2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet canımmm bende cumartesi evin ince temizliği bende de var daha doğrusu hani süslemelerim yapıalcak incik cıncıkları yerleştiremedi annemelr ben gidip onalrı yapacğım cumartesi günü pazar eşim birlikte yapalım alışverişi nasılsa yemeği annemlerde yeriz ddiği içinb alışverişi bıraktım... işyeri iizn verrir ise pazartesi den cumaya inşallah bende işte olmayacağımmmm :):):):)))

ya evi özlemek varya hemde nasıl bilemezsin heryerinde dolaştım evimin :):):):)))))

hayırlı olsun bende 30.haftadayım bugün dr kontrolüm var raporu bende konusacağım yazdığın ii oldu unutmustum

Günaydın sevgili mart anneleri,

Hepinize güzel bir hafta diliyorum, çalışanlarımız için çabucak geçer inşallah...

Haftasonu oğlumu gördüm sonunda... 1740 gr olmuş benim meleğim, boyu da yaklaşık 44 cm. Bu sefer yüzünü çok göstermedi, dudaklarının önünde de kordın gelmiş zaten, fazla bişey anlayamadım. Ama şükürler olsun ki çok sağlıklı ve bunu bilmek benim için dünyalara bedel... Hala başı yukarıda, ayakları başının karşısında, poposu aşağıda, tepinip duruyor. Doktorumuz daha vakit var, büyük ihtimalle döner dedi. Hayırlısı bakalım...

Bütün şikayetlerimi anlattım doktora. Dikkatle dinledi, eyvah dedim içimden, bir terslik var bu kadar ses etmeden dinlediğine göre. En sonunda ee anormal bişey var mı peki dedi :) Yani birbirimize anlatıp durduğumuz bütün şikayetlerimiz normalmiş. Ve doktorum dedi ki, önümüzdeki haftalarda da artarak devam edecek şikayetlerin, korkma ama hazır ol, bebeğinin büyüdüğünü düşünerek moral bul :))

Bu arada 57,5 kilo olmuşum, bir ayda 2,5 kilo yani... Düşük kilo ile başladığım için fazla sorun yok ama doktor yine de iyi ki şekerin biraz yüksek çıktı da diyet verdik sana, yoksa yuvarlanacaktın dedi :))

Bundan sonraki birkaç kontrolümüze iki haftada bir gideceğiz, 36. haftadan itibaren de her hafta...

Yenidoğan sünnetini sordum, ben kendi oğluma yaptırdım, hastalarıma da öneriyorum, en doğru zaman bence dedi. Karar bizim tabi, biz de hala yaptırmayı düşünüyoruz.

Bizden haberler böyle şimdilik... Bu hafta doktor randevusu olan bütün arkadaşlarım da güzel haberlerle gelmişlerdir inşallah...

Günaydın:))iyi haftalar

gözün aydın canım..

gözün aydın bosnacım maşallah kocaman olmuş senin oğlunda..kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah sağsalim..
canım ben de diyetten sonra hızlı kilo aldım:)yaramadı diyet bana ..bu günlerde de iştahım öyle acık ki ne görsem yiyesim geliyor kaydirigubbakcemile3

günaydın tatlişler,bugün bizim tetenoz iğnemiz var,onun için zar zor kalktım şimdi karnımızı doyuruyoruz,umarım sizler ve bebişler iyidir

Günaydın anneciklerr bayanssulusmile

Herkes iyidir inş.
Ben sanırım ufak ufak depresyona giriyorum eyvahedigeldismile
Dün ağlaya ağlaya bir hal oldum, anca duş alarak kendime gelebildim
Kendimi yalnız hissediyorum, kendime güvenimi de kaybetmek üzereyim sanırım mafoldumben
ne kadar mal oluyor yani özel oda ile birlkte sen gidip gördünmü, drun kim? temizlik ilgi falan nasıl
50 tl özel odanın günlüğü
başka da ücret alınmıyor sanırım
dr. u biz seçemiyoruz, o an kim varsa o ilgileniyor, bu da devlet hastanelerinin bi dezavantajı malesef
temizlik iyi gibi görünüyor, ilgi de fena değil ama özel hastanelerin ilgisine alışan için biraz zor gelebiliyor
bölee iştee boshayallersmile
demek 37. haftaya kadar çalışmayı düşünüyorsun guclubacismile
günaydın bosnacım
maşaallah bebeğine, gözün aydın olumunekankayizsmile

Bosna ve Nilüfer ;
Çok güzel haberlerle gelmişsiniz maşallah ....Sağlıklı haberler almak ne güzell

Nilüfercim gözün aydın...

