2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ne kadar mal oluyor yani özel oda ile birlkte sen gidip gördünmü, drun kim? temizlik ilgi falan nasıl

Selam arkadaslar hastanelerden konusmusunuz bende kararsızım gel gıtler yasıyorum ozel ıle dewlet hastanelerı arasında ama dewlet sanırım ılk bebek oldugu ıcın bıde normal dogum ıstedıgım ıcın daha agır basıyor ozel hastaneler dırek sezeyena baswuruyor acaba merak edıyorum normal olan seyler neden onlara anormal gelıyor ve olanakları zorlamıyorlar o kadar da para alıyorlar

Benim sıze bı sorum olacak ozel odayı acaba doguma gıttıgın gun mu tutuyorsun yoksa daha onceden mı bılgısı olan war mı bıde dewlet hastanelerınde belırlı saatlerde zıyaretcı kabul edıyorlar ozel oda olunca bu kural degısıyormu ?

zeliş hemşerim senle konuşmuştuk dimi bunu daha önce hastaneyi felan sen kime gidiyordun canım unuttum ben

ben burda selinusunda dediği gibi devlet doğum hastanesi var orda yapıcam doğumumu selincim doktorum da belki duymuşsundur adını önceden ssk hastanesine bakıyodu şimdi doğuma geçti gülseren dinç eşi tıp fakültesinde radyolog hasan dinç...

Daha önceden ayarlıyorsun özel odayı we dewlet hastanelerinde dolu oluyor genelde yer olursa alabiliyorsun

bilmem mi düğünümde altın bile taktı o bana opuyorumnanaktan

iyi akşamlar kimsecikler kalmamış ama hastanelerden bahsetmişsiniz
ben gata da doğum yapıcam Allah nasip ederse ve orada doğum yapan komşularımın hepsi çok memnun ve hepside normal doğum biri kendi isteğiyle sezeryan yaptırmış sdece
bir komşum var öğretmen istese özelde yapabilirmiş ama oda zeynep kamil'i tercih etmiş sebebide özele gidiyordum daha 7. ayımda sezeryan dediler diyo sonra zeynep k. le gittim durumunun normal olduğunu söylemişler ve oda normal doğum yapmış
devlet hastanelerinde normal doğum oranı daha yüksek bunun birçok sebebi var
bunlardan birincisi daha tecrübeliler özellikle doğum hastaneleri çünkü daha fazla normal doğum yaptırıyorlar
özelde dr.lar alışmış sezeryana normal doğumu unutuyorlar neredeyse
yani daha birçok sebep
tamam özeldeki hizmet yok belki ama binlerce anne devlet hastanesinde doğum yapıyor

ya en güzeli normal doğum ama ben çok korkuyorum bebeğim için ne bileyim bişi olur diye ama rabbim hayırlısını nasib etsin

ya en güzeli normal doğum ama ben çok korkuyorum bebeğim için ne bileyim bişi olur diye ama rabbim hayırlısını nasib etsin

canımcım korkuları hepimiz yaşıyoruz Rabbim verir gücünü sabrını ben sezeryan istemiyorum ama olursada yapacak birşey yok
Allah hepimizin yardımcısı olsun hakkımızda hayırlısı olur inşallah hem bizim için hem bebişlerimiz için

slm kızlarrrrrrrrr,ben bugün çok eğlendim,kocişim gezdirdi beni,bana cicide aldı yemekte ısmarladı,çok güseldi bugün valla,pek bi mutluyumherkeste olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…