Doğuma Hazırlık 2010 Mart Anneleri Bebek isimleri paylasiyor...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
hepinizde cok sekersiniz yaa
arada girip okuyorum sizleri
cünkü sizleri okurken gecen seneki yasadiklarm canlaniyo gözlerimin önünde
sizin suan ki telasinizi,heyecaninizi ve hayallerinizi o kadar iyi anliyorum ki
mükemmel bi sürec insan heran onun hayalini kuruyo kooarina almis ve onu kokluyosun ayy süper ya
ben normalde mart ayinda dogum yapcakdim 15 martda ama benim yaramaz 11 subatda dünyaya geldi adinida
ARDA KAANkoyduk teyzeleri
sizlerinde koyacaklariniz isimlri okudumda her biri birbirinden sahene isimler
eger diyorum ki ikinci si de oglan olursa
kivanc olacak yada yigit
kizim olursada
lina
liya
asya
ve son zamnlarda masal ismine takmis vaziyetdeyim

allhim bebislerinizi saglicakla kucaklariniza almayi nasip etsin ins canlarim

yaw bnde ceylin düşünüorum çok güzel gelio bana söylenişi ama huysuz babası pek yanaşmıyo bakalım...:jeyyar:

benim prensesimin adı da ceylin. kendiside ismi gibi güzel kızımın. herkes çok beğeniyor ismini değişik buluyorlar.
allah hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kuzularınızı a.s.

selam arkadaşlar benim oğluşumun adıda YAĞIZ olacak
nasip olursa, anlamı esmer yiğit demekmiş.
kızım olsaydı BUĞLEM koyardım çok hoş bi isim bence
anlamıda cenneti müjdeleyen melek, kızı olacak
annişlere duyurulur.

Buğlem kızılderili dilinde yağmur yüklü bulut demek....

MERHABA kızlarrr delikafadulden
yeni topiğimiz hayırlı olsunnnnn alkisalkisalkis
biz oglumuza Demir ismini koymayı dusunuyoruz...
ılerde kızımız olursa da Derin koyacagız ınsallah... :Saruboceq:

oğlumuzun adı inşallah kaan çınar.kızımız olsaydı adı gülce olacaktı.kısmet belki ikinci çocuğa:)

Bizde kızımın ismini ECE koymayı düşünüyoruz.Göbek ismi de ELıF olacak.ınşallah o günleri sağsalim görürüz...

merhaba öncelikle bütün anne adaylarına; bende inşallah mart annesi olacağım,bi kızım olacak kısmet olursa bende Hanzade düşünüyorum ismini :)
inşallah sağsalim kavuşuruz o günlere..

bizde ilk basta haktan yağız istemıştık, şimdi talha yağıza karar verdik..talha muslumanlıgı kabul eden ılk on sahabeden bırıymış.. ve peygamber efendımızın cok sevdiği bi sahabeymış.. ınsallah iyi v e hayırlı saglıklı elı ayagı duzgun olur evlatlarımız..önemlı olan kenıdısınınde ısmını begenecek olması.. buyuyunce benıma adımı nıye bundan koydunuz dememesi.. o yuzden en dogru secımı yapmamız lazım:)

ayşe ceren ya da ipek ceren düşünüyoruz.ceren'i kesin de ,ikinci isim olsun mu olmasın mı ona karar veremedik.

ben de neslisah istiyorum ama kararsiz kaldik ( nilsah da hosuma gidiyor
bitane de dini bi isim olsun istiyorum heralde iki isimli olucak

berranın anlamı ne canım iki r li biraz kalın değilmi sencede müberranın berra sı:hulya:
bizim bi hala wardı müberra hala gıcıkkk o geldi aklıma neyse cnm adıyla büyüsün inşallah

Tuğra isminde ben de ısrarcıydım ama eşe dosta söylediğimde a yı uzatıp tuğraaaa mı dedikçe deli oluyorum, kimse söyleyemiyor. Gediz, Emir, Barkın, Barın favorilerim ama kesinleştiremedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…