- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #32.421
günaydın tatlım son günlerimiz şükürler olsun canım benim bu hafta yanlızlığa son hihoyyyt bu hafta işe gelmeyede son bana şükür ohhhh aynen bende hafta sonu evimin son ince temizliğini yaptık çarşaflarımı serdim offf çok özlemişim seyyalcim yaaaaaa bu hafta sonuda buzdolabını doldurdummu bitti hihoyyyt hihoyyyt
günaydınlar arkadaşlar,.güzel bi hafta diliyorum,.cumartesi bebikimle buluştum:ecrin_bebek:yalnız yine ters pozisyondaydı,.inşallah son haftalarda dönerboshayallersmilebu arada rapor işinide hallettim,.yalnız 31.haftada olduğum için 32.haftada yazıyolarmış,.37.haftaya kadar çalışabilir raporunu..haftaya eşim alacak benim gitmeme gerek yok,.o işide halletmiş oldum,.
günaydınlar arkadaşlar,.güzel bi hafta diliyorum,.cumartesi bebikimle buluştum:ecrin_bebek:yalnız yine ters pozisyondaydı,.inşallah son haftalarda dönerboshayallersmilebu arada rapor işinide hallettim,.yalnız 31.haftada olduğum için 32.haftada yazıyolarmış,.37.haftaya kadar çalışabilir raporunu..haftaya eşim alacak benim gitmeme gerek yok,.o işide halletmiş oldum,.
Günaydın sevgili mart anneleri,
Hepinize güzel bir hafta diliyorum, çalışanlarımız için çabucak geçer inşallah...
Haftasonu oğlumu gördüm sonunda... 1740 gr olmuş benim meleğim, boyu da yaklaşık 44 cm. Bu sefer yüzünü çok göstermedi, dudaklarının önünde de kordın gelmiş zaten, fazla bişey anlayamadım. Ama şükürler olsun ki çok sağlıklı ve bunu bilmek benim için dünyalara bedel... Hala başı yukarıda, ayakları başının karşısında, poposu aşağıda, tepinip duruyor. Doktorumuz daha vakit var, büyük ihtimalle döner dedi. Hayırlısı bakalım...
Bütün şikayetlerimi anlattım doktora. Dikkatle dinledi, eyvah dedim içimden, bir terslik var bu kadar ses etmeden dinlediğine göre. En sonunda ee anormal bişey var mı peki dedi :) Yani birbirimize anlatıp durduğumuz bütün şikayetlerimiz normalmiş. Ve doktorum dedi ki, önümüzdeki haftalarda da artarak devam edecek şikayetlerin, korkma ama hazır ol, bebeğinin büyüdüğünü düşünerek moral bul :))
Bu arada 57,5 kilo olmuşum, bir ayda 2,5 kilo yani... Düşük kilo ile başladığım için fazla sorun yok ama doktor yine de iyi ki şekerin biraz yüksek çıktı da diyet verdik sana, yoksa yuvarlanacaktın dedi :))
Bundan sonraki birkaç kontrolümüze iki haftada bir gideceğiz, 36. haftadan itibaren de her hafta...
Yenidoğan sünnetini sordum, ben kendi oğluma yaptırdım, hastalarıma da öneriyorum, en doğru zaman bence dedi. Karar bizim tabi, biz de hala yaptırmayı düşünüyoruz.
Bizden haberler böyle şimdilik... Bu hafta doktor randevusu olan bütün arkadaşlarım da güzel haberlerle gelmişlerdir inşallah...
50 tl özel odanın günlüğüne kadar mal oluyor yani özel oda ile birlkte sen gidip gördünmü, drun kim? temizlik ilgi falan nasıl
demek 37. haftaya kadar çalışmayı düşünüyorsun guclubacismilegünaydınlar arkadaşlar,.güzel bi hafta diliyorum,.cumartesi bebikimle buluştum:ecrin_bebek:yalnız yine ters pozisyondaydı,.inşallah son haftalarda dönerboshayallersmilebu arada rapor işinide hallettim,.yalnız 31.haftada olduğum için 32.haftada yazıyolarmış,.37.haftaya kadar çalışabilir raporunu..haftaya eşim alacak benim gitmeme gerek yok,.o işide halletmiş oldum,.
günaydın bosnacımGünaydın sevgili mart anneleri,
Hepinize güzel bir hafta diliyorum, çalışanlarımız için çabucak geçer inşallah...
Haftasonu oğlumu gördüm sonunda... 1740 gr olmuş benim meleğim, boyu da yaklaşık 44 cm. Bu sefer yüzünü çok göstermedi, dudaklarının önünde de kordın gelmiş zaten, fazla bişey anlayamadım. Ama şükürler olsun ki çok sağlıklı ve bunu bilmek benim için dünyalara bedel... Hala başı yukarıda, ayakları başının karşısında, poposu aşağıda, tepinip duruyor. Doktorumuz daha vakit var, büyük ihtimalle döner dedi. Hayırlısı bakalım...
