Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende çok sabırsızım bir an önce günler geçsin istiyorum ama olmuyor işte. sonucu güzel gelsinde beklemeye razıyım. ikiz olursa dahada mutlu olucam allah hepimize herşeyin hayırlısını nasip etsin.
merhaba kzılar nasılsınız benide listeye ekler misiniz az önce test yaptım sonuç pozitif
sat 19 haziran yaş 21 kilo 52 tahmini doğum tarihi 26mart :lepi:
merhaba kzılar nasılsınız benide listeye ekler misiniz az önce test yaptım sonuç pozitif
sat 19 haziran yaş 21 kilo 52 tahmini doğum tarihi 26mart :lepi:
merhaba arkadaşlar
bende geleyim mi aranıza :)
ama tam olarak tarih belli değil mart sonu nişan başı olabilir
daha 3-4 haftalık bebişim ve keseyi görmek için haftaya cumaya gideceğiz
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza, Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
dün akşamdan beri midem çok kötü, bugün işe bile gidemedim. bebiş aç kalmasın diye bişeyler yiyorum ama bulantı canımı çıkardı. evdeyim şimdi, dinleniyorum bol bol...
bir de ara sıra başım dönüyor benim, sizde de oluyor mu?
iyi bakın kendinize ve kuzulara...
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza, Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
dün akşamdan beri midem çok kötü, bugün işe bile gidemedim. bebiş aç kalmasın diye bişeyler yiyorum ama bulantı canımı çıkardı. evdeyim şimdi, dinleniyorum bol bol...