2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ulannn klava: hep resepsiyonun halt yemesi, adam onlerine geliyor para almıyorlar adamdan,, otelde cok battı yaa 15 milyarla, gecede sadece odalardan en az 150 milyar kazanıyorrrr klava: cok sinirliyim..
ama alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demislerrrr lmaz:

üff kötü olmuş canım yaa..neden sizde kesiyolar ..pinti oluyor bunların hepsi..

Gecmıs olsun canım wardır herseyde bı hayır dıcem ama kafamçokkarıştı takma kafana hersey olucana warır

]
mazlum sen mi oluyosun bu durumda:roflol: neyse üzme kendini 5 katı geri gelir inşallah sana gani gani:)

sagolun kızlarrr yaaaa, yok zaten kararlıyım, dogum paramı da alcam, sonra tazmınatımı alcam 5 ay sonra vurcam bunlara tekmeyi :1ninca:kötükedihüsoÇok üzgünüm çoook:jeyyar:

Canım geçmiş olsun...
Adamı arayıp istediler mi?

Canım adam almanya da , adam telefonlarını acıyor, gelicem ödicem dior ama tam 3 aydır gun verip gelmiyormus, en sonunda gitmisler adamın adresine muhtarlıgına kadar....
adamı bekleyen icra kagıtları muhtarlıkta beklıomus...
yani o iste yaşşş bilmiyorumkismile

handecim çok üzüldüm yaa valla çok geçmiş olsun bebişinin rızkını alıyorlar yanlarına kalmasın

kıslar bu arada bizim apartmanda bi komşum daha hamile 6haftalıkmış demin öğrendim çok severim o komşumu oda sorunsuz sağlıklı bi hamileli geçirir inşallah
böylece apartmandaki hamile sayısı 4 oldu

Herkese iyi akşamalr cicler kısmına bebeişimin kıyafetlerini ekledimmmmmm görmek isteyenler olursa :):):):):)))) gerçi çok kötü çıkmış ama :):):):)

Allah o adamın yanına bırakmaz inşallah...

sagol canım benim... ben de ona üzülüyorum yaa, hamile halinle calıs didin... aldıgın mükavata bak...
vayyy hamişler apartmanı oldunuz deseneee laelaelaelaelae

yıka kurula pudra sür kuru tutmaya özen göster işe gidiyorsan arada çorap değiştir canım
çok şanslısın bebeğinin arkadaşları olacak

Kızlar az once öksürük tuttu ardındanda yedıklerımı cıkardım ama suan warla yok arasıyım bıras uzanım kendımı ıı hıssetmıyorum kendınıse ıı bakın cok opüyorum sızı

HANDECıM, evden kolay kolay girmem, bu akşam eşim geç gelcek bir bakayım dedim, bunu duyacakmışım...
Çok üzüldüm canım yaaa...
Ama kimenn hakkı kimsede kalmaz, çıkar o pis dolandırıcıdan bunun acısı.
Sen üzme kendini, bebeğin kat bekt kısmetiyle gelecek zaten inşallah...

Selam kizlar,
Uzun zamandir nete girmiyordum bugüne nasipmis.
Bi bakayim dedim bizim kizlar nasil.
Hepinize mutlu, saglikli ve bol parali yeni bir yil dilerim.
Karniniz büyümüstür eminim.
Benimde büyüdü opuyorumnanaktan
Hamileligim idrar yollari enfeksiyonundan haric iyi gidiyor.
Oda havanin soguklugundan olsa gerek.
Almanyada oldum olali böyle soguk görmedim kizlar.
2 hafta icinde 2-3 kez kar yagdi yarin yine yagacak.
Hep dereceler eksi, 0 derece bile olmuyor :kedi:
Allah yardimcimiz olsun ne diyeyim.

Bebisimin tekmelerini artik gözümle bile görüyorum cok tuhaf.
Az kaldi yüzdük yüzdük sonuna yaklasiyoruz.
Ha gayret kaydirigubbakcemile5

sagol canım benim... ben de ona üzülüyorum yaa, hamile halinle calıs didin... aldıgın mükavata bak...
vayyy hamişler apartmanı oldunuz deseneee laelaelaelaelae
alt kattakide düşünüyo bakalım belki oda bi müjde verir

yıka kurula pudra sür kuru tutmaya özen göster işe gidiyorsan arada çorap değiştir canım
çok şanslısın bebeğinin arkadaşları olacak

öyle olacak gerçekten canım

canım benim cook tesekkur ederım, allahtan saglımız yerınde hicbir sorun yok...
basımızın gozumuzun sadakası olsun dıyelım artık, zaten yapacak baska da birsey yok kiboshayallersmile

Günaydııınnn mirmirmirmir

Ohhh hepiniz uyuyorsunuzdur tabi bu saatte boshayallersmile
Midem berbat yaa mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…