- Konu Sahibi CatladaPatla
-
ceren'e karar vermiştik ama aklım karıştı acaba selin mi koysak?CADIARZU
bende berra koycaktım bi arkadaşımız ne müberramı dediğindn beri soğudum isimden şimdi hala düşünüyoruz kızımız adsız doğacak heralde isim yookkafamçokkarıştı
Merhaba,
bizde cinsiyetini dogdugunda ogrenmeye karar verdik. ama isim alternatifleri hazir. kiz olursa Mercan Sevgi, erkek olursa Kaya Demir karar verdik.
biz bebekleri paylaştık oğlumuzun adını babası kızın ben koyuyorum böyle çözüm bulduk oğlanın adı Göktürk Doruk oldukızın ise Ceylin Melek oldu kaydirigubbakcemile5
yaw bnde ceylin düşünüorum çok güzel gelio bana söylenişi ama huysuz babası pek yanaşmıyo bakalım...:jeyyar:
biz bebekleri paylaştık oğlumuzun adını babası kızın ben koyuyorum böyle çözüm bulduk oğlanın adı Göktürk Doruk oldukızın ise Ceylin Melek oldu kaydirigubbakcemile5
Arkadaşlar topiğimiz hayırlı olsun.. bizim evdede isim krizi var... Ben Tuna veya Utku babası ise Tibet istiyor.. Nerden duyduysa tibet çok mistik geliyormuş. anlamı Yüksek yer .Bir ülke.. Ve her dilde aynı yazılıyor ve okunuyormuş.. Bunların benim için önemi yok.. Söyleyiş olarak belki günde yüzlerce kez kullanacağız.. Tibet sizce nasıl? Babası şimdiden Tibetim diye göbeğimi seviyor.. Kimsenin etkisinde kalmıyor.. Kayın validemi bile araya soktum çare yok.. Bakalım hayırlısı..
zemuszemus
bence Tibet çok hoş kulağa gayet güzel gelio.sık kullanılan bi isimde deil.ben beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?