Hepatitcim çok teşekkür ederim, Allah hepimize hep güzel haberlerini almayı nasip etsin.
Sorma canım ya, valla bişey yemiyorum diyorum doktora, bişey yemeyen insan ayda 2,5 kilo almaz diye dalga geçiyor benimle.
Diyeti bozmuyorum ama yiyebildiklerimi bol bol yiyorum, napıyım, karnım doysa gözüm doymuyor :)

bosnacım maşallah bebikine allah sağlık versin inşallah hep böyle opuyorumnanaktan

Ynur çok teşekkür ederiö canım...

Dimplecım çok teşekkürler...

Sanırım bugünler ruh halimizin de bozulduğu günler.
Dün ben de hiç iyi hissetmiyordum kendimi...
Bırakma kendini canım, dün öyle oldun diye devamı da öyle gelecek değil...
Hem iznine de az kaldı, sık dişini opuyorumnanaktan

Bosna ve Nilüfer ;
Çok güzel haberlerle gelmişsiniz maşallah ....Sağlıklı haberler almak ne güzell

Pancubenim çok teşekkür ederim, darısı hepinizin başına olsun...

iyigeceler kızlar ben çok fena grip oldum yarında doktor randevum var inanın kılımı kıpırdatacak halim yok umarım biran önce atlatıp eski sağlığıma dönebilirim...

cnm çok geçmiş olsun,inşallah tez zamanda atlatırsın cnm,iyi beslen ve iyi dinlen,inşallah drdan güzel haberler ile dönersin tatlım

Evet
İnşaallah toparlanırım :a015:

Hepinize iyi haftalar annecikler;
Bu haftasonu iyi bir tembellik yaptım ve oturdum evde fazla iş yapmadım ve pazar günü arkadaşlarım geldi kekler pohçalar makarna salatası tam gün gibiydi oturduk muhabbetler ettik.Bir an önce izne ayrıl diyip duruyorlar ....bende az kaldı diyorum.Kalçalarımın üstüne oturamıyorum artık..

Cumartesi gecesi kızım babasına arkadan tekme attı Sarılmıştım tam ona o arada bir tekme eşim bile şaşırdı.''Yawww kocaman yatak 3 'ümüzde sığarız niye itiyorsun zilli ''dedi neye uğradığını şaşırdı eşim yaaa.....

Miğdem çok iyi bu ilaçlar yaradı 5 günde 800 gr aldırdı yani artık kilo kaybetmem inşallah....

iyigeceler kızlar ben çok fena grip oldum yarında doktor randevum var inanın kılımı kıpırdatacak halim yok umarım biran önce atlatıp eski sağlığıma dönebilirim...
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

bosna hadi gözün aydın tatlım

Asinazcım çok teşekkür ederim.

Maaşallah canım yaa, aman dilini ısır, nazar değmesin... Bazı ilaçlar mucize yaratıyor resmen...

Ben de çok zorlanıyorum artık işe gelirken...
Şafak 20 iş günü şimdilik ama gözümde büyüyor...
Sen ne zaman çıkacaksın izne?

günaydın tatlişler,bugün bizim tetenoz iğnemiz var,onun için zar zor kalktım şimdi karnımızı doyuruyoruz,umarım sizler ve bebişler iyidir

Şimdiden geçmiş olsun...

Günaydın kızlar nasılsınız?Ya kızlar bir şey sorcam ben böyle az iş yapsam aslında azda iş yapmıyorum ama neyse dışarda yarım saatten fazla dolaşsam falan şeyim çıkacak gibi oluyor.Dün market kasiyeri bile oturduğu sandalyeyi verdi beklemeyin ayakta diye.Niye zonkluyor şeyim böyle?Bebiş iyice kanalamı girmeye uğraşıyorki?Yada ben fazla iş yapınca iyice bebeği aşağıyamı indiriyorum?Sizdede oluyormu bunlar?

Nilüfer ve bosnacım ne güzel ahberler ile gelmişsiniz daırıs hepimizin başına inşallah... Dilacım buluşmanızınr esimelrine baktım çok eğlenmişsiniz dediğin gibi darısı istanbul anenelerini nbaşınaaa :):):):)

günaydın herkese ben bugün doktora gidioruuum :dance: la insan dr a gidicem diye sevinir mi ne hale geldik hahahahh

günaydın canım haklısın bende doktora gitceğim gün kuduruyorum oğlumu görcem diye ayın 20 sini iple çekiyorum 15 günde bir görüyorum ama yetmiyoo hayırlısıyla artık kucağıma almak istiyorum sende inşallah hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…