- Konu Sahibi CatladaPatla
-
kızlar benim oğlanında ismi kesinleşti...Eren olaçak..benim aklım emirdeydi..ama çoğunluk eren istedi,,öyle olaçak....
canım adıyla yaşasın eren' imiz.eren çok ama çok güzel bir isim.sağlıkla hayırlısıyla gelsin eren bebek (tabii diğer tüm bebeklerimizde)
BERRA olacak kızımın ismi inşallah hayırlısıyla bi dogsun da
selam canım berra ismi cok güzel bende koymak istiyordum kızıma ama Hz. Muhammed (S.A.V.) bu ismi degistirmis Zeynep ismiyle anlamından dolayı.istersen netten bir bak
berranın anlamı ne canım iki r li biraz kalın değilmi sencede müberranın berra sı:hulya:
bizim bi hala wardı müberra hala gıcıkkk o geldi aklıma neyse cnm adıyla büyüsün inşallah
Niye ya ben Berra ismini çok beğeniyorum, hatta kızım olsaydı koyacağım isim sçeneklerinden biri de buydu a.s
Anlamı;
Doğru sözlü, hayır işleyen kimse.
Harika bir isim bence :lepi:
arkadaşlar benim kızımın adı da GÜNEŞ olacak ALLAH kısmet ederse yuvamıza hayatımıza güneş doğacak ama oğlum olsaydı adını UMAY koyacaktım umayın anlamı çok güzel aslınsa kızada olur ama iki isim istemedim umay ın anlamı başının üzerinden uçtuğu kişiye bereket getiren demek bir diğer anlamıda ana rahmine düşen canlıyı doğuma kadar ve sonrasında koruyan melek demek paylaşmak istedim yaşım müsait olsaydı ikinci doğumuda yapar umay adını verirdim.ALLAH yavrularımızı isimleriyle yaşatsın bahtları açık olsun vatana millete annelerine babalarına hayırlı evlatlar olsunlar
biz de idil naz koymayı düşünüoruz bakalım
biz idil veya azem düşünüyoruz :) bakalım
kızlar ben iki isim koyacağım biri bana biri eşime uysun istiyorum eşim cengiz ben hasret
ceylin heval heval: arkadaş dost emek
ya da bana uymasın ceylin deniz olsun da diorum
ceylin su
esin ceylin
ceylin eylül
karar weremiorum weya cemre de düşünüyorum offf ne zor işmiş yaw
hasret gözünü seveyim şu Ceylin ismini deme ya Ceylin yengeç demek güzelim yağmurla falan alakası yok
yengeçmi
ne diosun yaw ciddimi kızım nte gir bütün sözlüklerde cennete açılan kapı die yazıyo ilkkez senden duydum yengeçimafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?