Doğuma Hazırlık 2010 Mart Anneleri Bebek isimleri paylasiyor...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bende emir istiyorum ...ama bu sefer oğlanın adını eşim koyaçak...ilkini ben koyduğum için bu sfer ona izin verdim.gönlü kalmasın..oda emirle eren arasında kararsız...bakalım ne koyaçak ..belki hiç aklımızda olmayan bişeyde olabilir....

biz bebekleri paylaştık oğlumuzun adını babası kızın ben koyuyorum böyle çözüm bulduk oğlanın adı Göktürk Doruk oldukızın ise Ceylin Melek oldu kaydirigubbakcemile5

Merhaba,
bizde cinsiyetini dogdugunda ogrenmeye karar verdik. ama isim alternatifleri hazir. kiz olursa Mercan Sevgi, erkek olursa Kaya Demir karar verdik.

bende ilk başta elif düşünmüştüm anlamı ince uzunboylu narin kız ama şimdi vaz geçtim berra düşünüyorum anlamı hayır işleyen babsı elifte takıldı bende berra da takıldım eşimide kırmak istemiyorum ama berra olsun istiyorumkafamçokkarıştı:sm_confused:

bende berra koycaktım bi arkadaşımız ne müberramı dediğindn beri soğudum isimden şimdi hala düşünüyoruz kızımız adsız doğacak heralde isim yookkafamçokkarıştı

slm kızlar...
biz de oğlumuzun adını ALı koymayı düşünüyoruz.hatta babası şimdiden ALı'm diye seviyoropuyorumnanaktan.ALı benim kendi babamın adı bekarkende hep derdim oğlum olursa adı ALı olsun diye.Sağolsun eşimde beni kırmadı bu ismi çok beğendi.Babamın ilk torunu onun adını taşıyacak.Dede adayımız başka isim mi yok türkçe isim var bi sürü diyo ama bence mutlu olur.bu ismin anlamınıda seviyorum ve kısa oluşu bizce daha güzel.ztn ikinci bir isim düşünmüyoruz.

ALı:Yüce, yüksek, şanlı, onurlu kimse

kız olsaydı DURU istiyorduk.ztn soyadıda GÜZEL olacağı için çok hoş gelmişti bize.

DURU GÜZEL(ayh ne gzl oldu)

bende berra koycaktım bi arkadaşımız ne müberramı dediğindn beri soğudum isimden şimdi hala düşünüyoruz kızımız adsız doğacak heralde isim yookkafamçokkarıştı

AAAAA niyeymiş müberrada ne varmışkı bence müberrada berrda çok güzel bakma sen o arkadaşınalmaz:

Merhaba,
bizde cinsiyetini dogdugunda ogrenmeye karar verdik. ama isim alternatifleri hazir. kiz olursa Mercan Sevgi, erkek olursa Kaya Demir karar verdik.

cnm mercan ismi erkeğe de çok yakııyor bnce we kaya demirde pek gitmemiş gibi yanyana ikiside sert bi cisimi ifada ediyo bu bnm fikrim tabi:) :hulya:

biz bebekleri paylaştık oğlumuzun adını babası kızın ben koyuyorum böyle çözüm bulduk oğlanın adı Göktürk Doruk oldukızın ise Ceylin Melek oldu kaydirigubbakcemile5

yaw bnde ceylin düşünüorum çok güzel gelio bana söylenişi ama huysuz babası pek yanaşmıyo bakalım...:jeyyar:

Arkadaşlar topiğimiz hayırlı olsun.. bizim evdede isim krizi var... Ben Tuna veya Utku babası ise Tibet istiyor.. Nerden duyduysa tibet çok mistik geliyormuş. anlamı Yüksek yer .Bir ülke.. Ve her dilde aynı yazılıyor ve okunuyormuş.. Bunların benim için önemi yok.. Söyleyiş olarak belki günde yüzlerce kez kullanacağız.. Tibet sizce nasıl? Babası şimdiden Tibetim diye göbeğimi seviyor.. Kimsenin etkisinde kalmıyor.. Kayın validemi bile araya soktum çare yok.. Bakalım hayırlısı..

zemuszemus
bence Tibet çok hoş kulağa gayet güzel gelio.sık kullanılan bi isimde deil.ben beğendim

bizde sanırım ASYA koyacağız.abisinin adı ARDA uyumlu olsun diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…