Doğuma Hazırlık 2010 Mart Anneleri Bebek isimleri paylasiyor...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
hasretcim bende cemre yi çok severim ceylim bu ara çok duydum ama cemre çok güzel tabii siz bilirsiniz minnoşumopuyorumnanaktan

hasret kızım olsaydı bende kesinlikle cemre istiyordum..bence cemre koy..ceylin bu aralar herkeste var..ilerde ayşe fatma gibi bişey olaçak o isim...yani her yerde rastlanan bir isim olaçak...

yengeçmi
ne diosun yaw ciddimi kızım nte gir bütün sözlüklerde cennete açılan kapı die yazıyo ilkkez senden duydum yengeçimafoldumben

zaten netteki bütün isimle cennetle alakalı . pek çoğu da yanlış. o kadar çok gülüyorum ki bazılarına anlatamam. üzerine kaç tane makale okuduğum Umay ilahe ne hallere gelmiş internette. bence insanlar gerçek sözlüklere bakmalı isim koyarken. internette o anlamları kimin eklediğini biliyor musun? ya da hangi kaynaktan eklediğini? forumu bir araşırıran bir zamanlar ecrin, tuana, ceylin isimleri üzerine çok konuşmuştuk. ben Tük dilinde doktora yaptığım için belki de çok hassasım bu isim konusunda. ben kızıma Elvin ismini koyacağım mesela internette cennet çiçeği yazıyor. kesinlikle inanmam. kökeni Arapça diyorlar külliyen yanlış benim kullandığım anlamı Arapça değil. ben ilk Divan-ı Lugati't Türk'te gördüm bu ismi ve o yüzden koyuyorum. ama tabii karar senin. ben insanlar doğru anlamrını bilsinler istiyorum sadece. ve kendimi bu konuda yetkin gördüğüm için bu kadar fikir beyan ettim.

Benim kızımın ismi nisallah berra olacak ben istiyorum sizce nasıl yorumlarınızı beklıyorum herkes bana bıraktı ısmını ben koyucam esımde karısmıyor ama bende ıstıyorum onlarında ıstedıgı olsun

Niye kımse benım kzımın adı hakkında yorum yapmıor yaaaaaaaaaaa kustum bende hıh mafoldumbenlaelaelaelaelaeÇok üzgünüm çoook:dilcikar:

Canım berra nın anlamı ne berrak temız saf mı Çokta gÜzel. Ben elıf naz dıyorum ama ıÇıme sınmıyoo hıÇ bı Şey

boshayallersmileCanım berra nın anlamı ne berrak temiz saf mı çokta güzel. Ben elif naz diyorum ama içime sinmiyoo hiç bi şey

arkadaşlar inşallh bende martta bebeğimi, oğlumu kucağıma alacağım. biz de ismini MUSTAFA EMİR koymayı düşünüyoruz. Mustafayı eşim çok istedi babasının ismi old.için bende Emir'i buldum.aslında Emir çok da hoşuma gitmiyo ama Mustafayla uyan başka isim de yok sizce başka ne olabilirakannehir

Berra bencede guzel bi isim kulaga hos geliyor bir nokta hem anlamıda cok guzelmis kii onemli olanda anlamlı olması:)..

bizde degistirmezsek eger Mustafa Melih koyacagız..
elifyani her 2 ismide kullanacakmısınız cagırırken?

canım berra çok güzel bir isim..adıyla yaşasın inşallah...

Tesekkurler canımcım allah razı olsun

olumunekankayizsmile opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım Berra çok hoş bir isim bence.adıyla yaşasın bebişcik

kızlar hala karar veremedik yardım edin..çok az kaldı

pekı hıc yok mu dusundugunuz ısımler?onları yazarsan belkı yardımcı olabılırız. bızde henuz karar veremedık zaten ben ılk oncelerı mersa ısmını cok begenıyordum cocuklugumdan berı kzıım olursa mersa koyma yı dusunuyordum ama anlamını buluncada vazgecer gıbı oldum esımde taktı bu ısme bu ısımden baska bı ısmı begenmıyor mersa ızmı nasıl sızce?fıkırlerınızı beklıyorum

evet ikisini de kullanacağız babası Mustafa dan geçemiyo cok zor olacak söylemeside aslında ben yağız düşünüyodum Mustafa Yağız ama uzun oluyo

evet ikisinide kullanacağız babası Mustafadan vazgeçmiyo aslında çok zor olacak böylede Yağız düşünüyorum ama Mustafa Yağız da çok uzun oluyobilmiyorumkismile

bizim kızın ismide defne olucak. yunancadan geliyor mitolojide su perisi bildiğiniz gibi yaz kış yaprakları yeşil kalan bitki anlam bakımından kıt yani ama benim çok hoşuma gidiyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…