Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım kıyamam yaaa.her perşembe bizim apartmana bi satıcı geitiriyor.istersen sana yollayabilirim alıp.ankarada halk pazarlarına bak istersen ben burda bazı pazarlarda gördüm belki ordada vardır.ama dediğim gibi bulamazsan ben yollarım rahat ol:)
güneş koruyucu kullanan arkadaşlar marka olarak ne kullanıyorsunuz.bebeğe zarar vermesin diye herşeyden sakınır oldum.içeriğindeki maddeler zarar verirmi diye korkuyorum.cappertone ve sebamed kullanıyorum şimdilik bilginiz varmı bu konuda.bir de yumurtaya eş değer bi besin varmı kızlar.ben zorla yiyorum maalesef hiç sevmiyorum.
Bana protein ağırlıklı beslen demişti doktorum. Belki tüp bebek olduğu içindir. Ama aksi gibi ben proteinden tiksiniyorum resmen. Et, balık, yumurta, yoğurt en sevdiğim seyler olmasına rağmen, şimdi adını duyunca midem bulanıyor. Baklagillerde de protein var. Artık biyerlerden bi şekilde karşılamak gerek ihtiyacı ama nasıl olcak bilmiyorum. Nerdeyse hergün yediklerimi çıkartıyorum. Acaba bebiş beslenebiliyor mu diye tedirgin oluyorum. Salı günü randevum var bakalım hayırlısı
Canım ulustaki hale baktınız mı pazarlara falan, marketlere ordan dağıtım yapılıyor ya vardır belki. Bir de migros, carefour gibi büyük marketlerde olabilir bence. İnşallah bulursunuz. Aksi halde karadutlu dondurma falan var.Ya da meyve suyu varsa Ondan alıp, en azından biraz nefsini köreltir, tadını alırsın.
Benim ilk ayvaya aşermiştim. Ama hala bulamadık. Eşim meyve suyunu, reçelini almış ama az da olsa tadını alsam da, aklım hala meyvesinde
Sinpac Canım ulustaki hale baktınız mı pazarlara falan, marketlere ordan dağıtım yapılıyor ya vardır belki. Bir de migros, carefour gibi büyük marketlerde olabilir bence. İnşallah bulursunuz. Aksi halde karadutlu dondurma falan var.Ya da meyve suyu varsa Ondan alıp, en azından biraz nefsini köreltir, tadını alırsın. reçeli de vardır belki marketlerde.
Benim ilk ayvaya aşermiştim. Ama hala bulamadık. Eşim meyve suyunu, reçelini almış ama az da olsa tadını alsam da, aklım hala meyvesinde[/QUOTE]
canım tam günün valla.pazar günü şehrin merkezinde macur pazarı kuruluyor.orda var karadur uğra mutlaka boş dönmezsin hayırlısıyla.haberdar et bizide öptm
Gaz sanisiyla Dr gittim ben makata çok Ağrı girdi o günde mercimek çorbası içmiştim Dr bida mercimek fasulye nhout yeme dedi karpuz yi dedi birde duphalac verdi çok sükur gecti
Vuslat canı. Akıntı normal bende sordum birde biz progesteron kullandınız için daha sarı olabilirmiş benimde tüp :)
inş canımcım,:Saruboceq:hakikaten çok heyecan verici bi durum,ellerim titriyodu,doktoruda panik yaptırdım,sayemde:kedi:doktor bey kötü şeyler söylemeyin falankaydirigubbakcemile3gözlerimi kapadım,ee kalp atımlarını göremedim dolayısıyla,doktorumda aç gözlerini bak kalbi atıyo dedi,.çok mutlu oldumkaydirigubbakcemile2 hihoyyyt delikafadulden :sm_cool: :teytey: