- Konu Sahibi periwinkle
-
koydum ben
yaw selinus hastamıısn sen newresimi napcan hastanede:mymeka: allaaam ya pompayıda orda sağıyolar sana merak etme
bende erken diye düşüenlerdenim bebiş zaten allah korusun şimdi doğsa hiç bişeyi giyemeyecek, ewimizede alıp hoop die getremicez gerek yok şimdiden yıkamaya falan bnce ben sömestr tatilinde annem bizde kalacak we o zamn hepsini halledeceğim 15,20 gün sonra hazırlicam hem 35 haftamın sonu oluyo zamanı gayet iyi doğarsa 36 dan sontra doğsun ancak o zamn sorunsuz bi dönem geçiririz.
Hasret sende bende 33. haftadayız, bebeğin giysileri konusunda haklısın ama bence her ihtimale karşı en azından kendi geceliklerini yıkamakta fayda var diye düşünüyorum.Pompayı hangi marka aldın selinius?
Bana ameda Çift taraflı olanı tavsiye ettiler.Aynı anda iki göğüstede kullanabiliyormuşsun bu şekilde süt oranını arttırabiliyormuşsun.Sanırım yarın onu alacağım en düşük 300-Tl ye buldum başka yerlerde 330 ve 360 tl idi...
Hasret sende bende 33. haftadayız, bebeğin giysileri konusunda haklısın ama bence her ihtimale karşı en azından kendi geceliklerini yıkamakta fayda var diye düşünüyorum.Pompayı hangi marka aldın selinius?
selinius sen niye 36. haftada doğuruyosun ikiz olduğu içinmi
iyiyse al tabii işe yarayan şeylerin parası göze gelmezSelinus bana da pahalı geldi ama kullananlar çok memnunlar bu bahsettiğim markadan...
Kızlar merhaba.Ben şubat annesiyim.Şubat 15 en son.Benden size öneri: aklınızda ne varsa şimdiden yapmaya çalışın.Son ay hamileliğin en zor dönemi hareket açısından.Eğilemiyosun,kalkamıyosun kendi işini görmekte zorlanıyorsun.Bana hep erken dediler şimdiki aklım olsaydı 5. ya da 6. ayda yapardım.Sizi endişelendirmek için değil bunları söylemem.Sadece benim gibi kafasına işleri takanlar için söylüyorum.Bi de insanın içinden hiç birşey yapmak gelmiyor halsizlikten,hep yatmak istiyor insan.Mesela ben bebek şekerlerini,kapı süsünü,sepetini kendim yapmak istiyorum.Erteledim erken dediler diye ama şimdi yapabilecekmiyim bilmiyorum.Odası da daha gelmedi.Ne yapcaz bilmiyorum.
Ben anlattım yine de siz bilirsiniz kızlar...
Herkese hayırlı hamilelik dönemi diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?