- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #26.561
kızlar benim su ara konum süsler püsler aklınızda olsun parti dünyası diye bir site var dogum odası süslemeyle ilgili süper seyler var... su organizasyon şirketleri acayip paralar istiyor.. hem bunlara bakmak çokk zevkli
tatlım alıntı yap'ın yanında mQ var ona basıyorsun her alıntıda en son alıntı yapacağın yazıda da mQ ve alıntı yap'a basıyorsun okadar canımcım
anne listeden bende silerim bir iki taneyi..ANNE İHTİYAC LİSTESİ İLE BEBEK ODASINDAN BAZILARINI GEREKSİZ BULUP SİLDİM BEN.SEN BELKİ ALIR YADA LAZIM OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜN BİSEY VARSA DİYE HEPSİNİ YOLLADIM VE SADECE SANA DEĞİL TÜM MART ANNELERİNE....:lepi::hulya::hulya::hulya::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
AAAA NEDEMEK TABİİ CANIM AL BEN HEPİNİZE YOLLADIMMM:enbuyukkk:
ben de bakmıştım o siteye ama dışarıdan siparişle şeker kurabiye çok pahalı oluyor o yüzden ben eminönünden tül alıp içine şeker koymayı düşünüyorum bebeğimin doğum tarihini ve adını yazıp bilgisayardan çıktı alıp yapıştırıcam bardaklara da süs yapıcam kendimce bişeyler yapmayı düşünüyorum işte
ohhhh bea çok tşk ederim cnımcım.opuyorumnanaktan
anne listeden bende silerim bir iki taneyi..
tşk ederimm...
bende eminönüne gittim araştırdım çok güzel şeyler var biraz daha zaman geçsin bende kendim alıp yapıcam .. zaten kapı süsümü yaptım çok güzel oldu sıra şimdi şekerlerinde:)))
bende eminönüne gittim araştırdım çok güzel şeyler var biraz daha zaman geçsin bende kendim alıp yapıcam .. Zaten kapı süsümü yaptım çok güzel oldu sıra şimdi şekerlerinde:)))
KIZIMIZIN İSMİ BELLİ OLDU SİZE SÖYLEMEYİ UNUTTUM HİLAL OLUCAK MELEĞİMİN ALLAH İZİN VERİRSE VE SİZE BULDUĞUM BAŞKA DİĞER İSİMLERİ DE YOLLUYORUM HALA İSİM DÜŞÜNENLERE İÇİN...:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::1hug:
Haslet Doğuştan gelen güzel huy
Hasret Ele geçirilemeyen bir şeye üzülmek - İç çekme, inleme, özlem
Hilal Ayın yay biçimindeki görünüşü, yeni ay, ayça
Hazal Haz duy, tad al anlamında, Kuruyup dökülen ağaç yaprakları
Feray Ay ışığı, ayın parlaklığı,ışıltı saçması.
Neval Talih, kader, kısmet - Bağış, ihsan
Selen Haber, müjde, havadis, kulakla duyulan, işitilen
Seray Ay gibi güzel
Zeren Kavrayışı güçlü, zeki – anlayışlı
Zeynep Değerli taşlar, mücevherler - Süs, bezek
Zümra Güzel, iyi ahlaklı - Zeki, bilgili kadın
40 tl ye aldım ben tatlımdplecim bu seetin fiytaı ne??ben erkenmi aldım acaba jhonsons baby nin bebe sampuanı,bebe yagı,ıslak mendil ve sabunu aldım 30 tl verdim pişik kremi daha almadım pudra falan..sabununu dalin aldım.of kafam karıstı set6 halindemi alsaydım
sağol tatlım inş.hadi hayırlı haberler alırsın inşallah canım
güle güle kullan cnm
geçenlerde markette dağıtıyorlardı kız beni görünce hemen verdi banada denemek için fresh'n soft'un ıslak mendilleri bende kullanmaya başladım diğer ıslak mendillere göre çok yumuşak ve hiç tahriş etmiyor sanırım ben ondan alıcam her çeşidinden var içinde hepside güzel
isterim fotograflarını bananeeeee
iyi fikirmiş :lepi: ama olması baya zor :çok üzgünüm:Aklıma ne geldi istanbuldaki hanımlar doğum iznimiz aynı zamanda olsa da her birimiz birimizde toplanıp böyle bebeklerimize biseyler hazırlasak ne güzel olurdu....gelecek olan misafirlere verirdik eminönünden alırdık malzemeleri süper fikir ama nerdee hepimiz ayrı yerlerdeyiz ve kış ortasında hamile hamile yollarda mahvoluruz...
LİSTEYİ ÇOK OLDU YAPALI AMA HİÇ BİRSEY ALMADIM DAHA BEN FIRSAT YARATARAK ALIRIM DOKTORUM HERSEY İYİ DESİN SALI GÜNÜ ŞEKER YÜKLEMESİNİ DE YAPALIMDA ... UFAKTAN UFAKTAN BAŞLAYACAĞIZ İNŞALLAHa.s.:enbuyukkk::enbuyukkk:
ya kızlar bişey sorucam unutuyorum babam memleketten kuşburnu getirmişti annemde kaynatıp hazırlamış hergün bi bardak kuşburnu suyu içiyorum bi yararı yada zararı varmı bilen varsa aranızda normalde çok faydalı ama hamilelikde nasıl bilmiyorum netten baktım biraz ama pek bişey bulamadım
40 tl ye aldım ben tatlım
internette 50-60 tl arası
set olarak daha uyguna geliyor, yani en azından çanta almaktan kurtuldum :lepi:
sağol tatlım inş.
verdiğim linki incelemeni tavsiye ederim yenidoğan su bazlı pamuk mendil
annelerim yorumları çok etkileyici
ya kızlar bişey sorucam unutuyorum babam memleketten kuşburnu getirmişti annemde kaynatıp hazırlamış hergün bi bardak kuşburnu suyu içiyorum bi yararı yada zararı varmı bilen varsa aranızda normalde çok faydalı ama hamilelikde nasıl bilmiyorum netten baktım biraz ama pek bişey bulamadım
iyi fikirmiş :lepi: ama olması baya zor :çok üzgünüm:
canım çok iyi yapıyorsun iç gönül rahatlığıyla çünkü daha geçenler de bir doktor domuz gribinden koruduğunu hamilelerin ve emzirenlerin de içebilceğini söylemişti...çok fazla c vitamini içeriyormuş.
:1ninca:
Canım fazla içme istersen fazla içmemen daha iyi bence
* Bitkisel çayların mide bulantısını azaltıcı yönde etki ettiği doğru mu?
Halk arasında bitkisel çayların bulantıya iyi geldiği söylense de ilaçlar gibi çaylar da bitkilerden yapılmıştır. Bu açıdan dikkatle içilmelidir. Papatya nane zencefil kuşburnu gibi bitki çayları hamilelerin dikkat ederek içmesi gereken bitki çaylarıdır.
Hamilelikte mide bulantısı - USLANMAM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?