- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #32.341
DELİ OLCAM YAAAA ocak anneleri sezaryenle doğuma dewam ediyor allahım bu nasıl bişey yaaaa şubat annelerindende bi kadın 1 ay erken doğurmuş we dewlet hastanesinde doğurmuş normal doğumla, dewlet hastanesi doğurtabiliyo ama özellerde aksilik çıkıyo nedense!!!!!!
nedensee ?? :mymeka:DELİ OLCAM YAAAA ocak anneleri sezaryenle doğuma dewam ediyor allahım bu nasıl bişey yaaaa şubat annelerindende bi kadın 1 ay erken doğurmuş we dewlet hastanesinde doğurmuş normal doğumla, dewlet hastanesi doğurtabiliyo ama özellerde aksilik çıkıyo nedense!!!!!!
nedensee ?? :mymeka:
ben sırf bu sebeple bunca zamandır alıştığım doktorumu bırakıp devlete başladım, napalım boshayallersmile
DELİ OLCAM YAAAA ocak anneleri sezaryenle doğuma dewam ediyor allahım bu nasıl bişey yaaaa şubat annelerindende bi kadın 1 ay erken doğurmuş we dewlet hastanesinde doğurmuş normal doğumla, dewlet hastanesi doğurtabiliyo ama özellerde aksilik çıkıyo nedense!!!!!!
canım bende doğumumu nasipse devlette yapıcam ilk oğlumuda bundan 5.5 sene önce devlette yapmıştım önemli olan doktorun işinde iyi olması ben başından beri devlet hastanesine bakan doktora gidiyorum onlarda sezeryanda para alıyo ama çok cüzi bir miktar benden 300 milyon alıcak konuştuk onu ama muayne ücretleri biraz pahalı 150 milyon...
günaydıııııınnn ciciosssslarr...burda süper bi hava var bugün tadını cıkarmak istiyoruum...bu arada sezeryan bende istemiorum bi sorun cıkmadıkca..
Ben de tedirginim aslında ama yengem ve bir arkadaşım gittiğim hastanede doğum yaptı ve memnun kaldılar, o beni biraz rahatlatıyor..off ya dewletteki muameleden hijyenden yana birazcık içim rahat olsa hiç düşünmicem hangi hastaneye gidiorsun gamzecim?
Sanırım sen devlette görev yapan bir doktorun özel muayenehanesine gidiyorsun zelişçimcanım bende doğumumu nasipse devlette yapıcam ilk oğlumuda bundan 5.5 sene önce devlette yapmıştım önemli olan doktorun işinde iyi olması ben başından beri devlet hastanesine bakan doktora gidiyorum onlarda sezeryanda para alıyo ama çok cüzi bir miktar benden 300 milyon alıcak konuştuk onu ama muayne ücretleri biraz pahalı 150 milyon...
Ben de tedirginim aslında ama yengem ve bir arkadaşım gittiğim hastanede doğum yaptı ve memnun kaldılar, o beni biraz rahatlatıyor..
Hatta yengem ufak bir fark vererek tek kişilik özel odada kaldı.
Çapa Üniv.Hast. hasretçim süprizzzzz
Sanırım sen devlette görev yapan bir doktorun özel muayenehanesine gidiyorsun zelişçim
Hangi hastanede olacak?
Ayrıca ben doktorumu seçemicem, en kötüsü de bu
Kim denk gelirse artık bilmiyorumkismile
çok iyiymiş gerçektensanıyorum zeliş doğum hastanesinde yapacak benim gibi burada fazla seçeneğin yok dimplecim ve buranın devleti emin ol çok iyi günlük 35 tl ye özel odanı da alıyorsun küvözü ve yeni doğan yoğun bakımı zaten bizim hastaneden gitti oraya hepsi tanıdık o nedenle ben de orayı tercih ettim
bakalım ben geçen hafta başladım işte fisfisfisama istanbul ankara gibi şehirlerde siz haklısınız özel hastane gerekebilir ama üniversite hastaneleri de çok iyi bence özelden önce oralara da bakabilirsiniz
çok iyiymiş gerçekten
çapa üniv. hast.nde de 50 tl ydi özel oda
iyi sevindim sizin adınıza kaydirigubbakcemile5
bakalım ben geçen hafta başladım işte fisfisfis
hayırlısı inş .
inşaallah selincim :1hug:inşallah memnun kalırsın dimplecim buranın üniversite hasatnesine gitmeyi ben de isterdim ama orda tanıdığım kimse yok şimdiki dr um arkadaşım ayıp olurdu zaten başkasına gitseydim
canım çokk üzüldüm.ama merak etme Allah buna sebep olanın yanına bırakmaz.sen sıkma kendini geçmiş olsun.o paranın çıkacağı varmış.canım benim cook tesekkur ederım, allahtan saglımız yerınde hicbir sorun yok...
basımızın gozumuzun sadakası olsun dıyelım artık, zaten yapacak baska da birsey yok kiboshayallersmile
tabi tabi kesin bulur çözüm ne çözüm bulacak dewlet o sezeryana aldıklarına söyledikleri sebepleri dewletede söliyckler doğum yoluna girmedi, suyu bitti, kordon dolandı w.s.w.s. bnce bizde sezaryen doğuma da hazırlıklı olsak iyi olcak ama bu haksızlık ben karnımı kestirmek istemiyorum yaaa:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?