2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF Suresi okunur.
Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.
Ahlakı güzel olması için ıNSAN-ıBRAHıM Suresi okunur.
ılk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHı VE BıHAMDıHı okunur.
9 ay boyunca 71 tane ENBıYA SURESı okunur.
Doğumu Kolaylaştırsın diye ınşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur.
Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.
Ateşli Hastalık olmaması için Ali ımran Suresi okunur.
Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali ımran Suresi 83. ayeti okunur.
Bol bol Yasin okunur.
Terfice, tüncina hatimleri okunur.(alıntıdır)

DELİ OLCAM YAAAA ocak anneleri sezaryenle doğuma dewam ediyor allahım bu nasıl bişey yaaaa şubat annelerindende bi kadın 1 ay erken doğurmuş we dewlet hastanesinde doğurmuş normal doğumla, dewlet hastanesi doğurtabiliyo ama özellerde aksilik çıkıyo nedense!!!!!!

ee canım para alıyor özel hastaneler ama geçen gün haberlerde söylüyorlardı türkiyede git gide sezeryanla doğum yapan hamileler çoğalmaya başlamış falan diye devlet buna bir çözüm bulacakmış ama nasılll

tabi tabi kesin bulur çözüm ne çözüm bulacak dewlet o sezeryana aldıklarına söyledikleri sebepleri dewletede söliyckler doğum yoluna girmedi, suyu bitti, kordon dolandı w.s.w.s. bnce bizde sezaryen doğuma da hazırlıklı olsak iyi olcak ama bu haksızlık ben karnımı kestirmek istemiyorum yaaa:sinifsinif:

nedensee ?? :mymeka:

ben sırf bu sebeple bunca zamandır alıştığım doktorumu bırakıp devlete başladım, napalım boshayallersmile

nedensee ?? :mymeka:

ben sırf bu sebeple bunca zamandır alıştığım doktorumu bırakıp devlete başladım, napalım boshayallersmile

off ya dewletteki muameleden hijyenden yana birazcık içim rahat olsa hiç düşünmicem hangi hastaneye gidiorsun gamzecim?

canım bende doğumumu nasipse devlette yapıcam ilk oğlumuda bundan 5.5 sene önce devlette yapmıştım önemli olan doktorun işinde iyi olması ben başından beri devlet hastanesine bakan doktora gidiyorum onlarda sezeryanda para alıyo ama çok cüzi bir miktar benden 300 milyon alıcak konuştuk onu ama muayne ücretleri biraz pahalı 150 milyon...

zeliş hemşerim senle konuşmuştuk dimi bunu daha önce hastaneyi felan sen kime gidiyordun canım unuttum ben

günaydıııııınnn ciciosssslarr...burda süper bi hava var bugün tadını cıkarmak istiyoruum...bu arada sezeryan bende istemiorum bi sorun cıkmadıkca..

off ya dewletteki muameleden hijyenden yana birazcık içim rahat olsa hiç düşünmicem hangi hastaneye gidiorsun gamzecim?
Ben de tedirginim aslında ama yengem ve bir arkadaşım gittiğim hastanede doğum yaptı ve memnun kaldılar, o beni biraz rahatlatıyor..
Hatta yengem ufak bir fark vererek tek kişilik özel odada kaldı.
Çapa Üniv.Hast. hasretçim süprizzzzz
Sanırım sen devlette görev yapan bir doktorun özel muayenehanesine gidiyorsun zelişçim
Hangi hastanede olacak?

Ayrıca ben doktorumu seçemicem, en kötüsü de bu
Kim denk gelirse artık bilmiyorumkismile

sanıyorum zeliş doğum hastanesinde yapacak benim gibi burada fazla seçeneğin yok dimplecim ve buranın devleti emin ol çok iyi günlük 35 tl ye özel odanı da alıyorsun küvözü ve yeni doğan yoğun bakımı zaten bizim hastaneden gitti oraya hepsi tanıdık o nedenle ben de orayı tercih ettim

ama istanbul ankara gibi şehirlerde siz haklısınız özel hastane gerekebilir ama üniversite hastaneleri de çok iyi bence özelden önce oralara da bakabilirsiniz

çok iyiymiş gerçekten
çapa üniv. hast.nde de 50 tl ydi özel oda
iyi sevindim sizin adınıza kaydirigubbakcemile5
ama istanbul ankara gibi şehirlerde siz haklısınız özel hastane gerekebilir ama üniversite hastaneleri de çok iyi bence özelden önce oralara da bakabilirsiniz
bakalım ben geçen hafta başladım işte fisfisfis
hayırlısı inş .

çok iyiymiş gerçekten
çapa üniv. hast.nde de 50 tl ydi özel oda
iyi sevindim sizin adınıza kaydirigubbakcemile5

bakalım ben geçen hafta başladım işte fisfisfis
hayırlısı inş .

inşallah memnun kalırsın dimplecim buranın üniversite hasatnesine gitmeyi ben de isterdim ama orda tanıdığım kimse yok şimdiki dr um arkadaşım ayıp olurdu zaten başkasına gitseydim

inşallah memnun kalırsın dimplecim buranın üniversite hasatnesine gitmeyi ben de isterdim ama orda tanıdığım kimse yok şimdiki dr um arkadaşım ayıp olurdu zaten başkasına gitseydim
inşaallah selincim :1hug:
tanıdık varsa tabi ona gitmek daha mantıklı
ben öyle rastgele gidiyorum

canım benim cook tesekkur ederım, allahtan saglımız yerınde hicbir sorun yok...
basımızın gozumuzun sadakası olsun dıyelım artık, zaten yapacak baska da birsey yok kiboshayallersmile
canım çokk üzüldüm.ama merak etme Allah buna sebep olanın yanına bırakmaz.sen sıkma kendini geçmiş olsun.o paranın çıkacağı varmış.

hastane doktor demeyin banaklavakadar doluyum ki bu konuda.kendi doktorumdan memnunum ama özel hastane olduğu için doğum konusunda sıkıntılıyım.normali suni sancıyla yaptırıyorlar buda hastayı sezeryana mecbur etmek için yapılan bir oyun.ama bunun haricinde herşey güzel.devlet hastanesinin kendisi temiz ve güzel.ama doğum servisini kendi binasından 10 dakika uzaklıktaki ek binasına taşıdı ve orası berbattt.doktorlar bile karşı çıktı ama sonuç vermedi.pis eski ve herşey özensiz.tek kişilik odası var güya rahat olsun diye ama hakkaten tek kişilik ikinci bir insana yer yok.ayrıca devletteki doktorların özelinede gitsen normal doğuma girmiyorlar.doğuma hastabakıcılar bile giriyor.başkada hastane yok zaten.yani anlayacağınız doğumuma iki ay kaldı ama ben hala net değilim.birdahaki sefere özeldeki doktorumla konuşacağım.ben suni sancı ile değil kendi sancımla gelsem ne olacak diyeceğim.bakalım belki bir çıkar yol buluruz.ayy ne uzun yazdım dedim ya pek dertliyim ben bu konuda:bbo:.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…