• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
Kızlar kesin cinsiyet hesaplama buldum daha hiç yanlış çıkmadı kan değişimine göre belki bilen vardır aranızda tahmin isteyen varsa beni etiketleyip kendinin eşinin ve çocuğun doğum ayını ve yılını yazsın 😍
Benim mayıs 1998 eşim eylül 1998 bebiş temmuz 2026 bakar mısınız lütfeeen🌸

Neye göre bakıyorsun ya doğru olmasını çok isterim 😂

Kan değişimi diye bi olay var canım doğum tarihinden 3 er yıl sayarak iniyorsun erkekte 4 er yıl sayıyorsun en son döngü hangisindeyse onun cinsiyeti çıkıyor çoğunluk doğru çıktı bazen şaşmalar oldu ama %80 falan diyebilirim 😂

Kızlar içinizde hamilelikte troid düşük çıkan varmı ve doktorunuz ne dedi olan varsa yazabilir misiniz tsh 0.0214

KIZLAR TAKVİME EKLENMEYEN ATLADIĞIM VAR MI EKLEYELİM HEPİMİZİN KESELER KALPLER BELLİ OLSUN HAYIRLISIYLA YENİDEN DÜZENLER EKSİKLERİ DOLDURUR GÜZELLEŞTİRİRİZ 😍💞

Kan değişimi diye bi olay var canım doğum tarihinden 3 er yıl sayarak iniyorsun erkekte 4 er yıl sayıyorsun en son döngü hangisindeyse onun cinsiyeti çıkıyor çoğunluk doğru çıktı bazen şaşmalar oldu ama %80 falan diyebilirim 😂
Bende tam tersi biliyorum kadınlarda 4 yıl erkeklerde 3 yıl
Ama hurafe gibi bir şey yani

Kızlar kesin cinsiyet hesaplama buldum daha hiç yanlış çıkmadı kan değişimine göre belki bilen vardır aranızda tahmin isteyen varsa beni etiketleyip kendinin eşinin ve çocuğun doğum ayını ve yılını yazsın 😍
Ben aralık 1989
Eşim mayıs 1989
İkizlerim beklenen haziran 2026 fakat mayısta doğarlar her şey yolunda giderse 🙏

P Prettywomaan benim içinde hesap yapabilir misin 😍

Merhaba kızlar bir şey sorabilir miyim?
14 ekimde 449 olan değerim 24 ekim bugün 18.400 çıktı. Bu artış yüksek mi acaba? İkiz gebelik olabilir mi?

Back
X