Bütün şikayetlerimi anlattım doktora. Dikkatle dinledi, eyvah dedim içimden, bir terslik var bu kadar ses etmeden dinlediğine göre. En sonunda ee anormal bişey var mı peki dedi :) Yani birbirimize anlatıp durduğumuz bütün şikayetlerimiz normalmiş. Ve doktorum dedi ki, önümüzdeki haftalarda da artarak devam edecek şikayetlerin, korkma ama hazır ol, bebeğinin büyüdüğünü düşünerek moral bul :))
Bu arada 57,5 kilo olmuşum, bir ayda 2,5 kilo yani... Düşük kilo ile başladığım için fazla sorun yok ama doktor yine de iyi ki şekerin biraz yüksek çıktı da diyet verdik sana, yoksa yuvarlanacaktın dedi :))
Bundan sonraki birkaç kontrolümüze iki haftada bir gideceğiz, 36. haftadan itibaren de her hafta...
Yenidoğan sünnetini sordum, ben kendi oğluma yaptırdım, hastalarıma da öneriyorum, en doğru zaman bence dedi. Karar bizim tabi, biz de hala yaptırmayı düşünüyoruz.
Bizden haberler böyle şimdilik... Bu hafta doktor randevusu olan bütün arkadaşlarım da güzel haberlerle gelmişlerdir inşallah...
Günaydın sevgili mart anneleri,
Günaydın:))iyi haftalar
gözün aydın canım..
gözün aydın bosnacım maşallahkocaman olmuş senin oğlunda..kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah sağsalim..
canım ben de diyetten sonra hızlı kilo aldım:)yaramadı diyet bana ..bu günlerde de iştahım öyle acık ki ne görsem yiyesim geliyor kaydirigubbakcemile3
bosnacım maşallah bebikine allah sağlık versin inşallah hep böyle opuyorumnanaktan
Günaydın anneciklerr bayanssulusmile
Herkes iyidir inş.
Ben sanırım ufak ufak depresyona giriyorum eyvahedigeldismile
Dün ağlaya ağlaya bir hal oldum, anca duş alarak kendime gelebildim
Kendimi yalnız hissediyorum, kendime güvenimi de kaybetmek üzereyim sanırım mafoldumben
50 tl özel odanın günlüğü
başka da ücret alınmıyor sanırım
dr. u biz seçemiyoruz, o an kim varsa o ilgileniyor, bu da devlet hastanelerinin bi dezavantajı malesef
temizlik iyi gibi görünüyor, ilgi de fena değil ama özel hastanelerin ilgisine alışan için biraz zor gelebiliyor
bölee iştee boshayallersmile
demek 37. haftaya kadar çalışmayı düşünüyorsun guclubacismile
günaydın bosnacım
maşaallah bebeğine, gözün aydın olumunekankayizsmile
Bosna ve Nilüfer ;
Çok güzel haberlerle gelmişsiniz maşallah ....Sağlıklı haberler almak ne güzell
iyigeceler kızlar ben çok fena grip oldum yarında doktor randevum var inanın kılımı kıpırdatacak halim yok umarım biran önce atlatıp eski sağlığıma dönebilirim...
EvetDimplecım çok teşekkürler...
Sanırım bugünler ruh halimizin de bozulduğu günler.
Dün ben de hiç iyi hissetmiyordum kendimi...
Bırakma kendini canım, dün öyle oldun diye devamı da öyle gelecek değil...
Hem iznine de az kaldı, sık dişini opuyorumnanaktan
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineiyigeceler kızlar ben çok fena grip oldum yarında doktor randevum var inanın kılımı kıpırdatacak halim yok umarım biran önce atlatıp eski sağlığıma dönebilirim...
bosna hadi gözün aydın tatlım
Hepinize iyi haftalar annecikler;
Bu haftasonu iyi bir tembellik yaptım ve oturdum evde fazla iş yapmadım ve pazar günü arkadaşlarım geldi kekler pohçalar makarna salatası tam gün gibiydi oturduk muhabbetler ettik.Bir an önce izne ayrıl diyip duruyorlar ....bende az kaldı diyorum.Kalçalarımın üstüne oturamıyorum artık..
Cumartesi gecesi kızım babasına arkadan tekme attıSarılmıştım tam ona o arada bir tekme eşim bile şaşırdı.''Yawww kocaman yatak 3 'ümüzde sığarız niye itiyorsun zilli ''dedi neye uğradığını şaşırdı eşim yaaa.....
Miğdem çok iyi bu ilaçlar yaradı 5 günde 800 gr aldırdı yani artık kilo kaybetmem inşallah....
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
günaydın kızlar nasılsınız artık zaman geçtikce iyice uyuşuk oluyoruz valla bu sabah hiç kalkıp işe gelsim yoktu dün hırka örüyordum bitsin diye uğraştım kollarım ağprımış birde ellerim şişmiş ya
günaydın tatlişler,bugün bizim tetenoz iğnemiz var,onun için zar zor kalktım şimdi karnımızı doyuruyoruz,umarım sizler ve bebişler iyidir
günaydın herkese ben bugün doktora gidioruuum :dance: la insan dr a gidicem diye sevinir mi ne hale geldik hahahahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?