- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #32.321
bizim hastanede bezi pedi weriormuş ama hastane çıkışıda weriomu acaba walla bilemedim onu hangi hastane senin?
bide yıkanmışmı acaba hastane çıkışları yoksa kutudan çıkarıpmı giydiriyolar
yani bu 13ün içindede sen warsın ölemialsanaalsanasmile niye dolandırttınız oteli bakem
Bana bak kızım alsanaalsanasmile iyi misin senn, boyle salaklar icin neden canını sıkıyorsun, bu devletin oldugu her yer de bole, neden gidiyorsun saglık ocagına baslıcam onlara yaaaaa guclubacismileklava:
o hemsireyi sen bana bi yolla bi guzel elimden gecireyim, zaten sinirliyim fena halde ondan cıkarayım sinirimi,
offf kızlar yaaaaaa mafoldumben
bizim sucumuz olmayan birseyden otürü maaslarımızdan toplamda 1170 tl kesinti yapılacak, adamın teki oteli 15 milyar dolandırdı, rezervasyonu yapan ve ıcınde parmagı olan toplam 13 kısıden alacaklar parayııı cok moralım bozuk cookkk mafoldumben
ulannnklava: hep resepsiyonun halt yemesi, adam onlerine geliyor para almıyorlar adamdan,, otelde cok battı yaa 15 milyarla, gecede sadece odalardan en az 150 milyar kazanıyorrrr klava: cok sinirliyim..
ama alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demislerrrrlmaz:
ulannnklava: hep resepsiyonun halt yemesi, adam onlerine geliyor para almıyorlar adamdan,, otelde cok battı yaa 15 milyarla, gecede sadece odalardan en az 150 milyar kazanıyorrrr klava: cok sinirliyim..
ama alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demislerrrrlmaz:
sagolun kızlarrr yaaaa, yok zaten kararlıyım, dogum paramı da alcam, sonra tazmınatımı alcam 5 ay sonra vurcam bunlara tekmeyi :1ninca:kötükedihüsoÇok üzgünüm çoook:jeyyar:
Canım geçmiş olsun...
Adamı arayıp istediler mi?
Canım adam almanya da , adam telefonlarını acıyor, gelicem ödicem dior ama tam 3 aydır gun verip gelmiyormus, en sonunda gitmisler adamın adresine muhtarlıgına kadar....
adamı bekleyen icra kagıtları muhtarlıkta beklıomus...
yani o iste yaşşş bilmiyorumkismile
handecim çok üzüldüm yaa valla çok geçmiş olsun bebişinin rızkını alıyorlar yanlarına kalmasın
kıslar bu arada bizim apartmanda bi komşum daha hamile 6haftalıkmış demin öğrendim çok severim o komşumu oda sorunsuz sağlıklı bi hamileli geçirir inşallah
böylece apartmandaki hamile sayısı 4 oldu
Allah o adamın yanına bırakmaz inşallah...
yıka kurula pudra sür kuru tutmaya özen göster işe gidiyorsan arada çorap değiştir canımKızlar,
benim bir sorunum var, bu konuda önerilerinizi bekliyorum...
Eve temizliğe gelen bayanlardan biri ayağının kaşındığını söylüyordu, sanırım ondan ayak mantarı kaptım:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Şu anda kaşınmaktan ölüyorum... Doktora gittim trosyd krem ile Oceral sprey verdi... Ayaklarımı yıkayıp sürüyorum, ama inanılmaz kaşınıyor ve geçmedi...
Bildiğiniz iyi gelen birşey var mı?
Bu karınla iki kat olup kaşınmak inanılmaz rahatsız edici...
Bildiğiniz iyi gelen birşey varsa lütfen söyleyin... Kaşınmaktan depresyona girecek hale geldim...
çok şanslısın bebeğinin arkadaşları olacakhandecim çok üzüldüm yaa valla çok geçmiş olsun bebişinin rızkını alıyorlar yanlarına kalmasın
kıslar bu arada bizim apartmanda bi komşum daha hamile 6haftalıkmış demin öğrendim çok severim o komşumu oda sorunsuz sağlıklı bi hamileli geçirir inşallah
böylece apartmandaki hamile sayısı 4 oldu
alt kattakide düşünüyo bakalım belki oda bi müjde verirsagol canım benim... ben de ona üzülüyorum yaa, hamile halinle calıs didin... aldıgın mükavata bak...
vayyy hamişler apartmanı oldunuz deseneee laelaelaelaelae
yıka kurula pudra sür kuru tutmaya özen göster işe gidiyorsan arada çorap değiştir canım
çok şanslısın bebeğinin arkadaşları olacak
HANDECİM, evden kolay kolay girmem, bu akşam eşim geç gelcek bir bakayım dedim, bunu duyacakmışım...
Çok üzüldüm canım yaaa...
Ama kimenn hakkı kimsede kalmaz, çıkar o pis dolandırıcıdan bunun acısı.
Sen üzme kendini, bebeğin kat bekt kısmetiyle gelecek zaten inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?