2010 Mart Anneleri Doğum Çantaları Hazırlandı mı?

kızlar hazırlıklarınız ne aşamada bebeğin giysilerini
yıkayıp ütülemek için erkenmi

canım bence hiç erken değil allahı zamanında gelmesini nasip etsin ama bence hazır olsun bende başladım bugun yıkamaya nevresim takımımı falan yıkadım.hazırlıcam artık

bende bu hafta sonu halledicem yikama ve utuleme isini. erken olmasinda ne gibi bir sorun var ki hersey hazirda dursun nolcak. 2 ayda kokmaz ya :))))

ben daha hazırlamadım şubat başında düsünüyorum
ama bencede hic erken degil simdiden yapılabilir o bile düsüncemizi mesgul ediyor sanırım
ne kadar erken hazır olursa o kadar rahatlıkla bekleyebiliriz surpriz yapmak isteyen olabilir:)

bende bu hafta sonu yıkayıp ütüleyecem sonra hazırlayacam artık bu arada arkadaşlar neler koyduğunuzu yazarsanız daha iyi olur

ben daha hazırlamadım bebeğin çoğu şeyi hazır ama
kendime alıcağım şeyler var sabırsız davranmak istemedim
ama galiba vakti gelmiş hazırlıklarımızı paylaşırsak unuttuğumuz şeyleri birbirimize hatırlatmış
oluruz hemde

bir iki haftaya kadar bende hazırlarım herhalde,.ne olur ne olmaz,.her daim tetikte olmak lazımm:dance:delikafadulden eyvahedigeldismile

Ben dehastane çantamızı 1-2 hafta içinde hazırlamayı düşünüyorum.
Sürekli erken doğum yaptığımı ve bebeğin hiç birşeyi olmadığını görüyorum rüyalarımda...
Hazır olsun da, biraz rahatlayayım bari...
Hazırlayan arkadaşlar neler koyduklarını da yazarlarsa, çok faydalı olur bence de...

Bütün kıyafetlerini yıkayıp ütülemek için dolabını beklemem lazım, çünkü başka yer yok.
Şubat başından önce hazırlayamayağım sanırım.

ya bende hep ruyamda bebegime yikamadigim camasirlarini giydirdigimi goruyorum. kabusum oldu resmen. oglen deterjanimi aldim aksama baslarim yikamaya :))))

yıkamıcam ben ya,zaten aldıklarım hep paketliydi.bi nevresimleri yıkarım.çantayı da hazırlamak için erken benim için,SAT 30 mart çünkü,gerçi sezeryan olacak mart ortasında olur sanırım doğum.15 tatilde hazırlıcam.

ben hastane çıkışı ve birkaç parça kıyafetini yıkadım ütüledim daha kendime gecelik sabahlık almadım. off geçmiyor zaman. odamız arabamız hazır bi meleğim kaldı.

canım yıka bence ya kaç kişini eli değiyo o kıyafetlere paketlenene kadar ooo bi dünya insan elliyor birde minigin mikroplara çok güçsüz olucak.

bencede hazırlamak lazım kızlar heran herşey olabilir.allah korusun ani bi sancı vs..alıp çantayı hazırca gidiveririz.

ama ben çok tembelim ya günlük işler falan derken
yorulup kalıyorum ne dışarı çıkıp bişey alasım geliyo nede
bişey yapasım doğuma kadar anca hazırlanırım ben

Merhaba arkadaşlar.Ben de 33. haftamdayım ve bugün bohçalayıp bavuluma yerleştirdim.1 kaç parça eksiğim kaldı onlarıda önümüzdeki hafta hazırlayıp bavulumuza yerleştireceğim...

bizim tahmini dogum tarihi 15 mart sezeryan, bende subat ortası gibi yeni evime tasındıktan sonra elbibselerini yıkamayı cantayı hazırlamayı dusunuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…