- Konu Sahibi periwinkle
-
Çok haklısınız aslındaKızlar merhaba.Ben şubat annesiyim.Şubat 15 en son.Benden size öneri: aklınızda ne varsa şimdiden yapmaya çalışın.Son ay hamileliğin en zor dönemi hareket açısından.Eğilemiyosun,kalkamıyosun kendi işini görmekte zorlanıyorsun.Bana hep erken dediler şimdiki aklım olsaydı 5. ya da 6. ayda yapardım.Sizi endişelendirmek için değil bunları söylemem.Sadece benim gibi kafasına işleri takanlar için söylüyorum.Bi de insanın içinden hiç birşey yapmak gelmiyor halsizlikten,hep yatmak istiyor insan.Mesela ben bebek şekerlerini,kapı süsünü,sepetini kendim yapmak istiyorum.Erteledim erken dediler diye ama şimdi yapabilecekmiyim bilmiyorum.Odası da daha gelmedi.Ne yapcaz bilmiyorum.
Ben anlattım yine de siz bilirsiniz kızlar...
Herkese hayırlı hamilelik dönemi diliyorum.
Kızlar merhaba.Ben şubat annesiyim.Şubat 15 en son.Benden size öneri: aklınızda ne varsa şimdiden yapmaya çalışın.Son ay hamileliğin en zor dönemi hareket açısından.Eğilemiyosun,kalkamıyosun kendi işini görmekte zorlanıyorsun.Bana hep erken dediler şimdiki aklım olsaydı 5. ya da 6. ayda yapardım.Sizi endişelendirmek için değil bunları söylemem.Sadece benim gibi kafasına işleri takanlar için söylüyorum.Bi de insanın içinden hiç birşey yapmak gelmiyor halsizlikten,hep yatmak istiyor insan.Mesela ben bebek şekerlerini,kapı süsünü,sepetini kendim yapmak istiyorum.Erteledim erken dediler diye ama şimdi yapabilecekmiyim bilmiyorum.Odası da daha gelmedi.Ne yapcaz bilmiyorum.
Ben anlattım yine de siz bilirsiniz kızlar...
Herkese hayırlı hamilelik dönemi diliyorum.
yıkamıcam ben ya,zaten aldıklarım hep paketliydi.bi nevresimleri yıkarım.çantayı da hazırlamak için erken benim için,SAT 30 mart çünkü,gerçi sezeryan olacak mart ortasında olur sanırım doğum.15 tatilde hazırlıcam.
canim mutlaka ama mutlaka yika... oncelikle kumastaki kimyasallar ayrica bu kumaslarin hepsini fabrikalarda yerlere atiyorlar orada kediler bile cikip uzerinde oturuyor bu kumaslarin.. gozumle gordum yani... paketli olmasi hic ama hic onemli degil.. oncesinde zaten les gibi hepsi.. lutfen yika sankin ihmal etme arkadasim
birak bebegin esyalarini kendime aldigim yep yeni sabahliklari gecelikleri bile yikadim bebegi temiz temiz kucagima aliyim diye
milupa still tee... göğüs pedini... nemlendiricinizi unutmayın...
benim de sat a göre doğum 23 mart ama değişiklik olur mu bilmiyorum..ultrasona göre 10 gün falan geriden geliyor..ben daha hiç birşey yapmadım.bilmiyorumkismile.yani aniden birşey olursa ayvayı yedim :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?