Doğuma Hazırlık 2010 Mart Anneleri Bebek isimleri paylasiyor...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar benim oğlanında ismi kesinleşti...Eren olaçak..benim aklım emirdeydi..ama çoğunluk eren istedi,,öyle olaçak....

canım adıyla yaşasın eren' imiz.eren çok ama çok güzel bir isim.sağlıkla hayırlısıyla gelsin eren bebek (tabii diğer tüm bebeklerimizde)

selam canım berra ismi cok güzel bende koymak istiyordum kızıma ama Hz. Muhammed (S.A.V.) bu ismi degistirmis Zeynep ismiyle anlamından dolayı.istersen netten bir bak

Biliyorum cok arastırdım ama herkes koyuyor bende cok istiyorum ya bilmiyorum. mafoldumben

Tskler uyardıgın ıcın canım bu arada a.s.

berranın anlamı ne canım iki r li biraz kalın değilmi sencede müberranın berra sı:hulya:
bizim bi hala wardı müberra hala gıcıkkk o geldi aklıma neyse cnm adıyla büyüsün inşallah

kaydirigubbakcemile3

Berra nın anlamı muberra ıle aynı canım saf temız hatasız kul anlamında.
Benımde yeğenimin adı müberra bende berra koymak istiyorum ama kısmet kımse sıcak bakmıyor cok acayip bi isimmiş.

Niye ya ben Berra ismini çok beğeniyorum, hatta kızım olsaydı koyacağım isim sçeneklerinden biri de buydu a.s

Anlamı;
Doğru sözlü, hayır işleyen kimse.

Harika bir isim bence :lepi:

arkadaşlar benim kızımın adı da GÜNEŞ olacak ALLAH kısmet ederse yuvamıza hayatımıza güneş doğacak ama oğlum olsaydı adını UMAY koyacaktım umayın anlamı çok güzel aslınsa kızada olur ama iki isim istemedim umay ın anlamı başının üzerinden uçtuğu kişiye bereket getiren demek bir diğer anlamıda ana rahmine düşen canlıyı doğuma kadar ve sonrasında koruyan melek demek paylaşmak istedim yaşım müsait olsaydı ikinci doğumuda yapar umay adını verirdim.ALLAH yavrularımızı isimleriyle yaşatsın bahtları açık olsun vatana millete annelerine babalarına hayırlı evlatlar olsunlar

canım sen sanırım Umay isminin anlamını yanlış bulmuşsun. Umay eski Türk inancında özelikle bebekleri ve kadınalrı koruduğuna inanılan tanrıçadır. ayrıca da genellikle kızlara konur bu isim. bu isimlerin anlamlarını nerden buluyorsunuz ya kaydirigubbakcemile3

kızlar ben iki isim koyacağım biri bana biri eşime uysun istiyorum eşim cengiz ben hasret
ceylin heval heval: arkadaş dost emek
ya da bana uymasın ceylin deniz olsun da diorum
ceylin su
esin ceylin
ceylin eylül
karar weremiorum weya cemre de düşünüyorum offf ne zor işmiş yaw

biz de idil naz koymayı düşünüoruz bakalım

idil bebekler zor kızlar oluyor genelde birde naz ekleyince değmeyin küçük ablaya...:)) benim tatlı şaheserimin adıda idil.....2 isim güzel cidden...bizde biricik idil istemiştik kızımızın adını ama biricik adına çok kulp buldular...kısmetse 2.bebeğe olur biricik feraye...:))
biz idil veya azem düşünüyoruz :) bakalım

idil olsun....sağlıklı olsun her birinizin bebeği....bir mart kuzusuda bende var...

hasret gözünü seveyim şu Ceylin ismini deme ya Ceylin yengeç demek güzelim yağmurla falan alakası yok

hasret gözünü seveyim şu Ceylin ismini deme ya Ceylin yengeç demek güzelim yağmurla falan alakası yok

yengeçmi
ne diosun yaw ciddimi kızım nte gir bütün sözlüklerde cennete açılan kapı die yazıyo ilkkez senden duydum yengeçimafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…