bir kolu.
4. Uygur yazılarında geçen çok eski bir Türk adı.
5. Sonra gelen
Arda'nın bu son anlamı kendine de uyuyor hem de 8 seneden sonra gelecek de kaydirigubbakcemile3
harika bir topık olmus kızlar..bızde poyraz istıyorduk gebelıkten once karar vermıstık ama yasadıgımız yerden bırı koydu..kucuk bır yerde yasıyoruz..coktaıcımıze sınmıstı ama kararsız kaldık...hep burada yasamıycaz ama bızımkının aynısı olmus dıyecekler...kuzey ı dusunmeye basladım..sızce hangısı guzel..poyraz..kuzey..asrın çınar...tuna..ılgaz...demir..ayaz...aras...atlas...
adını koymak istemediğine göre çağla şikel'le çok biraraya geliyorsun heralde kaydirigubbakcemile3
onlar koydu diye neolacak sanki şahsen ben düşünmem böyle sürekli karşılaşacağım biri olmadığı sürece bence bi mahsuru yok aynı isim olması kiiii senin dediğin çağla şikel yerimseniben
Ben kızıma Fergan Bilge adını vermek istiyorum...
Sizce nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?