2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben de bakmıştım o siteye ama dışarıdan siparişle şeker kurabiye çok pahalı oluyor o yüzden ben eminönünden tül alıp içine şeker koymayı düşünüyorum bebeğimin doğum tarihini ve adını yazıp bilgisayardan çıktı alıp yapıştırıcam bardaklara da süs yapıcam kendimce bişeyler yapmayı düşünüyorum işte

tatlım alıntı yap'ın yanında mQ var ona basıyorsun her alıntıda en son alıntı yapacağın yazıda da mQ ve alıntı yap'a basıyorsun okadar canımcım

ohhhh bea çok tşk ederim cnımcım.opuyorumnanaktan
anne listeden bende silerim bir iki taneyi..
AAAA NEDEMEK TABİİ CANIM AL BEN HEPİNİZE YOLLADIMMM:enbuyukkk:

tşk ederimm...

bende eminönüne gittim araştırdım çok güzel şeyler var biraz daha zaman geçsin bende kendim alıp yapıcam .. zaten kapı süsümü yaptım çok güzel oldu sıra şimdi şekerlerinde:)))

KIZIMIZIN İSMİ BELLİ OLDU SİZE SÖYLEMEYİ UNUTTUM HİLAL OLUCAK MELEĞİMİN ALLAH İZİN VERİRSE VE SİZE BULDUĞUM BAŞKA DİĞER İSİMLERİ DE YOLLUYORUM HALA İSİM DÜŞÜNENLERE İÇİN...:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::1hug:

Haslet Doğuştan gelen güzel huy
Hasret Ele geçirilemeyen bir şeye üzülmek - İç çekme, inleme, özlem
Hilal Ayın yay biçimindeki görünüşü, yeni ay, ayça
Hazal Haz duy, tad al anlamında, Kuruyup dökülen ağaç yaprakları
Feray Ay ışığı, ayın parlaklığı,ışıltı saçması.
Neval Talih, kader, kısmet - Bağış, ihsan
Selen Haber, müjde, havadis, kulakla duyulan, işitilen
Seray Ay gibi güzel
Zeren Kavrayışı güçlü, zeki – anlayışlı
Zeynep Değerli taşlar, mücevherler - Süs, bezek
Zümra Güzel, iyi ahlaklı - Zeki, bilgili kadın

ohhhh bea çok tşk ederim cnımcım.opuyorumnanaktan

anne listeden bende silerim bir iki taneyi..

tşk ederimm...

ne demek tatlımmm

bende eminönüne gittim araştırdım çok güzel şeyler var biraz daha zaman geçsin bende kendim alıp yapıcam .. zaten kapı süsümü yaptım çok güzel oldu sıra şimdi şekerlerinde:)))

becerikli annecik seni
kapı süsünü dışardan alıcam ben okadar beceremem sanırım bi gidip gezeyim bende başka sitelerden fikir çalıyorum bakınıp:kedi:

çok güzel bi isim canım ismiyle yaşasın inşallah kuzucuğun :ecrin_bebek:

Aklıma ne geldi istanbuldaki hanımlar doğum iznimiz aynı zamanda olsa da her birimiz birimizde toplanıp böyle bebeklerimize biseyler hazırlasak ne güzel olurdu....gelecek olan misafirlere verirdik eminönünden alırdık malzemeleri süper fikir ama nerdee hepimiz ayrı yerlerdeyiz ve kış ortasında hamile hamile yollarda mahvoluruz...

40 tl ye aldım ben tatlım
internette 50-60 tl arası
set olarak daha uyguna geliyor, yani en azından çanta almaktan kurtuldum :lepi:
sağol tatlım inş.
verdiğim linki incelemeni tavsiye ederim yenidoğan su bazlı pamuk mendil
annelerim yorumları çok etkileyici

ya kızlar bişey sorucam unutuyorum babam memleketten kuşburnu getirmişti annemde kaynatıp hazırlamış hergün bi bardak kuşburnu suyu içiyorum bi yararı yada zararı varmı bilen varsa aranızda normalde çok faydalı ama hamilelikde nasıl bilmiyorum netten baktım biraz ama pek bişey bulamadım

iyi fikirmiş :lepi: ama olması baya zor :çok üzgünüm:

CNM VALLA BEN DE LİSTE YAPMIŞTIM 1 AY ÖNCE EŞİM İLE BİRLİKTE AMA HERŞY DURDU ŞU AN NE ZMAN FIRSAT OLURSA O ZAMAN GİDİP YAPICAZ İNŞALAHamannnnnnnnnnnn bebeğim sağlıklı olsun hiç önemli değil

canım çok iyi yapıyorsun iç gönül rahatlığıyla çünkü daha geçenler de bir doktor domuz gribinden koruduğunu hamilelerin ve emzirenlerin de içebilceğini söylemişti...çok fazla c vitamini içeriyormuş.

ewt canım yorumların hepsi iyi bizde kullanırız ozaman
ben önce kendimde test ediyorum bi yakma ve acı hissedersem kullanırken bi daha kullanmıyorum fresh'n soft'u da beğendim deneyerek görücez artık bi doğsun da tombişlerimiz ayy heyecan yaptım birdenkaydirigubbakcemile2

:1ninca:
Canım fazla içme istersen fazla içmemen daha iyi bence

* Bitkisel çayların mide bulantısını azaltıcı yönde etki ettiği doğru mu?
Halk arasında bitkisel çayların bulantıya iyi geldiği söylense de ilaçlar gibi çaylar da bitkilerden yapılmıştır. Bu açıdan dikkatle içilmelidir. Papatya nane zencefil kuşburnu gibi bitki çayları hamilelerin dikkat ederek içmesi gereken bitki çaylarıdır.
Hamilelikte mide bulantısı - USLANMAM

sağoll canımmm valla içiyordum ama bi taraftanda tereddüt ediyordum çünkü normalde yararlı olupda hamileyken zararlı olan bi sürü bitki var hemen annemi arıyım biraz daha yapsın kaydirigubbakcemile5

tatlım günde bi küçük su bardağı içiyorum birde saf doğal katkı maddesi yok hatta şeker bile koydurmadım anneme
kafam karıştı şimdi fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…