- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #32.381
kız gerçektenmi nerden tanışıyosunuz ben çok memnunum ondan sencede branşında iyimi...
ama yatışın yapılmadan verilmiyor özel oda erken bakman bişeyi değiştirmez canımAnladım canım cok tesekkurler Şeniz o zaman benım en yakın zamanda gıdıp bı bakmam lazım
pazar sabahının ilk günaydını bendne gelsin.. dükkana çıktım pijamalarlayım şuan öyle bi bakıp ewe kocişimin kollarıan geri döneceğim bugün we yarın izinli eşim bol bol dinleneceğim o dükkana bakacak, şimdi elemöanlar war işlerde yoğun değil ewde yatak keyfi yapmaya dewam hepinizi öpüorummm sonrada gezmeye gideriz
günaydın
nbr dün gelemedin
İyidir Mutlu...
Dün gelmeyi çok istedim ama mobilyacılar akşam 5 te geldi :çok üzgünüm:
5 e kadar ben de evde çakıldım...
canım yaa hala düzelemedinmi? dikkat et bol bol c witamini alne güzel ooohh ben de nezleyle boğuşuyorum burnum tıkalı halsizim öksürüyom hiç keyfim yok senağlama
tüh bizde 4te ayrıldık aslında zamanlama iyiymiş ev uzakmıydı
geldimi mobilyalar atsana resmini
tüh bizde 4te ayrıldık aslında zamanlama iyiymiş ev uzakmıydı
geldimi mobilyalar atsana resmini
pazar sabahının ilk günaydını bendne gelsin.. dükkana çıktım pijamalarlayım şuan öyle bi bakıp ewe kocişimin kollarıan geri döneceğim bugün we yarın izinli eşim bol bol dinleneceğim o dükkana bakacak, şimdi elemöanlar war işlerde yoğun değil ewde yatak keyfi yapmaya dewam hepinizi öpüorummm sonrada gezmeye gideriz
ne güzel ooohh ben de nezleyle boğuşuyorum burnum tıkalı halsizim öksürüyom hiç keyfim yok senağlama
kızlar slm
dün bütün gün eminönünde gezdim bugün çok ağrım var gezerken hiçbirşey anlamadım valla bacaklarım ve kalçam çok ağrıyo bugünü dinlenerek geçiricem ...
istanbulda yaşayanlar ve istanbulu bilenler bilir eminönünde havuzlu han var bebek eşyaları satan dün orayada gittim bol bol alışveriş yaptım fiyatlarıda iyiydi
buarada bebek şekeri ve oda süsü almak isteyenler için bir haber vereyim havuzlu hanın içinde bir dükkan var kampanya yapmış
50 tane bebek şekeri (şeker hariç)
kapı süsü
kapı tülü
sepet
takı yastığı
hoşgeldin yazısı
toplam 100 lira
ilgilenen arkadaşlar olur belki
ben birçok dükkanı gezdim fiyat uygundu güzel şeylerde vardı bilginiz olsun....
Mobilyalar babyhope... Odayı iyice yerleştireyim, o zaman koyacağım resmini... Daha yerleştiremedim...
Ev yakındı, Ümitköyde ama, evlendiğimden beri arabam yok, eşim de arabayla işe gitmişti...:çok üzgünüm:
Dolmuş, otobüste zor oluyor, bildiğin gibi :çok üzgünüm:
Neyse siz neler yaptınız?
Teşekkür ederim canım...hks güsseeelll pazarlar..bugün esmle bol bol rersım ceknmek ıstıorum daha nerde bulcam bu göbüşüopuyorumnanaktan..eklerım hatta..herkese muccccccccccccccccccccccck..bu arada selınıus coook gecmış olsuun canım..sınpac ııyı günlerde kullan ..
tünaydın kıslarr iyi pazarlar benim kocişim yine nöbetci ve yine yalnızımmafoldumben
[canım hayırlı olsun güle güle büyüsün bebişin odasında
dün buluştu dimi ankaralı annecikler nasıldı acababoshayallersmile
Teşekkür ederim canım...
Ben de foto cektirmek istiyorum artık....
Canım, malesef ben katılamadım bulusmaya... Evde mobilya bekledim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?