2010 Mart Anneleri Doğum Çantaları Hazırlandı mı?

ben de herşeyi yani bebeğime ve bana ait olan herşeyi yıkadım ütüledim...hastaneye gidecekleri ayırdım diğerlerini dolaplara yerleştirdim geçen hafta....hastaneye gidecekleri bugün valize koyacağım ufak tefek eksikler var ıslak mendil,peçete,kolonya,diş macunu...vs...
çok geciktirmemek lazım bence de....

ben daha çanta almadım
ama en geç şubat ortasına kadar herşeyi hazır etmeyi planlıyorum
insan plan yapar kader ona gülermiş yaa inşallah kader bize gülmez :))

Çok haklısınız aslında
Erken diye düşünülebilir ama durumumuz iyiyken herşeyi kendimiz yapmamız en güzeli

Ben de bu ay sonunda doğum iznine ayrılıyorum, inşaallah hepsini halledeceğim
Kapı süsü, duvar dekorasyonu, altın yastığı, yıkama-ütüleme-yerleştirme vs vs ve daha saymadığım birçok şey var, inş. sağlığım müsait olur, hepsini kendim yapmak istiyorum :1rolleyes:

Evet canım sana katılıyorum.Bende son ay sıkıntı olur diye bu ay başladım işlerimi bitirmeye.Sadece bebişin ve benim kıyafetler yıkanıp ütülenecek ve çantaya yerleştirilecek.Çok şükür evle iligli işlerim bitti.Yoruldum bayağı ama değdi bunca yorgunluğa.En azından evin işini düşünmek zorunda kalmayacağım çok şükür.Şimdilerde zamanım varken ders çalışıyorum.Sanırım lohusayken gireceğim aöf sınavlarına.Bebek doğduktan sonra zaman bulamam diye aklımda kaldığı kadarıyla çalışıyorum.İnş. kuzum annesine hayırlı gelirde alırım bu sene diplomayı...

dewlet hastanesinde doğum yapacak warsa daha tadarikli olsunlar hasta bezini, yatak oedini falanda götrsünler bnce

canim mutlaka ama mutlaka yika... oncelikle kumastaki kimyasallar ayrica bu kumaslarin hepsini fabrikalarda yerlere atiyorlar orada kediler bile cikip uzerinde oturuyor bu kumaslarin.. gozumle gordum yani... paketli olmasi hic ama hic onemli degil.. oncesinde zaten les gibi hepsi.. lutfen yika sankin ihmal etme arkadasim

birak bebegin esyalarini kendime aldigim yep yeni sabahliklari gecelikleri bile yikadim bebegi temiz temiz kucagima aliyim diye

Son düzenleme:
milupa still tee... göğüs pedini... nemlendiricinizi unutmayın...

Aynen canım bende kendi kıyafetlerime kadar yıkayıp ütüledim.Dışardan alıyoruz sonuçta paket içindede olsa bizim temizlememiz kadar olmaz...

milupa still tee... göğüs pedini... nemlendiricinizi unutmayın...

Canım nemlendiriciyi geri çıkardım çantadan doktor orda göğüs için başka krem yazıyormuş sanırım ona güvenerek almadım yanıma.Göğüs pedinide almadım daha inş. sütüm gelince hastanenin tam karşısında eczaneler mağazalar var ordan eşim gider alır diye göğüsle ve sütle iligli olaylara pek girişmedim.Allah korusun sütüm gelmezse üzülürüm diye galiba sona bıraktım onları.
Milupa stıll tee emziren anneler için çay falanmı canım ?

benim de sat a göre doğum 23 mart ama değişiklik olur mu bilmiyorum..ultrasona göre 10 gün falan geriden geliyor..ben daha hiç birşey yapmadım.bilmiyorumkismile.yani aniden birşey olursa ayvayı yedim :1shok:

benim de hersey tamam gibi bisey allah a sukur:)) yine de hep bi eksik varmis gibime geliyor //9 ay oturdum bu hafta canim cikti yika utule yerlestir klava: iyice agirlasinca basladim is yapmaya...allah tan ben de az bisey vardi.. annem yikayip utuleyip getircek aldiklarini canim benim sagolsun zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…