- 22 Kasım 2015
- 973
- 900
- 103
- 31
- Konu Sahibi Prettywomaan
- #1.221
Ay özür yaAşkım tabolya eklemem için yazmış cinsiyet tahmini için doğum ayı yılı istemiştim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay özür yaAşkım tabolya eklemem için yazmış cinsiyet tahmini için doğum ayı yılı istemiştim![]()
Benim mayıs 1998 eşim eylül 1998 bebiş temmuz 2026 bakar mısınız lütfeeenKızlar kesin cinsiyet hesaplama buldum daha hiç yanlış çıkmadı kan değişimine göre belki bilen vardır aranızda tahmin isteyen varsa beni etiketleyip kendinin eşinin ve çocuğun doğum ayını ve yılını yazsın![]()
KızBenim mayıs 1998 eşim eylül 1998 bebiş temmuz 2026 bakar mısınız lütfeeen![]()
Ayy ben de ben deee
Neye göre bakıyorsun ya doğru olmasını çok isterim
Ben Çin takvımıne baktım kız çıktı bacım ama bu arkadaş erkek dedıNeye göre bakıyorsun ya doğru olmasını çok isterim![]()
Seninde kız canımAyy ben de ben deee
Ben ağustos 1996 eşim ağustos 1999 bebek temmuz 2026
Neye göre bakıyorsun ya doğru olmasını çok isterim![]()
Çin takvimi bende çevremde kimsede tutmadı ya bende farklı arayışlara girdimBen Çin takvımıne baktım kız çıktı bacım ama bu arkadaş erkek dedı![]()
Takvim nerde göremedimKIZLAR TAKVİME EKLENMEYEN ATLADIĞIM VAR MI EKLEYELİM HEPİMİZİN KESELER KALPLER BELLİ OLSUN HAYIRLISIYLA YENİDEN DÜZENLER EKSİKLERİ DOLDURUR GÜZELLEŞTİRİRİZ![]()
Listeyi neye göre yapıyorsunuz ben cuma günü doktora gideceğim hiçbir şry bilmiyorum :)KIZLAR TAKVİME EKLENMEYEN ATLADIĞIM VAR MI EKLEYELİM HEPİMİZİN KESELER KALPLER BELLİ OLSUN HAYIRLISIYLA YENİDEN DÜZENLER EKSİKLERİ DOLDURUR GÜZELLEŞTİRİRİZ![]()
Takvim nerde göremedim
Listeyi neye göre yapıyorsunuz ben cuma günü doktora gideceğim hiçbir şry bilmiyorum :)
Doktora gidince yazayım inşallah hayırlısıyla..İlk sayfaya bakın kızlar göreceksiniz takip tablomuz orada oradaki bilgileri beni etiketleyerek yazarsanız haziran takvimine ekler beraber takip ederiz süreçlerimizi heyecanlarımızı![]()
Canım tabloyu sata göre sıralayabiliyorsan cok güzel olurİlk sayfaya bakın kızlar göreceksiniz takip tablomuz orada oradaki bilgileri beni etiketleyerek yazarsanız haziran takvimine ekler beraber takip ederiz süreçlerimizi heyecanlarımızı![]()
Bende tam tersi biliyorum kadınlarda 4 yıl erkeklerde 3 yılKan değişimi diye bi olay var canım doğum tarihinden 3 er yıl sayarak iniyorsun erkekte 4 er yıl sayıyorsun en son döngü hangisindeyse onun cinsiyeti çıkıyor çoğunluk doğru çıktı bazen şaşmalar oldu ama %80 falan diyebilirim![]()
Ben aralık 1989Kızlar kesin cinsiyet hesaplama buldum daha hiç yanlış çıkmadı kan değişimine göre belki bilen vardır aranızda tahmin isteyen varsa beni etiketleyip kendinin eşinin ve çocuğun doğum ayını ve yılını yazsın![]()